Jump to content
PirateClub.hu

agentzs1

ViP
 • Content Count

  512
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 Szegény

About agentzs1

 • Rank
  Bambooocha

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  herlip

Recent Profile Visitors

2,168 profile views
 1. agentzs1

  Navigációs kérdések (új)

  Miért is akarod frissíteni? Vagy hogyan frissíted? Hivatalosan androidra még mindig nincs teljes európa térkép igo-ból. Vagy neked nem android van a kütyün?
 2. agentzs1

  Milyen Médialejátszót vegyek?

  Pont ezért lenne jó választás egy médialejátszó. Ajánlasz egy kompakt rendszert, amiben van 1 bluray lejátszó meg egy hangszett, csak ezzel az a gond, hogy a bd lejátszó nem fog mindenféle formátumot lejátszani, a streamelést meg szerintem megint nem kezeli rendesen. Médialejátszót vagy htpc-t érdemes venni, és akkor el lehet felejteni az állandó lemezre írkálást, meg hogy nem játszik le minden formátumot a készülék. Külső winyoról, hálózatba kötött sz.gépről, NASról, pendrive-ról, szinte mindenről lényegesen több formátumot lejátszanak mint a bd lejátszók. Xtreamerem van évek óta. A WD és Asus médialejátszóját használják még nagyon sokan. A popcorn és a dune ezeknél már egy magasabb kategória, de ha ennyi keret van rá én lehet, hogy inkább építenék vagy vennék egy htpc-t. Itt lehet a lejátszókról olvasgatni: [Hidden Content]
 3. agentzs1

  Konfigurációk, alkatrészek

  Itt egy kicsit lejjebb görgetve 500W-os Cooler Master tápot ír. Szerintem az jó ehhez a konfighoz. [Hidden Content] Saját magad által összeválogatott alkatrészekből csak akkor lesz olcsóbb, ha használt cuccokat veszel. Így, hogy minden új, sakkozhatsz az alkatrészekkel napestig, nem lesz számottevő a különbség.
 4. agentzs1

  Ötletek A Fórumhoz

  De lehet. Ha vállalod, hogy végigzongorázod, hogy melyik kód nem jó már és jelented, ígérem törölni fogom.
 5. agentzs1

  A Legjobb Játék

  Rubik kocka. Hosszú évek alatt sem sikerült megunni.
 6. agentzs1

  Konfigurációk, alkatrészek

  Igazából bármelyik játéknak lazán futnia kéne. 13.1-es a legfrissebb catalyst, ahogy nézem. Win8 nem tudom hogy működik, gondolom win7-hez hasonló. Catalyst control centert elindítod és információnál látod a verziót. Amúgy laptopról beszélünk, ugye?
 7. agentzs1

  Konfigurációk, alkatrészek

  Melyik verzió van fenn?
 8. agentzs1

  Konfigurációk, alkatrészek

  Graf. kártya drivere telepítve van?
 9. agentzs1

  Navigációs kérdések (új)

  Egyedül az Igo tudja az offline módot Androidra, viszont hivatalosan nincs igo androidos mobilokra. A többi navigációhoz net kell, h beinduljon. Google maps-el még lehet mókolni, elvileg az is tudja vmilyen szinten az offline navigálást.
 10. agentzs1

  Konfigurációk, alkatrészek

  Pl itt 64 gigás ssd-t kapsz 16-ért, úgyhogy nem éri meg 40-ért: [Hidden Content]
 11. agentzs1

  Microsoft Windows 8

  1. A 4 giga ram miatt mindenképp a 64 bitest (x64). 2. A laptop pontos típusa kellene, aztán úgy megnézni a laptop honlapján, de egy ennyire új windowstól csodákat ne várj. Elvileg a win7 drivereinek is jóknak kéne lenniük, de anno vista>win7-nél sem volt ez teljes mértékben így.
 12. agentzs1

  Mindennapjaink, reggel, délben, este...

  @Teremtők3 Az előző nickeddel be tudsz lépni, ja és az okot is megkaptad, mint eddig. Akkor mire fel ez az új nick?
 13. agentzs1

  Mindennapjaink, reggel, délben, este...

  Komolyan mondom, mint 2 óvodás. Az okot leírtam, pedig csak kettőtökre és a moderátorokra tartozik, a többi usernek nem lenne semmi köze hozzá. A témát itt befejeztem veletek, privátban lehet érdeklődni a moderátoroktól a miértekről (bár ugyanazt a választ fogjátok kapni).
 14. agentzs1

  Mindennapjaink, reggel, délben, este...

  Az okot meg kellett hogy kapjátok. A hozzászólásaitok meg úgy általában amit egy ideje műveltek az nem fórumra való (a fórum használatát már meg sem említem).
 15. agentzs1

  Mindennapjaink, reggel, délben, este...

  Kicsit keveritek a szezont a fazonnal, amúgy mindkettőtök nickjei élnek, csak nem tudtok velük belépni.
×