Jump to content
PirateClub.hu

istvan65

Veterán
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About istvan65

 • Rank
  Pelenkás Bajkeverő
 1. istvan65

  Angol szólánc

  girl
 2. istvan65

  Az idei 10 legrosszabb film a TIME szerint

  én idesorolnám a Bourne hagyatékot is a top 10-be!! elég unalmas film volt, alig vártam hogy vége legyen csak azért néztem végig hátha lesz benne valami pörgősebb rész de nem nagyon lett!!
 3. istvan65

  Navigációs kérdések (új)

  KÖszi megtaláltam:D:D most meg az a baj hogy beregisztáltam és írja hogy utána fogok kapni egy kódot de nem kaptam meg ilyenkor mivan és nem tudom mégegyszer regelni!!
 4. istvan65

  Navigációs kérdések (új)

  A mio oldalán találtam olyat hogy frissítés, először regisztrálni kell és kéri a sorozatszámot de nem tudom melyik az mert a gps-en és a dobozon is van egy csomó szám és nem tudom melyiket kell írni!!! Ebbe kéne nemekem segíteni!!!! Előre is köszönöm!!!
 5. istvan65

  Tedd a homlokod a billentyűzetre!

  uj hát ez jó
 6. istvan65

  Navigációs kérdések (új)

  Van egy ilyen telefonom de nincs rajta gps!! MIO EXPLORE K70 és ez nekem most nagyon kéne valaki fel tudna nekem rakni, de olyat amihez nem kell net!!! Előre is köszönöm!!! elvileg ez egy gps és nincs rajta!!!!
 7. istvan65

  Írd be könyökkel: pirateclub

  piuortasteclub
 8. istvan65

  A pontos idő

  14:48
 9. istvan65

  Angol bajnokság tippverseny

  Bolton Wanderers - Tottenham Hotspur 1:0 Burnley - Birmingham City 2:2 Hull City - Wigan Athletic 1:1 Wolverhampton Wanderers - Portsmouth 1:3 Manchester United - Sunderland 3:0 Arsenal - Blackburn Rovers 2:0 Everton - Stoke City 2:1 West Ham United - Fulham 1:2 Chelsea - Liverpool 1:1 Aston Villa - Manchester City 2:3
 10. istvan65

  Kedvenc sorozatod??

  Heroes Barátok közt Dr.House Egy rém rendes család
×