Jump to content
PirateClub.hu

Rolland

Veterán
  • Pontszám

    100
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Rolland's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Rolland

    GMAiL vs ViPMAiL

    Én egyiket sem használom! Nekem freemail van meg hotmail! Nekem ez a kettő van kezdetek óta, és egyikkel sincs semmi bajom.
  2. Rolland

    Félsz a H1N1 vírustól?

    Hát most kb a fél osztályunk hiányzik betegség miatt! Szóval ma én is hazajöttem már az első óra után, mert egyáltalán nem voltam jól és most is fáj a torkom, kiráz a hideg, és egyfolytában a folyóügyeimet kell intéznem! Szóval... kicsit be vagyok parázva tőle, hogy elkapom!
  3. Rolland

    iWiW vs. myVIP

    Én mindkettőn fent vagyok, de valahogy nem kedvelem igazán egyiket sem! Az iwiw.et talán jobban mert az olyan "hivatalosabb"! Régen nagy szám volt a nagy myvipezés nálam , írjatok komit ... stb, de mára szerencsére kinőttem ebből!!
  4. Rolland

    Rap vs. Rock

    Nekem pl. semmi bajom se a gengszter rapperekkel, se az Underground Hip-Hop-al csak ez a rappelés dolog sose volt a kedvencem! A rappelés mindegyikbe alapból benne van, hisz ezért rap ! Én meg azt nem bírom!
  5. Rolland

    Rap vs. Rock

    Nem vagyok szűk látókörű csak szimplán nem jön be a rap világa számomra!! Ez ennyi!
  6. Rolland

    Rap vs. Rock

    Egyik sem a kedvencem!! Ha választani kötelező lenne, akkor inkább a rock! Rappet gyűlölöm, mióta élek!!
  7. Rolland

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Egy kicsit off jellegű hsz: Már sokszor gondolkoztam, hogy betelefonálok egy rádiós kívánságműsorba és kérnék valami durva zenét! Valami ütős hard techno-t, vagy egy Metallica - Whiplash!! Kiváncsi vagyok leadják e, vagy hogy mit szólnak!
  8. Rolland

    Használsz nem jogtiszta szoftvert?

    Csak nem jogtiszta szoftvereim vannak!! Eddig semmi gond nem volt velük!!
  9. Rolland

    TOP 5

    1. Chocolate Puma vs Hardsoul - R2G2 (Original Mix) 2. Funkerman Ft Shermanology - Automatic 3. Micha Moor - Tonight (Original mix) 4. D.Ramirez, Mark Knight, Underworld - Downpipe - Original Club Mix 5. Erick Morillo - I Get Lifted feat. Deborah Cooper (Richard Grey Subliminal Mix)
  10. Rolland

    Kedvenc Csatornád?

    Comedy Central, Film+, Poén, Animal Planet, National Geographic Wild.
  11. Kösz a gigi d számot

  12. Rolland

    Töltenél le HD filmeket?

    Man0waR: Nincs kedvem másfél napokat tölteni egy filmet! Én leszem az én kis Tré-Online 4 megás netemmel a DVDRip verziót fél óra alatt, aztán rárakom pendrive-ra, be a DVD lejátszóba, és nézzük!! :Aztán később ha összegyülik 5-6 film, kiirom őket egy DVD-re! Ez nálam már megszokott, jó ez igy!! Nem kell nekem full HD meg semmi! Az a lényeg nekem: tiszta hang, jó kép. Szóval én nem ellenzem a HD-t, semmi bajom vele, de nekem nem kell! Nem vagyok akkora látvány őrült, meg film imádó
×
×
  • Create New...