Jump to content
PirateClub.hu

nyugdíjas

Veterán
  • Pontszám

    54
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About nyugdíjas

  • Születésnap 08/31/1942

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Szeged

nyugdíjas's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...60&start=60 Ezen az oldalon az ESET Smart, SCRIPT vírust fogott meg.kérlek benneteket nézzetek utána. Előre is köszönöm!
  2. Megállítanám az első járókelőt,és megkérném telefonáljon a mentőkért. (szégyenlős vagyok,meg lusta meztelen gyalogolni)vagy fordítva?
  3. nyugdíjas

    Mondj véleményt!

    Ne dicsekedj ,hogy angolt olvasol,nem dicséretes emberi tulajdonság.(a dicsekvés) Hogy kérdésedre válaszoljak,mindenki a kedvenc témájával és érdeklődési köréből vett témákkal foglalkozik(többnyire). Az,hogy sok időt töltenek a gép előtt,talán az elfoglaltság hiányának tudható be,a kényelem és lustaság szeretetének. De ugye valójában nem arra vagy kíváncsi,hogy másoknak mi a véleménye rólad, a repüléshez,világháborúkhoz való vonzódásodról? A képzőművészet melyik ágát szereted és miért?
  4. nyugdíjas

    Mit Kezdenél A Lottó ötössel?

    Építettnék egy modern börtönt,és bérbeadnám az országnak.Kb 8-10 év alatt bejönne a belefektetett összeg,és megint azon kellene gondolkodnom,hogy mire költsem el.
  5. nyugdíjas

    Mondj véleményt!

    Sajnos még nem láttam! Szeretem Tarantínó filmjeit,és ebből kiindulva kedvező előitélettel fogom megnézni. Talán a főszereplő választása,nem egészen tökéletes a karakterhez,de ez csak az én véleményem. Mi a véleményed a Linux ról (kezelhetőség,programok,biztonság)
  6. nyugdíjas

    Mi kell a nőnek?

    Idézet Serane tól! "Utána az egyik jó barátommal egyik percről a másikra összejöttünk és azóta is együtt vagyunk, családot alapítottunk. Az okok? Ismertük egymást, ugyanazok érdekeltek, még egymás gondolatát is kitaláltuk. Hogy nem a leghelyesebb srác volt? Kit érdekelt, hiszen Ő is úgy fogadott el a hibáimmal együtt, hogy nem akart változtatni rajtam. És már az esküvőre vártunk amikor elvitt a lakásába, mert addig azt se tudtam, hogy van neki, mert nem érdekelt. Azóta se akarjuk elnyomni egymást, hanem támogatjuk a másikat a munkájában, a hobbyjában és mindenben smile.gif. És most már Én mutatom meg a helyes csajokat neki, mert tudom, hogy utána mindig megjegyzi, hogy ezt a szépséget is unhatja már valaki smile.gif Na ez a legnagyobb boldogság, ha nem a hibáink ellenére szeretnek, hanem a hibáinkkal együtt." Remek megfogalmazás a kölcsönös megbecsülés és tisztelet egymás személye iránt. Hogy mi kell a nőknek?Ugyan az mint a férfiaknak,olyan partner akiben megbízunk és akinek a társaságában jól érezzük magunkat.
  7. nyugdíjas

    Mondj véleményt!

    Engedd meg,hogy ne minősítsem azokat az embereket akik ilyen kotyvalékot isznak. A vodka és a tej,a maga nemében mindkettö remek ital,és fogyasztom is mértékkel,(no deee együüüüüüüüütt, brrrrrr) Mi a véleményed a szegedi SZIN-ről?
  8. nyugdíjas

    Csak nőknek!

    10 ok, amiért Isten megteremtette Évát... 1. Isten tartott tőle, hogy Ádám rendszeresen eltéved a Paradicsomban, mert nem lesz hajlandó megkérdezni az útirányt. 2. Isten tudta, hogy Ádám a távoli jövőben rendszeresen nem találja majd a tévé távirányítóját. 3. Isten tudta, hogy Ádám előbb-utóbb elszakítja a fügefalevelét, és kell valaki, aki megvarrja vagy vesz egy újat helyette. 4. Isten tudta, hogy Ádámnak egyedül sosem jut majd eszébe felkeresni az orvost, a fogorvost vagy a fodrászt. 5. Isten tisztában volt vele, hogy Ádám sosem fog emlékezni rá, mikor kell a szemetet kivinni. 6. Isten előre látta, hogy a világ nem fog benépesülni, mert Ádám sohasem vállalta volna a szüléssel és gyerekneveléssel kapcsolatos fájdalmakat és egyéb nyugöket. 7. Ádám rendszerint elfelejtette, hová tette le a szerszámait és egyéb holmijait. 8. Ádámnak szüksége volt valakire, akire rákenheti a saját sikertelenségét, amikor kirúgták a Paradicsomból. 9. Ahogy a Biblia mondja: nem jó egy férfinak egyedül. 10. Amikor Isten befejezte Ádám teremtését, hátralépett, és a fejét csóválva azt mondta: \"Hmm... Ezt sokkal jobban is megcsinálhattam volna.\"
  9. nyugdíjas

    Csak nőknek!

