Jump to content
PirateClub.hu

Sanctus

Veterán
  • Pontszám

    28
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Sanctus

  • Születésnap 08/19/1972

Contact Methods

  • MSN
    wince@vipmail.hu
  • Website URL
    http://gkki.hu

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Hungary

Sanctus's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

7

Közösségi hírnév

  1. Sanctus

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok! Őskövület Airis T620-amra szeretném rátenni a rátehető legfrissebb szoftvert. Sajnos kijöttem a gyakorlatból (rámelegítettem egy ismerősömre, és az volt a kérése, hogy tegyem rá a legfrissebb navigációt). Mit érdemes? Igo8, Amigo? Ezekből melyik PDA-ra a legfrissebb? Légyszi segítsetek! Köszi!
  2. Firefoxból lehetetlen belépni! IE-vel működik, de a Kaspersky minden topik vagy téma nyitásakor "felugat" "vírust" észlelvén: Trojan.Script.Iframer.. <_<
  3. Sanctus

    Tesco Vagy Auchan?

    Egyik sem (mind a 2 multi "talicskázza" kifelé a pénzt az országból), de inkább az Auchan, mint tacskó. Ha az Auchan-ból átmegyek a tacskóba, mintha gettóban járnék: rendezetlen polcok, mocsok, udvariatlan kiszolgálás fogad.
  4. Sanctus

    Ötletek A Fórumhoz

    Javasolni szeretném, hogy a Filmek szekcióban a mozis és egyéb, nem tökéletes anyagok külön részben szerepeljenek, hogy áttekinthetőbbé váljanak a feltöltések!
  5. Sziasztok! Nálam ugyanaz a hiba, mint _malatz_-nál, csak annyi szépséghibával, hogy regisztrációm óta fennáll! Feltettem a kérdésemet (olvasható alább) a "segítség" topikban, ott Novistar segített ehhez a topikhoz! Segítségeteket előre is köszönöm! -Sanctus
  6. Sanctus

    Team Speak

    Köszi! Akkor jól megszívatott az egyik virtuális ismerősöm -akinek megy a TS, mert azt hazudta, hogy nála minden gond nélkül működnek (( Inen is kipróbáltam az első IP-t (majd kínomban a többit is): http://yupp.atw.hu/howtouse.htm Én naív gondoltam, hogy valamelyik csak működhet -ezek szerint mégsem :? Találtam már működőt... Nagyon köszönöm a segítséged!
  7. Sziasztok! A következő problémám akadt: Újratelepítettem az oprendszerem (XP SP2) és azóta a Team Speak használhatatlan. Nem csak az én gépemen, de az unokaöcsém gépén is. Ha fel akarok jelentkezni bármely szerverre, az alábbi hibaüzenetet kapom: Természetesen az első hibajelenség óta megint újra kellett pakolnom az egészet, a helyzet változatlan. Valakinek van ötlete? Esetleg a Kaspersky bekavarhat neki? :S Alább bemásolom a szervereket, melyekkel gondom akadt (egyéb szervereket nem próbáltam): Előre is köszönöm a segítségeteket! -Sanctus
  8. Sanctus bundáskenyere 10 db tojás, szeletelt, kocka kenyér, szeletelt sajt, szeletelt sonka, fogpiszkáló. A sajtból, sonkából, szeletelt kocka kenyérből készítsünk szendvicseket -mintha toast-ot készítenénk. Az így elkészült szendvicseket tűzzük össze két oldalt fogpiszkálókkal úgy, hogy az ne tudjon szétesni. Tegyünk jó sok étolajat egy serpenyőbe (annyit, hogy legalább félig ellepje a szendvicsünket), hevítsük fel,. A szendvicseket ezután budáskenyér készítésének módjával -felvert, sóval (esetleg más fűszerekkel, pl fekete bors)- óvatosan tojásba forgatjuk, ügyelve, hogy szét ne essen, majd a felhevített étolajban kisütjük. Nagyon sok tojást felvesz, így érdemes többet venni belőle. Persze -ismerve az üzletek kínálatát- oda kell figyelni a tojás méretére is, ha apró, akkor kell vagy 15 db alapból. Sok sikert!
  9. Sanctus

    Tojásrántotta

    Sanctus rántottája: 10 db tojás, 10 dkg Pannonia sajt, 1-2 fej vöröshagyma (ízlés szerint), étolaj, só (ízlés szerint), 20-30 dkg császár szalonna. Arra ügyeljünk, hogy a szalonnából kisül a zsírja, ezért minimális mennyiségű étolajban kezdjük a sütését. A császár szalonnát kockákra vágjuk (megteszi a szeletelt is, de mindenképp vágjuk apróra, hogy könnyű legyen kevergetni). A hagymát csíkokra vágjuk (kockázhatjuk is, ki hogy szereti), hozzáadjuk a már félig megsült szalonnához, megpároljuk a felforrósított serpenyőben (ha kevés az olaj, öntsünk hozzá). Mielőtt teljesen üvegessé válna, hozzáadjuk a sajtot, amit addig kevergetünk benne, míg az el nem olvad (érdekes lötyi lesz az egész), majd a felvert tojást hozzáadjuk, jól elkeverjük, s keményre sütjük. Persze süthetünk bele császár szalonna helyett kolbászt, sonkát, akármit, de az ízvilágot jelentősen befolyásolja. A virslit inkább hanyagoljuk -szójából nem lehet dolgozni. Pannonia sajt helyett is lehet mást tenni, pl Trapistát..., de szegényes íze miatt inkább valami más sajttal érdemes próbálkozni. A tetejét piros paprikával hinthetjük. 3-4 személy jól lakik vele Nem a legóccsóbb, de kipróbálni érdemes! Jó étvágyat!
  10. Tapasztalatból írhatom: lehetetlen. Eddig az ilyesfajta "barátság" valahogy mindeóig az ágynál kötött ki (khm, vagy az autó hátsó ülésénél)!
×
×
  • Create New...