Jump to content
PirateClub.hu

istvan65

Veterán
  • Pontszám

    22
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: istvan65

  1. én idesorolnám a Bourne hagyatékot is a top 10-be!! elég unalmas film volt, alig vártam hogy vége legyen csak azért néztem végig hátha lesz benne valami pörgősebb rész de nem nagyon lett!!
  2. istvan65

    Navigációs kérdések (új)

    KÖszi megtaláltam:D:D most meg az a baj hogy beregisztáltam és írja hogy utána fogok kapni egy kódot de nem kaptam meg ilyenkor mivan és nem tudom mégegyszer regelni!!
  3. istvan65

    Navigációs kérdések (új)

    A mio oldalán találtam olyat hogy frissítés, először regisztrálni kell és kéri a sorozatszámot de nem tudom melyik az mert a gps-en és a dobozon is van egy csomó szám és nem tudom melyiket kell írni!!! Ebbe kéne nemekem segíteni!!!! Előre is köszönöm!!!
  4. istvan65

    Navigációs kérdések (új)

    Van egy ilyen telefonom de nincs rajta gps!! MIO EXPLORE K70 és ez nekem most nagyon kéne valaki fel tudna nekem rakni, de olyat amihez nem kell net!!! Előre is köszönöm!!! elvileg ez egy gps és nincs rajta!!!!
  5. istvan65

    Angol bajnokság tippverseny

    Bolton Wanderers - Tottenham Hotspur 1:0 Burnley - Birmingham City 2:2 Hull City - Wigan Athletic 1:1 Wolverhampton Wanderers - Portsmouth 1:3 Manchester United - Sunderland 3:0 Arsenal - Blackburn Rovers 2:0 Everton - Stoke City 2:1 West Ham United - Fulham 1:2 Chelsea - Liverpool 1:1 Aston Villa - Manchester City 2:3
  6. istvan65

    Kedvenc sorozatod??

    Heroes Barátok közt Dr.House Egy rém rendes család
×
×
  • Create New...