gery11111 Posted Február 18, 2011 Share Posted Február 18, 2011 Én speciel nem nézem, mert csak agyleszívásnak tartom, az RTL a TV2 meg az MTV csatornákkal együtt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Február 18, 2011 Share Posted Február 18, 2011 egy hülyeség ez a műsor... ebben az összefoglalójában (ahol ilyen vén taták ordítoznak, hogy Ráfáel jobb, mint pittike) lehet látni, mennyit buta ember van, akit ez leköt. hát szomorú. Ilyen gagyiságokat leadni a televízióban, mint ez a szenny... Ezért én nem fogyasztom az áramot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzy17 Posted Február 18, 2011 Share Posted Február 18, 2011 én nézem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Február 18, 2011 Share Posted Február 18, 2011 Minden elismerésem a tied jerzy17.Gratulálok! Én egy adást láttam eddig. Sz*r az egész. Facebookra szoktak kirakni videókat. Azokba belenézek néha. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Február 18, 2011 Share Posted Február 18, 2011 Az, hogy sz@r, az nem kifejezés. Az agymosásról ne is beszéljünk, 200 méter mély gödörbe mindet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Február 18, 2011 Author Share Posted Február 18, 2011 De tudjátok mi a legsz@rabb? Akárhová megyek, mindenütt ez a téma És még szinte én érzem magam rosszul, hogy nem tudok hozzászólni a témához kicsit felhúz agyilag Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Február 18, 2011 Share Posted Február 18, 2011 Annak idején a Big Brothernek (TV2) talán volt még értelme, de a Való Világ már akkoriban is sz.r volt, nem hogy most. Az a baj, hogy a nők szeretik ezt a műsort nézni, ráadásul utána úgy beszélnek róla, mintha egy rokonukról lenne szó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Február 18, 2011 Share Posted Február 18, 2011 szoktam néha nézni, ha nincs jobb dolgom. engem szórakoztat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Február 18, 2011 Share Posted Február 18, 2011 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Február 18, 2011 Share Posted Február 18, 2011 De tudjátok mi a legsz@rabb? Akárhová megyek, mindenütt ez a téma És még szinte én érzem magam rosszul, hogy nem tudok hozzászólni a témához <_< kicsit felhúz agyilag Minden ép gondolkodású embert felhúz ha egy társaságban nincs jobb téma annál, hogy egyik nap a VV4-ben ki verte ki éppen a f....... vagy éppenséggel Alekosz hány litert okádott. Azokról a s*ggfejekről idekint úgy beszélnek mint az Istenekről. Szerinted én is nyugodtan hallgatom végig? A válaszom: NEM. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisadeath Posted Február 18, 2011 Share Posted Február 18, 2011 Nem nézem. Inkább olvasok vagy letöltök valamit. Bár múlthéten szombaton láttam előzetest, de annyi elég volt. Egy csaj ordított. Nekem nagyon sok ismerősöm nézi és sír azon, ha kiesik a kedvence. Sosem fogom megérteni, hogy mit lehet szeretni egy ilyen műsorban... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Mousy Posted Február 18, 2011 Share Posted Február 18, 2011 Néha odakapcsolok, de csak max 4-5 percre. Förtelem, amit művelnek és ahogy viselkednek. Ráadásul nem elég, hogy a tv-ben is állandóan erről a műsorról van szó, de még a fősulin is hallgassam a "taktikázást" meg hogy legközelebb valószínűleg kit szavaznak ki... Szörnyű. ... Éljen a Spektrum. :3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Február 19, 2011 Share Posted Február 19, 2011 Tudatosan nem nézem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Február 19, 2011 Share Posted Február 19, 2011 Csak sajnálni tudom azt aki ezt nézi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Február 19, 2011 Share Posted Február 19, 2011 Nem nézem, nem is érdekel az egész. Tényleg idegesítő az, hogy mennyien beszélnek erről, de figyelmen kívül kell hagyni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0123jani Posted Február 20, 2011 Share Posted Február 20, 2011 Valahogy engem nem bír lekötni az ilyesmi.. Egy kicsit szomorúnak is tartom, hogy az embereknek van ilyenre igénye :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
format Posted Február 20, 2011 Share Posted Február 20, 2011 szoktam néha nézni, ha nincs jobb dolgom. engem szórakoztat. Túl sokat szívsz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Február 20, 2011 Share Posted Február 20, 2011 Ez egy jó hsz volt format. