Jump to content
PirateClub.hu

flakeless

Veterán
  • Pontszám

    82
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: flakeless

  1. flakeless

    A lustaság határain túl

    Ne bántsátok,komolyan magamra emlékeztet
  2. flakeless

    Eredet (Inception)

    Ezer Hála!AWESOME!És yeah Cillian Murphy
  3. flakeless

    Eredet (Inception)

    Törölték a trailert:( Számomra az év legjobban várt filmje....
  4. flakeless

    Legjobb forgatókönyvírók

    Ajánlom még Martin McDonagh műveit.Igaz eddig össz-vissz 2 van belőle:D De mind a kettő zseniális a szó szoros értelmében. Az egyik az In Bruges...a magyar címet le sem irom olyan szörnyű...A másik egy rövidfilm ami 2006-ban Oscart is nyert a címe Six Shooter.A letöltési fórumban megtalálhatjátok.Saját feltöltésem.Ajánlom mindenkinek. http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6327169&hl=six+shooter
  5. flakeless

    Az 5 legelképesztőbb csattanó

    Legbelső Félelem aki látta tudja miről beszélek...
  6. flakeless

    Legjobb forgatókönyvírók

    Ha már Coenék akkor Fargo, bár az Ember aki...valóban remek!!!És nem mehetünk el szó nélkül a Barton Fink mellet sem,remekbe szabott a befejezés.Úgy zuhanunk egy pillanatara az értetlenségbe mint a sirály a végén a tengerbe Na és Andrew Kevin Walker?A Se7en felejthetelen.
  7. flakeless

    Anime

    Hát én most az Eden to the east-et és a Bakemonogatari-t nézem.Mind a kettő elég mély és elgondolkodtató.Főleg az utobbi.Csak ajánlani tudom mindenkinek!
  8. flakeless

    Splice

    Kövezzetek meg, én várom!
  9. flakeless

    Legjobb forgatókönyvírók

    Pont tegnap néztem a Misery-t és megkell h mondjam h az egyik legjobb adaptácio amit láttam, persze a könyv jobb de ez egy piros pont Goldmannak...A Chaplin szintén zseniális(te jó ég h én meddig kerestem azt a filmet) de ott sokat nyom a latban Robert Downey Jr aki remekel(mint általában)Az Álomcsapda ...háááát jol indul de aztán kicsit besokkal az író, és bár az eredeti King regényt nem olvastam nekem kicsit tul sok a story...
  10. flakeless

    Legjobb forgatókönyvírók

    szerintem egyáltalán nem gyenge a megvalósítása, tökéletesen tükrözi Gondry kreativitását amit előtte is jópárszor láthattunk már.Az Be Kind Rewind már tized olyan jo sincs ez tény, de én nem írnám le mint rendezőt.
  11. flakeless

    Legjobb forgatókönyvírók

    Gondolom az Egy makulátlan elme örök ragyogására gondolsz....
  12. flakeless

    Legjobb forgatókönyvírók

    ...és persze: Charlie Kaufman...
  13. flakeless

    Legjobb forgatókönyvírók

    kronologia,karakter idealizálás...pl
  14. flakeless

    Legjobb forgatókönyvírók

    Tarantino egy zseni, egy ikon, egy olyan ember akit maga a filmgyártás hozott létre, mégis paradox módon pont azt ironizálja és teszi azt a lehető legnagyobb tisztelettel.Lop vagy sem a művei önmagukért beszélnek.'94-ben forradalmosította a forgatókönyvírást és emelett senki nem mehet el szó nélkül....egyetértek Shyllard-al a párbeszédei és azok fordulatai messzemenően túlszárnyalják a magasátlagot...ha van ien egyáltalán... Coen-ék feszes, sikár, sötét, spamelo scriptjeivel pedig aligha rivalizálhat más, a műfajukban magát otthon érző szerencsétlen Nolan-ék szintén zseniálisak de ezt mind tudjuk.Akadnak azonban olyan scripterek akik egy nagy dobás után a feledés homályába vesznek.De az az egy nagy dobás...nos,üt.Példa erre Jim Uhls aki Chuck Palahniuk regényét dühös,spamelo, "sültcsirkeszagú verejték" szagátol mentes forgatókönyvbe álmodta.Így kaptuk a Fight Club-bot. Nincs kifejezett kedvencem.Remélem mindig akad egy uj lázadó, aki forradalmasítja a filmtörténelmet!
  15. flakeless

    Milyen zene megy legjobban a szexhez?

    ambient,trip-hop,nu jazz...+James Holden-Breath On Me dub vagy vocal version
  16. flakeless

    Mit iszol egy bulin?

