Jump to content
PirateClub.hu

bikatoke

Veterán
  • Pontszám

    512
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: bikatoke

  1. Arra lennék kíváncsi, hogy kinek hogyan csörög a telefonja. Lehet az okos, buta, de mind csörög valahogy. Én linkelem az enyémet: https://www.youtube.com/watch?v=NjVOnxKLYPE
  2. Csak őszintén! watch?v=cBOmcnHMJ3E
  3. bikatoke

    Microsoft Windows 8

    üdv! meggyűlt a bajom az aktiválással. kmsnano 11-es (Manual.cmd) windows 8 enterprise-ra ráeresztve. már csak 11 nap van hátra. hogyan lehetne tartósra aktiválni? A win8crack.exe sem működik.
  4. bikatoke

    Ötletek A Fórumhoz

    Üdv. Személy szerint hiányolom az előző megoldást, azaz csak bejelentkezés után lehessen hozzáférni a témákhoz. Így csak a linkek rejtettek, minden más publikus.
  5. bikatoke

    Együttes szólánc

    Anna and the Barbies
  6. A kérdés arra irányul, hogy ki szoktál lépni mondjuk az iwiből, facebokról, az emailekből, stb.. Olyat nem fogadok el, hogy időkorláttal automatikusan kilép! Megadta-e a párod a jelszavát? Bátrabbak ide is írhatják! Én minden esetben kilépek. Nem szeretném ha a magánéletem ezen részét más is nézegetné.
  7. bikatoke

    Az új YouTube

    Nekem nagyon bejövősre sikerült. De mostanában több site is megváltozott, és nem mindnek örülök ennyire. Lehet azért, mert összességében nézem. Ahhoz képest a tecső fantasztikusan jó lett, látszik van benne munka. Konrad_90-nel teljesen egyetértek a "gmail.com" kapcsán. Bár abba is annyi energiát fektettek volna...
  8. Nekem halottak napja. Kérésem, hogy ne vicceljük el.
  9. bikatoke

    Köret!

    Nálam most a tészta a legjobb!
  10. bikatoke

    Navigációs kérdések (új)

    cseréld le a branding.zip-et és a data.zip-et. valószínű most már csak ez lehet a baj. persze előtte backup.
  11. bikatoke

    Navigációs kérdések (új)

    Kérhetem hogy bemásold a sys.txt-d, valamint megadnád a navigáció elérési útvonalát (könyvtárszerkeszet)?
  12. bikatoke

    Navigációs kérdések (új)

    Szerintem a problémád továbbra is a rosszul konfigurált sys.txt okozza. A Danszter által linkelt sys.txt az sd kártyán szereplő igo8hoz van. A többi beállítás fontos lehet. Mindössze annyi a dolgod, hogy nem az sdcardot adod meg elérési útnak, hanem a navigációs program pontos helyét. Javítás után indulnia kell.
  13. bikatoke

    Navigációs kérdések (új)

    Asszem a GPSMeter-t is erre találták ki. Ezek a programok nagyon drágák.
  14. bikatoke

    Navigációs kérdések (új)

    Sd kártyáról való módosításhoz a sys.txt-t módosítani kell. Milyen készüléked van?
  15. bikatoke

    Navigációs kérdések (új)

    Kerdez A térképek megtalálhatóak a programok (dl) nagy navigációs témában.
  16. bikatoke

    Navigációs kérdések (új)

    IGO térképet találsz a letöltések / nagy navi topicban. Túrázáshoz a Navitelt ajánlom, térkép tölthető a turistautak.hu oldalról.
  17. bikatoke

    Navigációs kérdések (új)

    Jó mapszószt lehet találni. A térkép letöltésekor magával húzza a hozzá való mapszószt is. Ezek nem hagyományos térképek. Kódoltak. A feloldásra több megoldás is létezik. formasu: csak nem kesser vagy? okés.
  18. bikatoke

    Navigációs kérdések (új)

    7fejű: Windows CE, esetleg Windows Mobile http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=7974
  19. bikatoke

    Navigációs kérdések (új)

    Kifejezetten PC-re úgy lehet, hogy microsoft device emulatort használsz. Gondolom ezt említetted. A beállítások elsőre nehéznek tűnhetnek, de csak egyszer kell beállítani. A device emulator még önmagában nem elég, kell hozzá az operációs rendszer képfájlja. Szerencsére mindkettő ingyenesen tölthető a microsoft honlapjáról.
  20. bikatoke

    Navigációs kérdések (új)

    Én amigoval vagy igo 8.3-mal próbálkoznék. Mindkettőt megleled a programok (dl) nagy navi témában.
  21. bikatoke

    Navigációs kérdések (új)

    Akkor érdemes több száz megás fájlhoz hozzákezdeni, ha a több térképre van szükséged. Ha csak Magyarország kell, és a dem fájl nem, nem lenne szabad, hogy meghaladja a 100 megát.
  22. bikatoke

    Navigációs kérdések (új)

    A, Hogyan kell eltávolítani az előző verziót? Az eltávolítási folyamat rendkívül egyszerű. A belső memóriához PC-n keresztül férsz hozzá. Az igo-t tartalmazó mappa tartalmát átmásolod a gépre (biztonsági másolat) és letörlöd a belső memóriáról. Óvatosan, csak a navigációt töröld le. Majd rámásolod az újabb igo-t. Tipp: nem kell törölnöd, elég a felülírás is, ettől még biztonsági másolatod legyen! FONTOS! A sys.txt-t ne írd felül! Sanszos, hogy felülírással is működni fog a navigációs program. B, Hogyan módosítom a sys.txt fájlt? A sys.txt fájl-t bármelyik! szövegszerkesztővel tudod módosítani. Erre csak akkor van szükség, ha a navigációs eszközön a navigációs program helytelen működése észlelhető. Helytelen működésnek számíthatjuk a hibaüzenettel el nem induló igo-t is. Tipp: A google igen jó találatokat szokott hozni a megfelelő sys.txt-ről. Ha hibaüzenetet kapsz, érdemes visszatérni a fórumra, és megadni, hogy pontosan milyen hibaüzenetet kaptál. C, Hogyan telepítem az új verziót az N770-re? (a jelenlegi a belső memóriájára van feltéve, nem az SD-ről fut) Az új verziót nem kell telepíteni. Egyszerűen csak másolni kell. Részletesebben az első válaszban. Tipp: ha hozzányúlsz, saját felelősségedre teszed. Minden esetben készíts biztonsági másolatot!
  23. Majd' két és fél éve ugyanaz! http://www.4shared.com/audio/SbpajLoq/DIAMONDRING-INNOVATION.html
×
×
  • Create New...