Jump to content
PirateClub.hu

Tévésorozat lesz a Szállítóból


hankock
 Share

Recommended Posts

szallito(2).jpg

 

2002-ben A szállító nem hozott a filmszínházakban túl sokat, ám házimozis forgalmazásban elég szépen teljesített, ezért elkészítették a második felvonást, amely már az előző rész bevételének közel a dupláját hozta, majd a harmadik már bőven 100 millió felett teljesített. A trilógia 238 millió dollárt gyűjtött világszerte a mozikban, a negyedik rész azonban (egyelőre) nincs tervbe véve, viszont jön a sorozat.

 

Az EuropaCorp bejelentette, hogy egy olyan sorozaton dolgoznak, amely a cég szárnyai alatt készült Szállító trilógián fog alapulni, a főhős egy hajdanán kommandósként tevékenykedő fickó lesz, akit fel lehet bérelni arra, hogy különféle csomagokat szállítson le.

 

A széria Transporter: The Series (azaz A szállító: A sorozat) címre fog hallgatni és minden egyes epizód 4 millió dollárba fog kerülni. Az elképzelés szerint jövő év februárjában látnak hozzá a forgatáshoz, Torontóban és Los Angelesben fognak zajlani a munkálatok és még 2011-ben leadják a tévében. Rendezője még nincs a produkciónak, arról nem esett szó, hogy a főhőst Frank Martinnak fogják-e hívni vagy Jason Statham fel fog-e tűnni a sorozatban.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

Hát sármos pasi fullos kocsi nem egy hálátlan téma, (nekem ;) ) bár nálam a Szállító névhez egy arc tartozik egyenlőre. Mondjuk ha nem gondolunk a filmre, csak arra, hogy részről részre egy megbízatást kell végig nézni jó kidolgozásban, akkor azért nem olyan rossz hír ez, bár az hogy nem rukkolnak elő egy elsöprő 4. résszel azt sajnálom. Lehetne egy vigaszdíj 4. rész a pocsék 2. és a "elmegyúgyahogy" 3. után. <_<

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...