Jump to content
PirateClub.hu

lzprince

Veterán
  • Pontszám

    325
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://twitter.com/filmajanlo
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Erdély
  • Érdeklődés
    Film- és sorozataddikt.

Legutóbb itt jártak

1,011 profil megtekintés

lzprince's Achievements

Haladó

Haladó (9/24)

2

Közösségi hírnév

  1. lzprince

    Titanic 2

    bírom, hogy az első hsz-nél többet nem olvastok el...
  2. lzprince

    Predators

    1. igen, minden bizonnyal. 2. az Arnold-os predátor is jó volt.
  3. lzprince

    Tévésorozat lesz a Szállítóból

    az egészben a vicc, hogy maga A szállító is egy BMW által képernyőre vitt minisorozatból ihletődve született.
  4. lzprince

    Spartacus: Blood and Sand

    bár a Glee nem idén indult, de próbáld be, nagyon ajánlom szerk.: az idei sitcom-ok, meg úgyamúgy az egész felhozatal, engem sem hozott lázba, maradok a TBBT és a Rules of engagement mellett, HIMYM-et is nézem, de az már enyhén szólva butyuta kategória.
  5. lzprince

    Spartacus: Blood and Sand

    ennyi vért Kill BIll óta nem láttam Amíg a rákból fel nem épül (bízzunk benne, hogy fel fog), addig berendeltek egy 6 részes minisorozatot, amolyan előzményt, amiben nem fog játszani Whitfield.
  6. lzprince

    Spartacus: Blood and Sand

    az év egyik legjobb újonca, ha nem a legjobb.
  7. lzprince

    Az Avatar utódja az új 3D-s film?

    Star Wars is használt Stop motion-t
  8. lzprince

    Avatar (extra változat)

    az a vicc, hogy ha ez nem lesz újra blockbuster, megeszem a kalapom
  9. a két befejezést egyszerre készítették, és ha engem kérdezel, az, amikor SPOILER ON meghalt Spoiler OFF az a rész magábn volt egy nagy klisé.
  10. lzprince

    A filmműfajok legjobbjai

    bár rengeteg az átfödéses bitangjó alkotás, megpróbálok csak olyant írni, amire csak egy műfaj a legjellemzőbb: akció: ez nagyon meggondolkodtatott, kettőt talán fel sem tudok sorolni, anélkül, hogy kihagyjak jópárat, a León az mégis talán kihagyhatatlan dráma: 12 dühös ember, Citizen Kane, Requiem egy álomért, Az élet szép, Donnie darko (nem tudok leaállni) fantasy: Gyűrűk Ura, mert ez sokkal inkább fantasy, mint sci-fi. gengszterfilm: Keresztapa horror: nem vagyok nagy fan, de azt tudom, hogy gyerekként az Alientől hetekig féltem, tehát az marad kaland: Karib tenger kalózai 1, Indy krimi: Közönséges bűnözők, Blöff musical: Hair romantikus: egyáltalán nem vagyok a műfaj kedvelője, A forrást mégis szeretem thriller: Oldboy, A bárányok hallgatnak vígjáték: angol és fekete-humor fan vagyok, szóval úgy Monty Python alkotásokat, mind Edgar Wright Shaun of the dead-jén mindig sírvaröhögök. sci-fi: Ez egyértelmű Star Wars eredeti trilógia western: Hét mesterlövész, A jó, a rossz és a csúf
  11. tudom, hogy szőrszálhasogató vagyok, álljak sarokba érte?
  12. lzprince

    3 Legtúlértékeltebb Rendező

    Nem érdemelt volna szobrot, mert, ahogy hopdinZ is mondta, mindig rosszkor volt jelölve, volt nála jobb is. Számomra a démoni borbély volt a legmeghatározóbb, mivel ott nemcsak azt mutatta meg, hogy kurvajól tud játszani, hanem hozott egy broadway-i színvonalat is, de abban az évben ott volt DDay, és ő verhetetlen volt. De visszakanyarodva, ismételten félreértettél valamit, nem zsörtölődtem azért, mert Depp nem kapott szobrot, hanem megemlítettem, hogy pont azok hozzák fel "nagy elismerésként" egy oscar-szobrot, akik megvetik a díjátadót. Én sem értékelem az akadémiát, de nem is hangoztatom, hogy valaki azért jó, mert kapott x szobrot.
  13. nem azt mondtam, hogy Brando teljes gőzzel formálta meg karaktereit, csak az arány sántított\sántít egy csöppet.
  14. ez mondjuk nem vitás, de ez: Istenem, ezaz, essünk át a végletekbe, és csináljunk bolhából elefántot. Ennyire azért nem létezik, hogy egy ember ne értsen az arányokhoz.
  15. lzprince

    3 Legtúlértékeltebb Rendező

    érdekes, hogy akik a legjobban szólják le az Oscart (mostanság én is) azok dobálóznak azzal, hogy valaki még nem kapott Oscart...abszurdum.
×
×
  • Create New...