mrpromi Posted Augusztus 6, 2011 Share Posted Augusztus 6, 2011 Sziasztok! Nem tud valaki speedcam.txt fájlt megosztani? Eddig innen szedtem le, de újabban fizetőssé tették: http://www.speedcams.hu/ Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csuti87 Posted Augusztus 10, 2011 Share Posted Augusztus 10, 2011 Sziasztok!Megint felmerült egy nekem egy kérdés!Poiplázáról le lehet tölteni a hasznos helyek frissítéseit!Letöltésnél ki lehet választani hogy milyen fájlba töltse le!Na már most nekem Igo primo van a készüléken itt van Igo és ha azt letöltöm asc formátumba tölti le!Ezt akkor hová másoljam be mert a készüléken a poi mappában poi a fájl formátuma is ez pedig asc!Megköszönném ha segítenétek mert az első gps-em a multkor a térkép frissítés sikerült de ez ki fogott rajtam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjapu Posted Augusztus 10, 2011 Share Posted Augusztus 10, 2011 Sziasztok! Segítség kellene egy Mio c720b-re hogyan lehetne felvarázsolni az IGO 8.3-at vagy Primot? Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Augusztus 10, 2011 Author Share Posted Augusztus 10, 2011 mjapu Pm ment! Türelmes olvasást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted Augusztus 13, 2011 Share Posted Augusztus 13, 2011 Sziasztok. A kérdésem az lenne hogy a PNA lévő operációs rendszert (Microsoft Windows CE 6.0) lehet frissíteni? És ha lehet akkor hogy?Ha lehet akkor ezt a készüléket szeretném Waytech x820 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Augusztus 13, 2011 Share Posted Augusztus 13, 2011 Bocs a kérdésért! Miért kellene frissíteni? Nincs rá szükség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted Augusztus 13, 2011 Share Posted Augusztus 13, 2011 Hát arra gondoltam ha van frissebb akkor rárakom.De ha nincs rá szükség akkor hagyom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Augusztus 14, 2011 Share Posted Augusztus 14, 2011 bikatoke: Köszönet a SpeedCam adatbázisért! Már rég frissíteni akartam elég régiek az adatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
könig Posted Augusztus 16, 2011 Share Posted Augusztus 16, 2011 Sziasztok! Valaki tudna segíteni, hogyan lehet a primo hangból a " GPS vétel megszűnt" és az "újratervezés" kifejezést,kivenni? Mert az őrületbe kerget. Előre is köszönöm a segítséget. Sziasztok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapali Posted Augusztus 17, 2011 Share Posted Augusztus 17, 2011 Olyan kérdésem van,hogy egy N490-en szeretném lecserélni az igo8 progit igo8 primo-ra.Saját memóriából töröltem a régi progit és ráhuztam az újat.A navigáció nem indul.A kérdésem,mit kell átírni ill. hogyan kell módosítani a sys fájlt,minek kell benne szerepelni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Augusztus 19, 2011 Share Posted Augusztus 19, 2011 Valaki tudna segíteni, hogyan lehet a primo hangból a " GPS vétel megszűnt" és az "újratervezés" kifejezést,kivenni? A bemondó szöveget a saját ízlésednek megfelelően alakíthatod itt: content---lang---hungary ---i 18n---ctionary lang és itt szerkeszted! Szerintem az alap TTS ben is át lehet írni a szöveget! Content----voice----TTS Eszter----info ini---kicsomagolod és szerkeszted az idézőjelek közti részt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyde Posted Augusztus 22, 2011 Share Posted Augusztus 22, 2011 Valaki nem tud Mio GPS-hez térkép frissítést? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Augusztus 22, 2011 Author Share Posted Augusztus 22, 2011 A mio-t úgy érted, hogy igo2006? Vagy már mireo-ról beszélünk? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
quicksilverspine Posted Szeptember 9, 2011 Share Posted Szeptember 9, 2011 WayteQ N770T-re érdemes iGo 8.0.0xxx-nál újabbat feltenni? Ha igen, akkor mit és hogyan lehet? Eddig elég jól elvoltam vele, de az egyik ország térképének egyik részén, ha bármit csinálni akarok (akár egyszerűen csak megjeleníteni a térkép azon részét), akkor az egész PNA újraindul... Esetleg, ha tudtok ehhez az iGo verzióhoz (ha jól gondolom, akkor R1) újabb térképeket, azt is megköszönném. 2008-as térképek vannak rajta még mindig... o.O Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Szeptember 9, 2011 Share Posted Szeptember 9, 2011 Tegyél fel 8.3-at, ahhoz vannak új térképek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Szeptember 9, 2011 Share Posted Szeptember 9, 2011 Primoban az Eszter TTS féle hang az készülékfüggő? Nekem a jó öreg Bluepanther V350B-n nem működik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Szeptember 9, 2011 Share Posted Szeptember 9, 2011 Csak két gond van vele: kicsi a proci benne, / 400-as kellene min. / és fele a Ram, mint aminek kellene lennie. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkika Posted Szeptember 10, 2011 Share Posted Szeptember 10, 2011 Sziasztok!Egy kis segitségre lenne szükségem.Lenne e olyan igo8,vagy primo navi,ami android 2.2 rendszeren,és 320*240-es felbontáson tökéletesen futna,és amihez lennének térkép frissitések?Telefon cpu:600mhz,Ram:256mb.Előre is köszönöm a segitséget! Senki?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
