Jump to content
PirateClub.hu

csecse

Veterán
 • Content Count

  482
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About csecse

 • Rank
  Törzsvendég
 • Birthday 06/24/1991

Contact Methods

 • MSN
  dobj 1 PÜ-t akkor megadom
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  C/MO/Dunántúl/zalamegye
 1. csecse

  Navigációs kérdések (új)

  szerintem a 850-es lesz, de ezekre nem nehéz ilyen térképeket tenni meg programokat??? És adnak 'hozzá' térképet vagy bármilyen szoftvert vagy csak megveszem és nekem kell a cuccokat rádobálni??
 2. csecse

  Navigációs kérdések (új)

  most tervezünk GPS-t venni! kinéztem egyet, de fogalmam sincs milyen, jó-e, mert ismerősöknek nincs nagyon. ezt: WayteQ X850 ez jó?? erre lehet tenni olyan térképeket amik itt vannak a fórumon, elbírja?? és lehet hogy nagy hülyeséget kérdek, de mind1, erre azt irják autós. de ha teszek rá olyan térképet(vagy szoftvert) akkor jó lehet kamionba is??hogy azt tudja kezelni?? előre is köszi a válaszokat:)
 3. csecse

  Szoktál mobilon filmet nézni?

  mobilon nem nagyon filmezek, mert ha megyek valahova akkor nagyvalósznűséggel viszem a laptopot is és inkább arról, de nem szeretek buszon filmezni. iskolába meg ha bent van nálam a laptop akkor azon, ha nincs akkor telón face, youtube, és egyéb oldalak szal inkább netezek(wifi)
 4. csecse

  Bithorlo

  ez tényleg érdekes. próbáld másik böngészővel, vagy töröld a sütiket, előzményeket! amúgy a kliensbe mennek a dolgok?
 5. csecse

  Bithorlo

  miért mi a gond a szeróval?? nálam megy az oldal, és a töltés is! Jah és holnap estig minen x2!!!!
 6. Dehogy is vették le a kódolást! Én még tegnap este néztem mindkét filmbox-ot...
 7. csecse

  Kedvenc Sorozatod

  Így jártam anyátokkal, Fringe, House MD,
 8. hát sajna lekapcsolták:( pedig azért nem volt rossz de most így utána számoltam, és HBO maxpakk nélkül is behozta az árát mind a két beltéri, és még "hozott is"
 9. csecse

  Szerinted melyik a legjobb magyar sör?

  valóban, wikipedián is ez áll, de rágoogleztam és lehet kapni máshol is, ugyhogy azt ihattam nemrég:)
 10. csecse

  Szerinted melyik a legjobb magyar sör?

  szerintem a Dreher, de jó az Arany, Soproni, és szerintem az összes De a Rákóczira miért irtál csak BAZ megyét, én szerintem multkor azt ittam itt zalában, nagyon úgy rémlik
 11. csecse

  Microsoft Windows 7

  Sziasztok Bajban vagyok, ma neteztem, és egyszercsak a win kiirta hogy nem eredeti, feljöttem, és megcsináltam ezt: ujraindítottam, de ujraindítás után is ez volt... megnéztem a sajátgép tulajdonságait és ezt irja: Ma aktiválnia kell.Ha most kívánja aktiválni, kattintson ide! Mit tegyek még. És ha ma nem aktiválom akkor mi torténik??? Ha lehet ne azt mondjátok hogy olvassak össze vissza, hanem valami használhatót, mert nem akarok mindent állítgatni mert azt hallottam tönkrevághatják a gépet... előre is köszi!!
 12. csecse

  The Pacific

  Most lett vége a tv-ben, egész jó lett, már várom a következő részt, egész egyszerűen szeretem az ilyen háborús filmeket, sorozatokat...
 13. csecse

  Magyar és külföldi tracker infók!

  A [Hidden Content] oldalon free reg van március 15.-én 20.00 óráig, különben meghívós...
 14. Hallani hallhattad, de ilyen őrültséget elhinni, 1, akinek van esetleg a parabolája, meg egy beltérije, akk meggyanusítják mert lopja....butaság 2, sok helyen nem látszik az utról az antenna, pl. nálunk sem... 3, miből is vennék hogy lopod???biztos az antennát nézik és ha arra áll akkor megy a yard... meg még tudnék pár olyat mondani ami megmondja h nagy butaság az egész... nemtudom kitől, hol, hogyan hallattad, de ami a fizika törvényeiba ütközik(költői kép vagy valami olyasmi ), az nem lehet igaz..
×