Jump to content
PirateClub.hu

format

Veterán
  • Pontszám

    75
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: format

  1. format

    A Nagy Hadronütköztető Téma

    Erről az egészről mindig a HL1 jut eszembe... nekem van feszvasam
  2. Half-Life 2, még a megjelenésekor...
  3. format

    GTA 5

    GTA, legalábbis 3+ = amerika karikatúrája. San Andreas rádióállomásain, a gettó bemutatásán remekül érződik. WCTR hihetetlenül spamelo. Jövőről nem lehet karikatúrát készíteni.
  4. format

    Mekkora a súlyotok?

    Ha ugrok akkor 0. Csakazértis offolok egyet Amúgy 2 éve 78, most karácsonykor 50, ma pedig 66.
  5. Lehet hülyeség, de adatvesztést okozhat? Gondolok itt a kazettákra, többek közt.
  6. format

    Való Világ!

    Túl sokat szívsz...
  7. format

    Kvantum-radar

    Ha hülyeségnek találom a macskás dolgot, az azért lehet mert nem rakom félre a logikám? Valaki segítsen, hogy közelítsem meg a dolgot, mert egyszerűen nem értem. Úgy látom vagy ez lesz, vagy az lesz, random, egyszerű, logikus, nem értem!
  8. format

    A kólaivás árt a spermának!

    Nincs pénzem kólára. Rengeteg a stressz.
  9. format

    Szerintetek ez sok?

    2 csík, gratulálok nyomorék, nem elég, hogy narkózol, még reklámozd is a fórumon... Anyukád tud róla? (szerk: Ha valakit érdekel a pszichológia, tökéletes példát láthatunk a tudatalatti, burokban történő jajkiáltására: pusztán azért tetté közzé, hogy valamit használ, mert bizonytalan, s választ vár valakitől. Tőlem most megkaphatod: NE DROGOZZ!)
  10. Nem lepődnék meg a világvégén. Túl sok a buta ember...
  11. format

    Ősrobbanás, Isten, Teremtés...

    Pár hónapja, felismertem egy érdekességet, legalábbis azokra vonatkozóan, akik valaha is valamilyen formában hittek Istenben: - Ha nagyon nagy baj van, újra fogsz hinni, mert nincs más lehetőséged. Szerintem mielőtt végleg feladod és megölöd magad, Istenhez fordulsz utolsó lehetőségként.
  12. format

    Crazy Oktoberfest Drummer

    METÁL!!! :D:D
  13. format

    Kedvenc filmes idézeteid?

    "Mi a fasszom azaz internet?" - Jay and silent Bob "English motherfucker, DO YOU SPEAK IT??!!" - Pulp Fiction + DOUG WILSON! - Weeds (series) (némi angol tudás szükséges...) "LEGENDARY!" http://www.youtube.com/watch?v=dJEj_I38kLA "You suck dick, Silas?" http://www.youtube.com/watch?v=R_VIt19SrXY&feature=related What's between the dick and asshole? http://www.youtube.com/watch?v=DwIxkzQxppg&feature=related Les't take them cash, and make him happy!" http://www.youtube.com/watch?v=3CtAkfrwO40&feature=related
  14. Réges-régen, egy messzi-messzi Magyarországban is voltak farkasok.
  15. format

    Írjak könyvet?

    Kösz Pityu, igazán megnevettettél :D A fő oka különben (hogy szavazást indítok egy ilyen ügyben), az, hogy sajnos nem tudok témakört választani... Egy hónap múlva egy teljesen más alapokon fekvő könyv egy piszkozati oldalát/ismertetőjét rakom fel, csak mert kíváncsi vagyok, melyik kap nagyobb visszajelzést... Saját tapasztalataim és a hozzájuk kapcsolódó érzelmek miatt nem tudnám eldönteni, pontosan miről is írjak (szerencsére bővelkedem ötletekben).
  16. Ma elgondolkoztam, érdemes lenne-e összefoglalnom az életem egy könnyű olvasmányban? Arra a döntésre jutottam, írok egy oldalt, egy rövid "bevezetést", majd kikérem a véleményetek. Kérlek szavazzatok, szóljatok hozzá! Íme az írásom: Ami eszembe jutott, azt rögtön írtam, nem szántam rá több időt, mint amennyit a gépelés emésztett fel.
  17. format

    A Nagy Hadronütköztető Téma

    Előző életedben, pár ezer évvel ezelőtt pedig ilyesmit mondhattál: Minek gurítod azt a kerek valamit? Nem érdekel senkit, hogy gurul!!!!
  18. Megértem az előttem szóló pár embert, idióta "tudósok". Miért nem a rák vagy az AIDS ellenszerét kutatják? Idióta volt Einstein is, minek foglalkozott olyan dolgokkal mint fény, relativitás... Nomeg az a másik, tudjátok az a hülye Newton vagy ki... hát kit érdekelnek az erőtörvények, a gravitáció? Viccet félretéve, amíg fel nem cseperedtek, ne irkáljatok baromságokat!
×
×
  • Create New...