quicksilverspine Posted Szeptember 10, 2011 Share Posted Szeptember 10, 2011 Tegyél fel 8.3-at, ahhoz vannak új térképek. Oké, találtam ezt: Nav N Go iGO 8 v8.3.5.183522 (Mar 16 2011) A legfrissebb 8.3-as verzió PNA-ra. (Felbontás: 480x272) A fájl tartalmazza még: -Alaptérkép (NIMA 2009.09 [091215]) -Domborzat: Teljes Európa Prémium (CGIAR 2006.06 [090323]) -Magyar: -3D látványosságok (NNG 2009.12 [100224], NNG (Patrol station) 2008.06 [080731]) -3D épületek (Flexiton Prémium 2008.08 [080926]) -Figyelmeztető jelzések (TM 2011.03 [110503]) -POI (TM 2011.03 [110505]) -Térkép (TM 2011.03 [110503]) Telepítés el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Szeptember 10, 2011 Author Share Posted Szeptember 10, 2011 A, Hogyan kell eltávolítani az előző verziót? Az eltávolítási folyamat rendkívül egyszerű. A belső memóriához PC-n keresztül férsz hozzá. Az igo-t tartalmazó mappa tartalmát átmásolod a gépre (biztonsági másolat) és letörlöd a belső memóriáról. Óvatosan, csak a navigációt töröld le. Majd rámásolod az újabb igo-t. Tipp: nem kell törölnöd, elég a felülírás is, ettől még biztonsági másolatod legyen! FONTOS! A sys.txt-t ne írd felül! Sanszos, hogy felülírással is működni fog a navigációs program. B, Hogyan módosítom a sys.txt fájlt? A sys.txt fájl-t bármelyik! szövegszerkesztővel tudod módosítani. Erre csak akkor van szükség, ha a navigációs eszközön a navigációs program helytelen működése észlelhető. Helytelen működésnek számíthatjuk a hibaüzenettel el nem induló igo-t is. Tipp: A google igen jó találatokat szokott hozni a megfelelő sys.txt-ről. Ha hibaüzenetet kapsz, érdemes visszatérni a fórumra, és megadni, hogy pontosan milyen hibaüzenetet kaptál. C, Hogyan telepítem az új verziót az N770-re? (a jelenlegi a belső memóriájára van feltéve, nem az SD-ről fut) Az új verziót nem kell telepíteni. Egyszerűen csak másolni kell. Részletesebben az első válaszban. Tipp: ha hozzányúlsz, saját felelősségedre teszed. Minden esetben készíts biztonsági másolatot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
quicksilverspine Posted Szeptember 10, 2011 Share Posted Szeptember 10, 2011 Köszi a segítséget! Elég gyér netem van perpill; most futok neki negyedjére a 400 megás fájl letöltésének. Megírom majd, hogy ment a dolog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Szeptember 11, 2011 Share Posted Szeptember 11, 2011 Újra szeretném a segítségeteket kérni vagy egy Bluepanther V480-as készülék amire felraktam a Primo-t amit az én V350-en is használok, de sajnos a V480-ason nem jó a felbontás. Ha pedig beírom a Sys.txt-be 480x272 felbontást akkor kiírja, hogy nem támogatott felbontás. Mi kellene ahhoz, hogy rendesen működjön a 480-on is a Primo-m? Egyébként a program verziószáma: 8.5.11.155811 A kérdésem tárgytalan, mert találtam egy data.zip-et ami támogatja ezt a felbontást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Szeptember 12, 2011 Author Share Posted Szeptember 12, 2011 quicksilverspine Akkor érdemes több száz megás fájlhoz hozzákezdeni, ha a több térképre van szükséged. Ha csak Magyarország kell, és a dem fájl nem, nem lenne szabad, hogy meghaladja a 100 megát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
{Bandi} Posted Szeptember 15, 2011 Share Posted Szeptember 15, 2011 mától (már) vannak TopMap 2011.07es térképek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkika Posted Szeptember 17, 2011 Share Posted Szeptember 17, 2011 Sziasztok!Lenne egy 8.4.2.139242 android verzioju igo 8,és azt szeretném kérdezni,hogy szükséges e bele dem mappa (és melyik fájl europe nasa vagy eurasia dem kellene bele) ,és hogy ezek a dem fájlok mire valok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Szeptember 17, 2011 Share Posted Szeptember 17, 2011 Ha jól tudom, de majd a szakik kijavítanak ha nem, az domborzat megjelenítésre van. És nem létszükséglet a programnak így le lehet törölni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkika Posted Szeptember 18, 2011 Share Posted Szeptember 18, 2011 Köszönöm szépen a segitséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
7 Heads Dragon Posted Szeptember 20, 2011 Share Posted Szeptember 20, 2011 Sziasztok Egy laptopra kéne navi progi Európa térképpel, ami ismeri a kamionnal is járható utakat és korlátozásokat. http://www.pirateclub.hu/index.php?s=&...mp;p=1347458007 Ezt kipróbáltam. Működik csak nekem sajna angol és csak magyar térképet tartalmaz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
freemail37 Posted Szeptember 20, 2011 Share Posted Szeptember 20, 2011 Sziasztok Remelem tudna nekem segiteni valaki van egy navon n260 készülékem. Kölcsön adtam és kártya nélkül kaptam vissza. Azt érdekel h milyen gps pogit tudok felrakni felrakni rá és honnan tudnám letölteni.Mit kell e csinálni valamit a kártyával formázni stb. vagy magával a készülékkel Köszi!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Szeptember 20, 2011 Author Share Posted Szeptember 20, 2011 Én amigoval vagy igo 8.3-mal próbálkoznék. Mindkettőt megleled a programok (dl) nagy navi témában. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts