Shyllard Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Én még nem találkoztam vele, de biztos olyan mint a többi. Mi a véleményed az emósokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Rossz véleményem van róluk és ha leírnám akkor megsérteném őket. Mi a véleményed a windowsról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 A WIN-el semmi bajom nincs sokan mondják h h lehet ien rossz op.rendszert használni de ők is azt használják! erről ennyit! Mi a véleményed a Rammstein-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Of Death Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Az, hogy bár nem játszanak rossz zenét, mégis túlértékelik őket olyan német bandák ellenében, mint pl. Rage, Helloween, Gamma Ray, Grave Digger, Edguy, Equilibrium, stb. Mi a véleményetek a politikusokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Van 1-2 aki a példaképem. Mi a véleményed a kaktuszról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
k.anett Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Hogy szúros és a szobámban még ez a növény is kihal :S Mi a véleményed az illegális letöltésekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Az, hogy nem kell fizetnem egy játékért. Mi a véleményed a WAMP-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibicsoki Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Őszintén fogalmam sincs, hogy mi az a WAMP. Mi a véleményed a Lay's chipsről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Túl sósak, de nagyon finomak. Mi a véleményed a világ legrondább kutyájáról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Szerintem ronda, de ez csak az én véleményem Mi a véleményed a billentyűzetről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibicsoki Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Hát a billentyűzet egy nagyon hasznos dolog, mert nélküle nem tudnánk írni a számítógépen. Mi a véleményed a PirateClub-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 az hogy egy nagyon jó warez és fórum oldal... Mi a véleményed Zalakarosról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Nem jártam még benne, de így rágüglizve szép városnak tűnik. Mi a véleményed a data.hu-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Az,hogy csak Premiummal jó. Mi a véleményed az Audi A4 3.2 Quattro-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Az, hogy az egy autó! Mi a véleményed a Disco'Shit DJ-iről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 hát, nem mondom, hogy rosszak, mert ha ennyien szeretik őket, rosszak nem lehetnek. semmi bajom, én nem hallgatom, de semmi bajom velük. mi a véleményed a Tom&Jerry-ről, mint sorozatról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 17, 2009 Share Posted Augusztus 17, 2009 Jó mese volt, a mostani sok szar el sem érik a szintjét. Mi a véleményed erről a topikról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Augusztus 17, 2009 Share Posted Augusztus 17, 2009 Erről a "topikról": nem rossz, de a jótól még messze van. Nekem az nem tetszik benne, hogy néha pár szóval letudnak egyesek valaki kérdését, esetleg pár olyan szóval, aminek köze sincs a kérdéshez. Nem azt mondom, hogy esszét kéne fogalmazni minden kérdéshez, de néha hiányolom az értelmes hozzászólásokat. Mi a véleményed az olyan emberről, aki barátságotok véget értével megpróbált téged lejáratni mások előtt (ha érzelgős lennék, úgy is fogalmazhatnék, hogy megtépázni az amúgy is nem túl sok önbizalmad), aztán miután erre ráunt (vagy csak nem tud már jobban lejáratni) bocsánatot kér és leírja tulajdonképpen miért tette mindezt, tehát mi baja volt velem?! (Nem hogy ezzel kezdte volna, de hát lejáratni a másikat biztos könnyebb mint megbeszélni velünk a problémánk okát. ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 17, 2009 Share Posted Augusztus 17, 2009 Az ilyeneket én nem tartom barátnak. Még nem történt velem ilyen, de én biztos, hogy minimum behúznék neki egyet. Az meg, hogy a lejáratás után valami ürügyet keres arra, hogy miért tette mindezt, csak üres dumának tartom. Csak ki akarja magyarázni magát a helyzetből. Mi a véleményed Megan Fox-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cccc Posted Augusztus 18, 2009 Share Posted Augusztus 18, 2009 Én nem raktam volna a világ legszebb női közé.(mint ahogy jó párat nem) Dögös mint nő,nekem nem tetszik annyira,ezért túlzásnak tartom,hogy ő nyerte. Színésznőnek elmegy.Ha lehetne azért sunáznám. Mi a véleményed az Alma együttes videó klipjéről? (http://www.youtube.com/watch?v=bB6sGuBV_LA) De aztán végignézni nekem!! xĐ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 18, 2009 Share Posted Augusztus 18, 2009 Bevallom, nem néztem végig. Már az elején sejtettem, hogy szar lesz, de miután megszólalt a csávesz, kiakadtam. Bocs, de szerintem ez egy fos. Mi a véleményed az alkonyatos fangörlökről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 Én is szeretem nagyon... Úgyhogy magamról meg inkább nem írnék véleményt... Mi a véleményed Bárány Attiláról, és társairól...? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini94 Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 Nem szeretem azt a műfajt, amit képviselnek. Mi a véleményed a Gárdáról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david1519 Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 hogy mii ? az hogy egy nagy nulla az egész bagázs.. lehet hogy a fél világnak bejön a tuc-tuc zene, de hogy értelme sok nincsen azt biztosra veszem. nagyszüleink se értik én személy szerint nem szeretem. a stílust sem.. még hogy ezeket a "zenéket" , ha egyáltalán lehet annak hívmo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 jó hogy van, de remélem kezükbe veszik az irányítást (...) Mi a véleményed augusztus 20.-ról(hamár holnap lesz) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hugica27 Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 Én nem szeretem mert ha ugy esik be hogy utánna 1 munka nap van mindig le kell dolgozni valamelyik hétvégén ..... és általában rossz idő van akkor Mi a véleményetek a musicalekről ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 Nem szeretem őket. Mi a véleményed a Heinekenről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacskósleves Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 a kedvenc söröm Mi a véleményed az osg-ről(offline sport games ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 Idén lesz a 10. , és most se jutok el rá.... Mi a véleményetek az Augusztus 20.-án történő ünneplésről ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 Az, hogy ma már semmitse jelent. Mi a véleményed a pizzáról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts