Jump to content
PirateClub.hu

Desdemona00

Felhasználó
  • Pontszám

    20
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Desdemona00

  • Születésnap 01/09/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
  • Lakhely
    Észak Mo.

Desdemona00's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Sehová! Átállnék a sötét oldalra ... MUHAHA
  2. Desdemona00

    Titanic 2

    Már most nem azért, de a Titanic, az nem egy olyan film, amit lehetne folytatni egy ekkora hülyeséggel. Ha van egy katasztrófa-scifi maszlag amit egy hajókatasztrófás keretbe raknak, akkor még annak elmegy egy "felolvad a halott fiú" folytatás. De a Titanicnak? Annak ami kapott egy rakat Oscart nem egy ilyen méltatlan folytatást szánnának. Arról már ne is beszéljünk hogy a Titanic az egy részes és kész. Elsüllyedt a hajó, meghalt szegény Jack, és nem kel fel többet. Ez a téma jobban beillet volna a poén/gumiszoba kategóriába amúgy.
  3. Desdemona00

    Tévésorozat lesz a Szállítóból

    Hát sármos pasi fullos kocsi nem egy hálátlan téma, (nekem ) bár nálam a Szállító névhez egy arc tartozik egyenlőre. Mondjuk ha nem gondolunk a filmre, csak arra, hogy részről részre egy megbízatást kell végig nézni jó kidolgozásban, akkor azért nem olyan rossz hír ez, bár az hogy nem rukkolnak elő egy elsöprő 4. résszel azt sajnálom. Lehetne egy vigaszdíj 4. rész a pocsék 2. és a "elmegyúgyahogy" 3. után.
  4. Desdemona00

    Twilight: Eclipse

    Az első könyv jó volt nagyon, a második is (ami meglepő, mert azért eléggé húzós volt, az egész) de a harmadik könyv...Én nem értettem, az ott leírt érzéseket, kegyetlenül valótlótlaonok voltak, meg nagyon lapos a story egy bizonyos része. Én már csak a filmben bízom, mert a 3 könyv után kicsit elkenődtem. De amúgy nagyon durvák a farkasos részek, csak a grafika kicsit...hát lehetne jobb is. Amúgy jó lesz az szerintem a film.
  5. 1. Lecsó 2. Shrek 1, 2 (a 3-at már bűn volt elkészíteni, a 4-ről nem is szólva) 3. Jégkorszak 1, 3 4. Hercegnő és a Béka 5. Garfild
  6. Desdemona00

    3 Legtúlértékeltebb Rendező

    Ilyen áron köszönöm nem kell. Elhiszem hogy van tartalma a filmjeinek, vagyis kell hogy legyen, de hogy az általa sokszor megformált világ nekem tele van olyan elemekkel ami félelmetes és nem mindíg emberi. Vagyis lehet, hogy emberi csak az emberi érzések úgy vannak megformálva hogy az valószínűtlen, vagy néha nagoyn is egyértelmű. Kevés bennük a természetesség. Lehet az éretlenségem hiánya miatt gondolom így, de a véleményem akkor se fog változni ha "érett" leszek. Persze ez megint egyéni vélemény.
  7. Desdemona00

    3 Legtúlértékeltebb Rendező

    Nem vagyok egy nagy filmes ismerettel rendelkező ember, de nekem Tim Burton filmjei nem nagyon tetszenek. Kb. 4 filmjét láttam, de elég volt. Rosszmájú vagyok lehet, de a színészeknek filmben ugyan olyan, vagy hasonló haja van, mint a rendezőnek....de lehet hogy csak nekem tűnik úgy. ( A Tim Burton rajongóknak meg bocsánat )
  8. A leendő szerelmespár a film első felében utálja egymást, mégis van az a bizonyos valami ami mégis összehozza őket (Bár ez engem nem idegesít, de hogy sablon az biztos) Vagy szegény fiú gazdag lány/gazdag fiú szegény lány. és persze a vége Love
  9. Desdemona00

    Mi volt a jeletek az oviba? :D

    Perec Akkor se tudtam lerajzolni és ma se...XD
  10. Desdemona00

    Avatar (extra változat)

    A grafika előtt le a kalappal. Ennyire szépen kidolgozott filmet ritkán lát az ember. Minden egyes fűszál világított, úgyhogy csak gratulálni tudok. De maga a film...jó egyedi, meg minden, de azért volt egy-két motívum ami nem volt idegen. Egy élmény volt végignézni, de nem az a film ami éjjel sem hagy aludni. Szóval éppen elég Oscart kapott... Egy lehelletnyi elfogultságot éreztem a kritikusok és a közvélemény részéről, mindenesetre a készítők fantáziáját dícsérei a bevétel, a nézettség és az alapvetően pozitív fogadtatás.
  11. Desdemona00

    Mi a kedvenc filmed?

    X-men-ek Mátrix Bátyám cipőjében Sherlock Holmes Kapj el ha tudsz Stb....
  12. Szerintem az Alice csodaországban mesét mindíg is túlértékelték. (Se eleje se vége az egésznek, ennek ellenére mégis legalább 1 mese és 1 film készült belőle...) Jó a rendező, meg a színészek azért kicsit jobb színben tüntetik fel a filmet, de nálam az alapstoryval van baj... Persze ez magánvélemény
  13. Hugh Jackman (X-men, Ausztrália, Kate és Leopold) Sean Connery (James Bond filmek, meg hát a filmes múlja, figyelemre méltó) Tom Hanks (Forrest Gump) Leonardo DiCaprio (Kapj el ha tudsz, Titanic) Johnny Depp ( Karib-tenger kalózai (1-3) Csokoládé) + Roger Moore (Angyal )
  14. Hát fura kérdés, ugyanis, ha valami, amit csak úgy elhiszel de nincs ismereted mögötte, vagy nem tudsz róla pontosan akkor nem igazán tudsz válaszolni. A találgatás pedig, "a mi lett volna ha...vagy mi volt előbb de hát ebben nincs logika és társai..." pedig nem vezetnek sehova. Szerintem. Ja, és a vallás meg Isten nem ugyanaz!
  15. Desdemona00

    Ha valaki köhög,te mit mondasz?

    "Kezed! Ne rám...stb," vagy "No te se kezdjél bele vastag könyvbe..." Amúgy semmit...azt hiszem... de ezentúl figyelni fogom
×
×
  • Create New...