Jump to content
PirateClub.hu

csuti87

Felhasználó
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

csuti87's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. csuti87

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok!Market regisztrálása androidos telón ingyenes?
  2. csuti87

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok!!! Van egy samsung galaxy spica telóm és a gps-t nem tudom feltenni rá!Nem tudja megnyitni az alkalmazást nem tudja elindítani a telepítést!Astro-t is tettem rá de azt sem tudom feltelepíteni rá azt sem tudja megnyitni nincs mivel futtatni!Mi hiányzik vagy valaki telepített már ilyen telóra?Sürgős és fontos lenne!Előre is köszönöm!!!
  3. csuti87

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok!Megint felmerült egy nekem egy kérdés!Poiplázáról le lehet tölteni a hasznos helyek frissítéseit!Letöltésnél ki lehet választani hogy milyen fájlba töltse le!Na már most nekem Igo primo van a készüléken itt van Igo és ha azt letöltöm asc formátumba tölti le!Ezt akkor hová másoljam be mert a készüléken a poi mappában poi a fájl formátuma is ez pedig asc!Megköszönném ha segítenétek mert az első gps-em a multkor a térkép frissítés sikerült de ez ki fogott rajtam!
  4. csuti87

    Navigációs kérdések (új)

    Kösz mindent!Így már össze állt a kép!Most már értem hogy miért nem működik a hnr fájl de nem is használom mert csak m.o-ra van szükségem!A Q1-es megoldotta a problémám is!Helyes az utca is rajta és minden egyes föld utat mutat!Csak az FDA hiányzik még mert ez nem volt a frissítésben!De utána keresek majd!Kösz még egyszer!
  5. csuti87

    Navigációs kérdések (új)

    Kösz szépen!Csak először van gps-em aztán még most jövök rá sok mindenre!Bocs hogy kicsit értetlen vagyok még!Csak már napok óta keresgetem meg próbálgatom de eddig egyik se volt a jó!Azok közül is sokat megnéztem már de vagy le lett törölve vagy ahogy írtad hogy meg kell egyezni a kiadás dátumukkal azok nem egyeznek!Így pl a pontszerű címek és az előre feldolgozott úthálózatot sem tudja!Ezek még nem is lennének nagy problémák de hiába tettem másik újabb térképet ugyan úgy van rajta több utca amit nem mutat!pl zsákutca tegnap vettem észre hogy nem is mutatta a térképen akkor a mi utcánkat felcseréli a kertünk alatti utcával hát ilyenek!De lehet hogy nincs javítva a térképben?Mert a haver telóján minden jól van!Földutaktól kezdve minden rajta helyesen!Az enyémen még a földút is hiányos és mellettünk van föld út is!
  6. csuti87

    Navigációs kérdések (új)

    Kösz szépen!Legalább ezt is tudom!Meg most jöttem rá én is hogy a kiadás dátumának egyeznie kell!A figyelmeztető jelzéseket sikerült is kijavítani működik is de a többit hol tudnám letölteni?Bárhonnan töltöm csak a térkép van! szerk.: Nem tudnátok nekem egy linket adni ahol letudnám tölteni a teljes magyar térképet?Többi ország nem érdekel jelenleg mert nincs szükségem rá az itthoni térkép kellene!Fontos lenne!
  7. csuti87

    Navigációs kérdések (új)

    Formasu Kösz szépen valamit kitalálok akkor! Bikatoke! igo primo 9.2.1.179499 van rajta Térkép ami rajta van az 2010.10. 13. Tartalomba is ahogy nézegetem (GPS-en) az előre feldolgozott úthálózat 2010.12 és ott azt írja nincs megfelelő térkép! Figyelmeztető jelzések 2010.q4 nincs megfelelő térkép Pontszerű címek 2010.q4 inaktív
  8. csuti87

    Navigációs kérdések (új)

    Próbáltam hogy letöltöttem egy új magyar ország térképet 2mb-tal volt több mint ami rajta van de nem változott semmi!Ugyan úgy rosszul írta az utcánk nevét!Fel van cserélve a kertünk alatti utcával!A haver letöltött egyet csak neki telóra van abban viszont már helyes az utca csak abból nem tudjuk kimásolni mert egybe van a fájl!
  9. csuti87

    Navigációs kérdések (új)

    Üdv! Van egy elvileg Navgear, vagy Carrera típusú GPS-em, IGO Primo 9.2.1..... verziószámú rendszerrel, a térkép 2010.10. havi, és pontatlan, utcanevek nem megfelelőek, többek között a térkép utcái is hiányosak. Kellene frissebb, bővebb magyar térkép rá. Hogyan tudnám megoldani a frissítést, honnan tudnék újabbat tölteni, és hogyan lehetne frissíteni a térképet a GPS-en? Válaszokat előre is köszönöm. Tisztelettel: Csuti87
×
×
  • Create New...