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Február 20, 2011 Share Posted Február 20, 2011 Én azt nem értem, hogy hogy lehet azoknak egyáltalán esze, meg ismerőse, akik leülnek nézni. Szerk.: Annak a négy embernek: Error 404 - Life not found Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Február 20, 2011 Share Posted Február 20, 2011 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Február 23, 2011 Share Posted Február 23, 2011 Őszintén szólva én megszoktam nézni, igaz ritkábban, mivel már csak 1 szimpatikus ember maradt bent, de szerintem nincs abban semmi rossz, ha valaki nézi, pláne, ha még be is ismeri. Ettől még valaki lehet NORMÁLIS ember. Ezzel az erővel, aki megőrül a horror filmekért beteges, aki vígjáték mániás az komolytalan, aki a fantasy filmeket szereti az, pedig álomvilágban él. Senki nem nézi, mégis, messze a legnézettebb műsor. Én is szívesebben nézné a Legyen ön is Milliomost, ami anno 7-kor kezdődött vagy egy jó sorozatot vagy egy jó fajta kvízműsort, de erre sem panaszkodom. Második pontra szavaztam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Február 23, 2011 Share Posted Február 23, 2011 A TV2-n most indult újra a 40 Milliós játszma. Az szerintem jobb. Nem igaz? Azért a legnézettebb műsor mert Magyarországon erre van igény. Rengeteg az ingerszegény ember ebben az országban.Ez van sajnos... A németek, angolok, hollandok (...és gondolom sokan mások) mit csinálnak? Kérlek szépen nyitottak külön előfizetéses Big Brother csatornát. Aki akarja fizessen elő rá és nézheti a nap 24 órájában, aki nem akarja az nem nézi. Nem szemetelik tele ezekkel a szarságokkal a főműsoridőt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Február 23, 2011 Share Posted Február 23, 2011 Azzal én nem tudok sajnos mit kezdeni, hogy más országokban mi is a helyzet. Én, pedig egy JÓ kvízműsorra gondoltam, félreértések elkerülése végett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Február 23, 2011 Share Posted Február 23, 2011 Mert szerinted a 40 Milliós játszma színvonaltalan? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Február 23, 2011 Share Posted Február 23, 2011 Ha valami nem jó szerintem nem jelenti azt, hogy színvonaltalan. Nekem az a kvízjáték nagyon nem jön be, illetve a műsorvezetőhöz, akit kedvelek, véleményem szerint a "kvízmester" nem igazán illik, de ez egyéni vélemény. Jó kvíz műsor nekem a Legyen ön is milliomos óta nem volt, ami tetszett, esetleg a Pókerarc, de az sem feltétlen a tudásról szólt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Február 23, 2011 Share Posted Február 23, 2011 @Jaire Nézz rá a Cool-ra, Viasat 3-ra. Kb ilyenkor megy a CSI minden formában AXN-en is mennek, még a gyilkos elmék sem rosszak. Hétvégén nem hinném, hogy egy film helyett ezt választanád, bár ez is a Te döntésed. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Február 23, 2011 Share Posted Február 23, 2011 Criminal Minds abszolút kedvenc, CSI-NY, szintén, hidd el nézek én rengeteg mást, de ezt is nyomon követem, egy szóval sem írtam, hogy csak ezt nézem más jó/jobb dolgok helyett, csupán valamilyen szinten ez is érdekel, de mint írtam érdeklődésem csökkent, az előzőekben leírt okokból. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Február 23, 2011 Share Posted Február 23, 2011 Azért örülök, hogy csak 4 igazi idióta mert szavazni. Mert most mi másnak lehet egy olyan embert hívni, aki más embereket néz, akik többnyire kő parasztok, be vannak zárva egy házba, ami még távolról sem nevezhető valóságosnak... Gondolom a saját életük eseménytelen és unalmas, ezért van szükségük arra, hogy megéljék más "emberek" komplexusait. Meg mekkora poén már, hogy az mondta a béla a janinak a szilvi előtt, hogy a norbi meg a pömi csúnyán néztek a horira, meg a borira. És igen, inkább megnézek egy ZS kategóriást horror-t, mert a színészi játék 0, a story 0, a látvány, kivitelezés 0, mégis gondolatokat ébreszt és rájön az ember, hogy mennyire jó , hogy vannak igazán jó horrorok. De ha egy ilyen showból megnézek 4percet ,akkor csak arra jövök rá, hogy ezért felesleges volt lemásznunk, meg tönkretenni a Földet! Inkább néznétek a National Geographic Wild-ot, én mostanában, ha leülök a TV elé, akkor csakis az az adó mehet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Február 24, 2011 Share Posted Február 24, 2011 Förtelem, de sajnos ez kell a népnek.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Február 24, 2011 Share Posted Február 24, 2011 Azért örülök, hogy csak 4 igazi idióta mert szavazni. Mert most mi másnak lehet egy olyan embert hívni, aki más embereket néz, akik többnyire kő parasztok, be vannak zárva egy házba, ami még távolról sem nevezhető valóságosnak... Gondolom a saját életük eseménytelen és unalmas, ezért van szükségük arra, hogy megéljék más "emberek" komplexusait. Meg mekkora poén már, hogy az mondta a béla a janinak a szilvi előtt, hogy a norbi meg a pömi csúnyán néztek a horira, meg a borira. És igen, inkább megnézek egy ZS kategóriást horror-t, mert a színészi játék 0, a story 0, a látvány, kivitelezés 0, mégis gondolatokat ébreszt és rájön az ember, hogy mennyire jó , hogy vannak igazán jó horrorok. De ha egy ilyen showból megnézek 4percet ,akkor csak arra jövök rá, hogy ezért felesleges volt lemásznunk, meg tönkretenni a Földet! Inkább néznétek a National Geographic Wild-ot, én mostanában, ha leülök a TV elé, akkor csakis az az adó mehet! Discovery is jó Nemrég olvastam, hogy a magyar emberek egy felmérésben a celebekkel kapcsolatos kérdésekre adták a legtöbb jó választ. A legtöbb rosszat tudományokkal kapcsolatban (informatika, matematika meg úgy egyáltalán bármi értelmes dolog)... Elképesztő hová süllyedünk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts