Jump to content

0123jani

Veterán
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About 0123jani

 • Rank
  Jómunkásember

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Pirateclub
 1. 0123jani

  Mennyi ismerősötök van IWIWen?

  Most már egy sincs, mivel törölték az IWIW-t. Nekem egyébként nem volt vele semmi gondom régen, mert nagyon egyszerű volt, igényesebb volt mint a MyVIP. Az én ismerős körömben inkább a fiatalok MyVIP-t használtak, az idősebbek, vagy csak a komolyabbak IWIW-t. A Facebook teljesen átvette mind a kettő fölött a hatalmat. Mondjuk a múltkor néztem lehet még a MyVIP-re regisztrálni Facebook-s fiókkal is... Biztos nincsen már olyan forgalma, mint régen
 2. 0123jani

  Milyen mobiltelefonod van?

  Elkezdtem olvasgatni a régi hozzászólásokat.... Régen milyen jó kis telefonok voltak, egyszerű volt tudásra és kinézete is soknak eléggé csúnya volt, de legalább arra lehetett használni, amire gyártották őket. Jelenleg egy Samsung Galaxy SIII Neo I9301L telefonom van nagyon szeretem és nem adnám oda egy telefonért sem. Vannak már még modernebb telefonok is, de őszintén minek egy embernek ennyi minden funkció, amikor a felét sem használja ki? Ez is leginkább a divatolás áldozata lett. Szerintem egyébként régen sokkal különlegesebb telefonok voltak, mert nem egy sablon kinézetre volt tervezve az összes mint most, hogy van egy kijelző fölötte hangszóró, a kijelző alatt pedig vagy van gomb vagy nincs... régen sokkal kis dizájnosabb telefonok voltak. Persze örülök, hogy sokat fejlődtek a telefonok, de vannak funckiók, amelyek szerintem teljesen feleslegesek egy hétköznapi ember számára. További szép napot Mindenkinek!
 3. 0123jani

  Milyen mobiltelefonod van?

  Sony Xperia Tipo ST21i Black Nagyon egyszerű telefon, nagyon megvagyok vele elégedve.. Kicsi, kézreálló és viszonylag az árához képest szerintem a legjobb..!
 4. 0123jani

  Dátum ellenőrző

  Sziasztok! Kaptam beadandó feladatnak, hogy írjak egy dátum ellenőrző programot a leírtak szerint. A leírást egy txt-ben mellékeltem.. C#-ban kellene megírni elég nehéz kis program sokszor küzdködtem vele, de nem tudtam megoldani. Remélem tudtok nekem segíteni. Előre is köszönöm szépen! prog_fel.txt
 5. Sziasztok! Lenne egy konkrét programozási feladat, amihez néztem már egy csomó leírást, de nem nagyon megyek ki belőle. Tudna nekem valaki ebben segíteni? C# (C sharp ) nyelven kellene megírni Készítsen programot, mely beolvas egy 0..255 tartományba eső egész számot a billentyűzetről, majd kiírja a beolvasott érték hexadecimális megfelelőjét a képernyőre! A hexadecimális számok a 0..9, A, B, C, D, E, F számjegyeket tartalmazhatják minden helyértéken, ahol az ’A’=10,…,’F’=15. Például: 15410=9A16, (=9*16+10). A feladat megoldásaként teljes, fordítható és futtatható kódot kérünk, mely az adatokat billentyűzetről (standard input) olvassa, és a képernyőre (standard output) írja ki. Vizuális fejlesztőeszköz használata esetén az algoritmust konzol alkalmazásként (szöveges ablakban futó) kérjük elkészíteni! A feladat megoldása az alábbi nyelvek valamelyikén készüljön: Pascal, Java, BASIC, C, C++ vagy C# ! Beadandó a feladatot megoldó program forráskódja!
 6. Sziasztok! Egy kis segítségért fordulok most hozzátok. Programozásom van, és elakadtam egy kicsit az egyik házi feladatban. A feladat az lenne, hogy a program bekér egy szöveget és az fordítva íratja ki nem a betűket hanem a szavakat. Pl.: az alma piros és finom. --> finom és piros alma az. Szóval erre kellene nekem egy programot írni, de én csak azt tudom megírni, hogy a betűket fordítsa meg: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { string sz = "", fordsz = ""; int i = 0; Console.Write("Kérem a szöveget: "); sz = Console.ReadLine(); for (i = sz.Length - 1; i >= 0; i--) fordsz = fordsz + sz; Console.WriteLine("A szöveg megfordítva:"); Console.WriteLine(fordsz.ToUpper()); Console.ReadKey(); } } } Mi lenne az amit át kellene írni? vagy megtudná nekem írni valaki a progamot?:$ Köszönöm szépen előre is Mindenkinek!
 7. 0123jani

  Való Világ!

  Valahogy engem nem bír lekötni az ilyesmi.. Egy kicsit szomorúnak is tartom, hogy az embereknek van ilyenre igénye :S
 8. 0123jani

  Milyen gyorsan írsz?

  Hellóka! Nekem itt az eredményem: [Hidden Content] Szerintem jó eredmény lett, jó gépíró vagyok, mert voltam nemzetközi gépírásversenyen meg itt Magyarországon is és elég jó eredményeket értem el:)
 9. 0123jani

  Szerelmes vagy jelen pillanatban?

  Hello! Szerintem ez elég buta kérdés, mert az ember egész élete során szerelmes valamilyen formában. Attól, hogy vannak olyan pillanatok, amikor az ember nem kívánja a szerelmet, attól még a szíve mélyén ugyanúgy szerelmes.
 10. 0123jani

  TESCO vagy LIDL

  Sziasztok! Hát a Lidl-ben inkább édességet szeretek vásárolni, mert szerintem nagyon jók szoktak lenni elég jó áron. TESCO-t nem annyira kedvelem, mert ha nem TESCO-s terméket veszel az minimum dupla áron van mint máshol. Én több boltba szoktam menni, mert érdemes az árak változása miatt.
 11. 0123jani

  A későn kelők okosabbak

  Én mindig korán kelek.. És egyáltalán nem vagyok hülyébb mint a többiek Az előzőekre meg azt tudom mondani: aki legény éjszaka az legyen legény éjszaka is!
 12. 0123jani

  Hangkártya telepítési probléma

  Szia! Hát sajnos nem mindegy, hogy milyen AC97, mert hát abból több fajta van. Van Realtek AC97, C-media AC97 stb... Remélem tudtam segíteni...
 13. 0123jani

  Windows Vista or Windows XP

  Windows Vista a nyerő nálam
 14. Hát nah ez a nem semmi... Nagyon jó kis videókártya, csak hát nem mindenkinek van annyi pénze, hogy megvegye..:S
 15. 0123jani

  Sim City 1.0 Windows 1.0-n

  Jajj de jó monitor és szerintem jó videókártya is kell hogy ilyen szép képet jelenítsen meg xD
×