Jump to content
PirateClub.hu

narkika

Veterán
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About narkika

 • Rank
  Zsebibaba
 • Birthday 06/20/1978

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. narkika

  Navigációs kérdések (új)

  Sziasztok!A letöltések téma nagyon kihalt mostanában,nincsenek ujabb térkép letöltési linkek,mi ennek az oka?
 2. narkika

  Navigációs kérdések (új)

  Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy TopMapp-os térképből a 2013.09-es a legfrissebb?Ha esetleg tud valaki frissebbet,megköszönném a linket a letöltéseknél!
 3. narkika

  Navigációs kérdések (új)

  Hali!Sztem tegyél rá egy legfrissebb Igo8-at vagy Primo-t ,és kész!
 4. narkika

  Navigációs kérdések (új)

  Hali!Hát azt nem hiszem hogy be lehet,viszont a százalékkal tudsz variálni,hogy csak akkor szoljon,ha éppen tullépted a sebességhatárt.Tehát pl.:ha beállitod 110-120%-ra akkor 50-es táblánál akkor szol ha kb 60-al mész.
 5. narkika

  Navigációs kérdések (új)

  A hnr fájlokat kihagyhatod,mert az kamionos infot tartalmaz.A legfontosabb az fbl ,mert az a térképfájl!A régi fájlokat mindenképpen töröld!
 6. narkika

  Navigációs kérdések (új)

  Az igo/content/map mappába bemásolod az fbl,fda,fpa,fsp fájlokat, a régieket kitörlöd!A poi mappába másolod a poi fájlokat a régieket kitörlöd!Ennyi!
 7. narkika

  Navigációs kérdések (új)

  Hello!A Nagy Navigácios Témában sarkany79 246-ik hozzászolásában találhatók a legujabb (2013.Q1) térképfájlok (fbl,fda,fpa,fsp,hnr,poi),teljes EU.Ezek a legujabbak!
 8. narkika

  Navigációs kérdések (új)

  Sziasztok!Tudja valaki mi a különbség a két Androidos Primo között : Igo Primo v9.6.7.235654 és Igo Primo 9.6.22.317625?
 9. narkika

  Navigációs kérdések (új)

  Hello!A sys.txt-nek lehet köze ahoz,hogy a 3d jármű kiválasztásánál kilép a program?Minden más tökéletesen működik,csak járművet nem tudok választani. Egy jol működő sys.txt-t tudna nekem valaki küldeni,a felbontást azt át tudom irni benne?Köszi előre is!
 10. narkika

  Navigációs kérdések (új)

  Csak nem akar összejönni. Pedig már ujratelepitettem,de a jármü kiválasztásánál kilép a program.
 11. narkika

  Navigációs kérdések (új)

  ÁÁÁááá és tényleg!!!Siker!Csak éppen kilép a program,ha ki akarom választani a jármüvet,de csak megoldom valahogy!Nagyon köszönöm!!! De hogy nem huztam lejjebb azt a menüt,a sys-txt-t átirtam egy párszor :o ?!Köszi!
 12. narkika

  Navigációs kérdések (új)

  Nekem nincs olyan menüpont,hogy 3d járműgaléria!A térképbeállitásokba ezeket lehet állitani:Nézet:2D vagy 3D, Nézőpont:Alacsony,normál,magas, Automatikus madártávlat:be vagy ki,és Szinek:Autm,nappali,éjjeli. Itt kellene lennie a 3D járműgalériának,mert nekem az hiányzik?
 13. narkika

  Navigációs kérdések (új)

  Nekem olyan menüpont nincs,hanem az utvonalbeállitásokon belül van olyan,hogy jármü kiválazztás,ès azon belül tipus,ès arra nem tudok lèpni,mert átlátszo,le van tiltva,ugyanugy,mint a hangoknál a tts pro menüpont,az is átlátszô,.nem lehet belelèpni.
 14. narkika

  Navigációs kérdések (új)

  Hali!Valaki meg tudná mondani,hogy az androidos igo primoba (9.6.22....)hogy tudnám a navigáló kis nyilat kicserélni jármûre?A content mappában a car mappában van 21 jármû (tank,motor,bicikli,stb...)de a beállitásokban a járműprofilnál nem lehet kiválasztani a tipust,mert átlátszó,le van tiltva ez a funkció.A hangoknál is lenne olyan funkcio,hogy TTS Pro,de ez is halvány,nem lehet belelépni.A sys-txt brobálgattam átirni,de igy se működik se a tts,se a jármütípus.Köszönöm a segitséget!
 15. narkika

  Navigációs kérdések (új)

  Értem.Nagyon Köszönöm a segitséget!
×