Jump to content
PirateClub.hu

DjSharker

Veterán
 • Content Count

  352
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Semleges

About DjSharker

 • Rank
  Haladó
 • Birthday 10/02/1995

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Tiszaföldvár

Recent Profile Visitors

662 profile views
 1. DjSharker

  PS segítség

  WOW! Köszi szépen! Sokat segítettél ezzel!
 2. DjSharker

  PS segítség

  Sziasztok, olyat szeretnék kérdezni tőletek hogy ehez hasonlót PS-al hogy lehet késziteni?Esetleg egy tutorialt tudtok küldeni? [Hidden Content] persze nálam nem egy repülő bomlana
 3. DjSharker

  Konfigurációk, alkatrészek

  Sziasztok, gép vásárlás elött állokk és szeretném egy kompllet gép konfigurácio ajánlatot kérni töletek. A keret rá max: 150ezer. Amit tudni kell, winchester SSD legyen benne csak és ez max 120gb. Illetve a videokártya,alaplap téren asus vagy gigabyte árti vagyok. Videokátya elég egy nagyon jó 1gb-os de nem játék széthajszolásra lesz használva. SAegítségeteket előre is köszönöm!
 4. DjSharker

  Kedvenc Sorozatod

  Most egyik ismerősöm mondta ezt az így jártam anyátokkal elkezdtem nézni:Kedvencem lett! +ezen kivűl még a : Mentalista Dr.House Dr. Csont Castle Psych - Dilis detektívek CSI:Miami Chuck Hazudj ha tudsz! Smallville
 5. Sziasztok én egy olyan tutorialt keresek(akkár többfélét), ami azt írja le hogy hogyan lehet egy képet animált filmszerűvé tenni. Ezt nem tudom jól megfogalmazni úgyhogy inkább képekben mutatom mire gondolok. Eredeti kép: Szerkesztés utáni kép: Segítségeteket előre is köszönöm!
 6. DjSharker

  Vajon mennyit ér a gépem?

  Szia én úgy 8-9k-ra saccolom.
 7. DjSharker

  Zene letöltö oldalak

  Általam gyűjtött zene letöltős oldalak ahonnan én is tölteni szoktam. Gondoltam megosztom veletek. Elsősorban House,Electro stílus. [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content]
 8. DjSharker

  Navigációs kérdések (új)

  Sziasztok abban kérném a segítségeteket hogy most raktam a gps-re az igo-t (9.6.5.211211). És nekem a legfrissebb TTS Pro Hun- kellene, mert nekem sajnos nincs TTS Pro hangom csak sima. És valaki feltudná nekem csak a TTS Pro-t töltenni vagy esetleg egy linket adni amit le tudok tölteni.(nagy packot nem akarok emiatt leszedni mobilnemet van és elég lassú ezért lenne csak szükségem külön a hangra) Segítségeteket előre is nagyon Köszönöm!
 9. DjSharker

  Jobb kontra bal kéz

  bal
 10. DjSharker

  Melyik a kedvenc zöldséged?

  répa,paprika,paradicsom,hagyma
 11. DjSharker

  30 perc hanganyag mp3 + kép = videó

  Üdv, próbáld meg Sony Vegassal.
 12. Sziasztok. Egy képemen szeretnék hátteret cserélni.(amin én vagyok rajta ). Fekete háttéré szeretném cserélni,kicsit fényesebb csillogósabb feketére.Nem tudom hogy ez hogy lehetséges?És ez egy amatőr photoshop felhasználónak mennyire kivitelezhető? Adobe Photoshop CS5 használók. Segítségeteket előre is köszönöm.
 13. DjSharker

  Konfigurációk, alkatrészek

  Üdv, Egy olyan kérdésem lenne felétek hogy nemsokár ismerösömtöl egy feleslegesé vált Geil ExtremePower ddr3 2gb 1333mhz-es ram-ot kapok.És az lenne a kérdés hogy jó lesz e az ASUS P5KC lapomban?(Szerintem jó lesz csak szeretnék biztosra menni,bár mondjuk nemsoká kiderül mert 3-4nap és kitudom próbálni mert elhozom) Illetve ha jó lesz akkor vennék mellé még egy DDRIII 2gb-os 1333 modul.Milyet ajánlanátok mellé? (Én erre gondoltam: Geil 2 GB DDR3 1333Mhz ENCHANCE CORSA CL09)
×