    Hát LOL...Ami van
  17. flakeless

    Ha valaki köhög,te mit mondasz?

    NE az arcomba!!!!!!!!!!!!!
  18. flakeless

    Filmajánló

    Aki szereti, a valódi black comedy-k stílusát, azok számára szvsz kihagyhatatlan a Six Shooter című 2005-ös alkotás.27 perces mestermunka, ami 2005-ben elvitte a legjobb rövidfilmnek járó Oscart is.A Rendező nem mellesleg Martin McDonagh akinek az In Bruges(Erőszakik) cimű filmet is köszönhetjük.Btw, megtalálható a movies részlegen.Saját feltöltésem
  19. flakeless

    Kedvenc sorozatod??

    Mindenképpen a Dexter!
  20. flakeless

    Szakítás

    Na igen de ő ingyen elvállal.És nem szivesen adok ki 3-7000HUF-t egy, egy órás beszélgetésért...
  21. flakeless

    Szakítás

    Hát a pszichologus akihez járok problémás, mert az anyja unokahuga.Szóval nem tudom úgy megélni amit mond mintha pártatlan lenne.Miért érdekelnek?Nem tudom.Bekattanok és jön a vizualizáció h mi történhetett...az meg kínos.Egyik haveromnak is volt ilyen jellegű problémája és nála idővel elmultak a dolgok.Remélem nálam is így lesz.
  22. flakeless

    Szakítás

    Hi All! Én tegnapelőtt nagyon összevesztem barátnőmmel.Elviharzott mellőlem az ágybol és jó hangosan becsapta maga után az ajtót...Ezután törölte magát myvipről,iwiwről és kikapcsolta a telefonját.Gondoltam veszem a lapot és nem mutatom magam gyengének.Nem kerestem.Barátnője viszont igen.Engem.Cinkes volt mert kiderült h barátnőjét is sokszor hülyére vette.Igy barátnője is mellém állt pedig esküszöm nem akartam magam mellé állítani. Mindazonáltal engem elég durván érintett a dolog mert teljesen és reménytelenül szerelmes vagyok a kis hazugba.Tegnap este bedobtam hát 2 szem altatót h tudjak aludni majd el is aludtam.Éjfélkörül ébreszt nővérem h Rita(barátnőm) keres...Kifejtette h nekem nincs jogom szakítani vele(persze nem így mondta) és h én miért teszem tönkre az életét... Ha valaki eddig elolvasta gondolom érdekli miért is "szakítottunk".Van egy nagyon rossz szokásom...a múltban vájkálok és a régi pasi ügyeit(2 volt előttem, az egyik az egyik legjobb haverom, a másik egy bebaszott éjszaka elkúrt befejezése) úgy élem meg mintha mellettem történtek volna.Gondolom nem vagyok ezzel egyedül.Elképzelni h mien pasik mit műveltek vele előttem.Szörnyű.És nem találom a kiutat. Azért is írok most ide h ha esetleg vki járt már így vagy jelenleg is van ilyen helyzetben pls adjon tanácsot h mit tegyek mert nem bírok magammal és ő is szenved és én is.Közhelyektől azért kíméljetek,végignyomtam mindent hasztalan.Elég fontos lenne ezen túllépni.Egy éve mult h együtt vagyunk és am minden tökéletes lenne.De a féltékenység megöli a kapcsolatot lassan. Ma megyek hozzá és akk persze megint kibékülünk(hopp,ezt lekopogtam) de a folytatása ugyanez lesz.Érzem.
×
×
  • Create New...