Jump to content
PirateClub.hu

lzprince

Veterán
  • Pontszám

    325
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: lzprince

  1. lzprince

    Titanic 2

    bírom, hogy az első hsz-nél többet nem olvastok el...
  2. lzprince

    Predators

    1. igen, minden bizonnyal. 2. az Arnold-os predátor is jó volt.
  3. lzprince

    Tévésorozat lesz a Szállítóból

    az egészben a vicc, hogy maga A szállító is egy BMW által képernyőre vitt minisorozatból ihletődve született.
  4. lzprince

    Spartacus: Blood and Sand

    bár a Glee nem idén indult, de próbáld be, nagyon ajánlom szerk.: az idei sitcom-ok, meg úgyamúgy az egész felhozatal, engem sem hozott lázba, maradok a TBBT és a Rules of engagement mellett, HIMYM-et is nézem, de az már enyhén szólva butyuta kategória.
  5. lzprince

    Spartacus: Blood and Sand

    ennyi vért Kill BIll óta nem láttam Amíg a rákból fel nem épül (bízzunk benne, hogy fel fog), addig berendeltek egy 6 részes minisorozatot, amolyan előzményt, amiben nem fog játszani Whitfield.
  6. lzprince

    Spartacus: Blood and Sand

    az év egyik legjobb újonca, ha nem a legjobb.
  7. lzprince

    Az Avatar utódja az új 3D-s film?

    Star Wars is használt Stop motion-t
  8. lzprince

    Avatar (extra változat)

    az a vicc, hogy ha ez nem lesz újra blockbuster, megeszem a kalapom
  9. a két befejezést egyszerre készítették, és ha engem kérdezel, az, amikor SPOILER ON meghalt Spoiler OFF az a rész magábn volt egy nagy klisé.
  10. lzprince

    A filmműfajok legjobbjai

    bár rengeteg az átfödéses bitangjó alkotás, megpróbálok csak olyant írni, amire csak egy műfaj a legjellemzőbb: akció: ez nagyon meggondolkodtatott, kettőt talán fel sem tudok sorolni, anélkül, hogy kihagyjak jópárat, a León az mégis talán kihagyhatatlan dráma: 12 dühös ember, Citizen Kane, Requiem egy álomért, Az élet szép, Donnie darko (nem tudok leaállni) fantasy: Gyűrűk Ura, mert ez sokkal inkább fantasy, mint sci-fi. gengszterfilm: Keresztapa horror: nem vagyok nagy fan, de azt tudom, hogy gyerekként az Alientől hetekig féltem, tehát az marad kaland: Karib tenger kalózai 1, Indy krimi: Közönséges bűnözők, Blöff musical: Hair romantikus: egyáltalán nem vagyok a műfaj kedvelője, A forrást mégis szeretem thriller: Oldboy, A bárányok hallgatnak vígjáték: angol és fekete-humor fan vagyok, szóval úgy Monty Python alkotásokat, mind Edgar Wright Shaun of the dead-jén mindig sírvaröhögök. sci-fi: Ez egyértelmű Star Wars eredeti trilógia western: Hét mesterlövész, A jó, a rossz és a csúf
  11. tudom, hogy szőrszálhasogató vagyok, álljak sarokba érte?
  12. lzprince

    3 Legtúlértékeltebb Rendező

    Nem érdemelt volna szobrot, mert, ahogy hopdinZ is mondta, mindig rosszkor volt jelölve, volt nála jobb is. Számomra a démoni borbély volt a legmeghatározóbb, mivel ott nemcsak azt mutatta meg, hogy kurvajól tud játszani, hanem hozott egy broadway-i színvonalat is, de abban az évben ott volt DDay, és ő verhetetlen volt. De visszakanyarodva, ismételten félreértettél valamit, nem zsörtölődtem azért, mert Depp nem kapott szobrot, hanem megemlítettem, hogy pont azok hozzák fel "nagy elismerésként" egy oscar-szobrot, akik megvetik a díjátadót. Én sem értékelem az akadémiát, de nem is hangoztatom, hogy valaki azért jó, mert kapott x szobrot.
  13. nem azt mondtam, hogy Brando teljes gőzzel formálta meg karaktereit, csak az arány sántított\sántít egy csöppet.
  14. ez mondjuk nem vitás, de ez: Istenem, ezaz, essünk át a végletekbe, és csináljunk bolhából elefántot. Ennyire azért nem létezik, hogy egy ember ne értsen az arányokhoz.
  15. lzprince

    3 Legtúlértékeltebb Rendező

    érdekes, hogy akik a legjobban szólják le az Oscart (mostanság én is) azok dobálóznak azzal, hogy valaki még nem kapott Oscart...abszurdum.
  16. ha nem nézném, hogy ki írta ezt, azt hinném, hogy egy tíz éves. A vádaskodás teljes mellőzésével kérdem, hogy miről beszélsz? Megérteném, ha az eddigi összes batman filmet mondjuk Nolan csinálta volna, akkor a hszed helytálló lenne, de így? Hisz még ,,csak,, két filmet készített el az eleve eltervezett trilógiából.
  17. ámítja csak a népet, szerintem biztos, hogy beül a rendezői székbe, hülye is lenne, ha nem tenné. TDK után a B3 is biztos blockbuster.
  18. pedig egyszerű, hogy mért "pazarolják" magukat erre. kell a zsé.
  19. lzprince

    Predators

    általában human elég korretkül fordítja le a külföldi híreket: http://filmbuzi.hu/archives/2010/03/13/predators-elso-video/
  20. lzprince

    Predators

    ez mondhatni predator 0, mivel még az Arnold-os történet előtt játszódik.
  21. lzprince

    Filmkvíz II. felvonás

    igen, ez az, te jössz.
  22. lzprince

    Filmkvíz II. felvonás

    egy japán hororr-rendező jut eszembe most, és egy tippem is van, bár nem láttam Kaosu?
  23. ez tény, a mennyiség mindig is a minőség kárára ment és fog is menni.
×
×
  • Create New...