    Milyen férfira vágynak a nők? Milyen férfira vágyom - Az eredeti lista 1. Jóképű 2. Elbűvölő 3. Anyagilag sikeres 4. Figyelmes hallgatóság 5. Szellemes 6. Jó kondícióban van 7. Stílusosan öltözik 8. Értékeli a minőségi dolgokat 9. Tele van kellemes meglepetéssel 10. Fantáziadús, romantikus szerető Milyen férfira vágyom - Átdolgozott lista (32 évesen) 1. Kellemes kinézetű (előnyben azok, akiknek van haja) 2. Kinyitja a kocsi ajtaját, kihúzza a széket 3. Van elég pénze egy kellemes vacsorára 4. Többet hallgat, mint amennyit beszél 5. Nevet a vicceimen 6. Gond nélkül haza tudja cipelni a szatyrokat a közértből 7. Van legalább egy nyakkendője 8. Értékeli a jó házi kosztot 9. Nem feledkezik meg a születésnapokról és az évfordulókról 10. Legalább hetente egyszer romantikus hangulatba kerül Milyen férfira vágyom - Átdolgozott lista (42 évesen) 1. Nem túl csúnya (kopasz fej rendben) 2. Nem indul el, mielőtt még kiszállnék a kocsiból 3. Van állandó munkája - időnként felvág azzal, hogy étterembe visz 4. Bólogat, miközben beszélek hozzá 5. Többnyire emlékszik a viccek poénjára 6. Elég jó karban van ahhoz, hogy átrendezze a bútorokat 7. Olyan inget visel, amiből nem lóg ki a hasa 8. Tudja, hogy nem veszünk olyan pezsgőt, aminek csavaros kupakja van 9. Nem felejti el lehajtani a WC ülőkét 10. Hétvégén általában megborotválkozik Milyen férfira vágyom - Átdolgozott lista (52 évesen) 1. Vágja az orr- és fülszőrzetét 2. Nyilvános helyen nem böfög és nem vakarózik 3. Nem kér túl gyakran kölcsön 4. Nem bóbiskol el, miközben mondom a magamét 5. Nem meséli el túl sokszor ugyanazt a viccet 6. Elég jó karban van ahhoz, hogy hétvégenként felkeljen a kanapéról 7. Általában két egyforma zoknit és tiszta gatyát visel 8. Értékel egy jó vacsorát a TV előtt 9. Időnként beugrik neki a nevem 10. Van úgy, hogy hétvégén megborotválkozik Milyen férfira vágyom - Átdolgozott lista (62 évesen) 1. Nem ijednek meg tőle a kisgyerekek 2. Emlékszik, hogy hol van a fürdőszoba 3. Nem kell túl sok pénz a fenntartásához 4. Alvás közben csak mérsékelten horkol 5. Tudja, min nevet 6. Elég jó karban van ahhoz, hogy egyedül felálljon 7. Általában felvesz valami ruhát 8. Szereti a puha ételeket 9. Emlékszik rá, hol hagyta a fogsorát 10. Tudja, hogy hétvége van Milyen férfira vágyom - Átdolgozott lista (72 évesen) 1. Lélegzik 2. Beletalál a WC-be
  10. nyugdíjas

    Mondj véleményt!

    Ha jól emlékszem rá a tudatos álmodást meditációval,relaxációs alvásállapotban lehet elérni. Ezt az állapotot éber alvásnak is nevezhetjük.Sajnos én sosem tudtam odáig eljutni.Ritkán emlékszem álmaimra ezért, én mély alvónak tartom magam. Mi a véleményed a nyerő automatákról?
  11. nyugdíjas

    Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni...

    A nő vegyelemzése. ELEM NEVE: NŐ VEGYJELE: Fm FELTALÁLÓ: Ádám TÖMEG: Optimálisan 54 kg, de változó 40-200 kg között FELLELHETőSÉG :Nagy mennyiségben található urbánus környezetben Fizikai tulajdonságai: a) felület általában színes mázzal van bevonva; azonnal forr és ok nélkül fagy; c) megfelelő eljárás alkalmazásával olvad; d) rossz ízű, ha téves helyen kóstoljuk; e) ritkán lelhető fel szűziesen tiszta állapotában; f) erős hangokat hallat, ha a megfelelő; helyre nyomást gyakorlunk; Vegyi tulajdonságai: a) könnyen vegyül az arannyal, ezüsttel és más nemesfémekkel, valamint a drágakövekkel; nagy mennyiségű értékes anyagot tud abszorbálni; c) könnyedén felrobbanhat, minden előzetes figyelmeztető jel és világosan látható ok nélkül; d) vízben nem oldódik, viszont vegyülésre való hajlama nagymértékben növelhető alkohol adagolásával; e) az ember által ismert leghatékonyabb anyag a pénz mennyiségének csökkentésére; Leggyakoribb felhasználásai: a) leginkább mint díszítő elem, főként drága sportkocsikban; kitünően alkalmazható relaxációs célokra; c) nagyon hatékony tisztítóeszköz; Elvégzett kísérletek: a) színét gyakran vörösre váltja, ha csomagolás nélkül tálaljuk; színét zöldre váltja, ha egy jobb minta mellé kerül; Veszélyek: a) nagyon veszélyes elem, csak szakemberek tudnak bánni vele; illegális több minta tulajdonosának lenni, de tartható több is belőlük, azzal a feltétellel, hogy különböző helyeken tároljuk őket, egyébként katasztrofális következményekkel kell számolnunk.
  12. nyugdíjas

    Mondj véleményt!

    Igen szeretem a fehér csokit is! Mi a véleményed az állatok lakásba való tartásáról?(pl:nagytestű kutya)
  13. nyugdíjas

    Mondj véleményt!

    Piszok rossz dolog a koránkelés,pláne,ha későn fekszünk le! Én már megengedhetem magamnak a lustálkodást ,minden nap 7 kor kelek. Mi a véleményed a teleholdról szóló hiedelmekről ( vagy valóság)?
  14. nyugdíjas

    Ajándékok a pasiknak, de mit?

    Az igazi ajándék az amit nem lehet a boltban megvenni,saját kezűleg készített bármilyen apróság lehet csodálatos,ha tiszta szívbőljövő szeretettel adod át.
×
×
  • Create New...