Jump to content
PirateClub.hu

7 Heads Dragon

Veterán
  • Pontszám

    16
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About 7 Heads Dragon

  • Születésnap 12/31/1975

Contact Methods

  • MSN
    7headsdragon@csokolom.hu

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Kecskemét

7 Heads Dragon's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

1

Közösségi hírnév

  1. 7 Heads Dragon

    Win7 problem

    üdv lenne egy súlyos problémám újabban egyre több gépben van olyan sata vezérlő amit a win7-es telepítő nem ismer fel van olyan win7-es telepítő amibe az újjabb chip készlet vezérlők be vannak integrálva? vagy hogy tudnám egyszerűen telepíteni a win-t a régi lemezzel? 0xc00000e9 -es hibával dob le sajnos, ami merevlemez hibát jelez eddig a legtöbb gépnél sikerült úgy orvosolnom a problémát hogy ide módban futtatam a sata vezérlőt, viszont az új lapom még így se hajlandó elindulni vele by Süsü
  2. 7 Heads Dragon

    Navigációs kérdések (új)

    Na de melyik op. redszernek kell a képfájla?
  3. 7 Heads Dragon

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok Egy laptopra kéne navi progi Európa térképpel, ami ismeri a kamionnal is járható utakat és korlátozásokat. http://www.pirateclub.hu/index.php?s=&...mp;p=1347458007 Ezt kipróbáltam. Működik csak nekem sajna angol és csak magyar térképet tartalmaz.
  4. 7 Heads Dragon

    Windows 7

    Ez mennyire bevált verzió? Link Tényleg nem kell regezni?
  5. A rendszer leíró adatbázis mitől tud megsérülni? Már másodszor raktam újra a gépet egy ismerősnek mert megsérült neki. Most mondjuk helyreállította, de kb 2 napos volt rajta a win. Hardver hiba?
  6. 7 Heads Dragon

    TOP10

    1.Szitakötő World Trade Center A jó a rossz és a csúf Gladiátor Tolvaj Tempó A fegyverek szava Az utca királyai Kegyenc fegyenc Next 10. Tövismadarak (sorozat) De én ikább az mondanám hogy az elmúlt időszakban nézett legjobb filmek. Az régen is néztük jó filmeket, csak nem emlékszünk már rá.
  7. 7 Heads Dragon

    PirateClub SZAPPANopera

    .. és ekkor csapott bele a felismerés, hogy ő inkább a lányokat szereti, mint a fiúkat. Meg is fogadta, hogy soha.....
  8. 7 Heads Dragon

    A Windows Registry

    Cd automatikus indítás leállítása: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\NoDriveTypeAutoRun Decimális '185' inditás=145 Képernyő billentyűzet Parancssorba: OSK Gyorsabb betöltés: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Dfrg\BootOptimizeFunction\Enable 'Y' Program naplózás letiltása: C:\windows\Prefetch könyvtár törlése Lomtár átnevezése: HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}\(Alapértelmezett) 'újnév' Nyíl eltüntetése a parancsikonokról: HKEY_CLASSES_ROOT\lnkfile\IsShortcut törlése Lapózó fájl törlése: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\ClearPageFileAtShutdown '1' Lemez gyorsítótár (a memória függvényében): HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\IoPageLockLimit :128MB-4000 256MB-10000 512mb-40000(max)hexadec. NTFS fájlrendszer gyorsítása(nem tárolja az utolsó hférés dátumát): HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem\NtfsDisableLastAccessUpdate '1' Gyorsabb leállítás: HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WaitToKillAppTimeout '5000' (millisec) HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\WaitToKillServiceTimeout '5000' Nero valós írási sebessége: HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Nero - Burning Rom\Recorder\ShowSingleRecorderSpeed '1' duplaszó Dll-ek eltávolítása a memóriából HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer (Új Karakterlánc)Allways UnloadDll (érték) 1 Gyorsabb NERO índítás: Vezérlőpult - Felügyeleti eszközök - Szolgáltatások - IMAPI CD égető szolgáltatása : Índítás típusát állítsuk "Letíltva" Kernel lapozófájlba való kiírásának megakadályozása, a memóriát gyorsítja. HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management DisablePagingExecutive 1 LargeSystemCache 1
  9. 7 Heads Dragon

    tűzfalak

    comodo-t nem lehet magyarosítani? Torrentet hogy kell alatta beállítani?
  10. 7 Heads Dragon

    Windows Vista

    Vlite Köszi. Na most az én magyar vistámból + Sp1-gyel + némi gyomlálás után lett egy lemez. Fel is ment szinte majdnem minden jó is. Kivéve azt hogy az aktíválos crack nem jó egyenlőre Sp1 alatt. Ha esetleg tudna valaki rá megoldást. Pedig az eredeti vista alatt ment.
  11. 7 Heads Dragon

    Windows Vista

    Vista-hoz is jó az Nlite nevű progi? Vagy milyen progi van amivel módosított telepítő lemezt tudok létre hozni. Köszke előre is. kisember07: tényleg igazad volt. Így biztos lehet.
  12. 7 Heads Dragon

    Windows Vista

    kisember07: És legközelebb ha újra kell raknom , akkor ugyanez? Nem lehetne ezt valahogy lemezre menteni és nem kéne mindig update-lni? A Downloads Center-ben nem találom sehogy se.
  13. 7 Heads Dragon

    Windows Vista

    Honnan tudok az Sp1-es Vistához magyarosítást letölteni?
  14. 7 Heads Dragon

    Windows Vista

    Hi Ha már letiltott a vista, akkor is lehet crackelni?
×
×
  • Create New...