Jump to content
PirateClub.hu

01Petya

Veterán
  • Pontszám

    716
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: 01Petya

  1. 01Petya

    Kávé vagy Tea?

    Ha fáradt vagyok akkor ritkán megiszok egy kávét, de mostanában a zöld teára vagyok rákattanva.
  2. Miért ment át a csirke az úton? ÓVÓNŐ: Hogy a másik oldalra jusson. PLATON: A közjó érdekében ARISZTOTELÉSZ: Ilyen a csirkék természete, átmennek az úton. KARL MARX: Történelmi szükségszerűségből. SADDAM HUSSZEIN: Ez példa nélküli provokáció, így feljogosítva érezzük magunkat, hogy 50 tonna ideggázt dobjunk a csirkére. BRUCE WILLIS: Mer' k***ra át akart. Ez a kib***ott igazság. RONALD REAGAN: Elfelejtettem... JAMES T. KIRK: Hogy eljusson oda, ahol csirke még nem járt azelőtt... HIPPOKRATÉSZ: A hasnyálmirigyében termelődő váladék miatt. MARTIN LUTHER KING: Már látom azt a világot, ahol minden csirke szabadon átmehet az úton anélkül, hogz célját fel kellene fednie. MÓZES: És leszállt Isten a mennyekből és imigyen szóla a csirkéhez: "Bizony mondom néked, kelj át az úton !" És a csirke átkelt az úton, és nagy volt az öröm a mennyekben. FOX MULDER: Saját szemeddel láttad, hogy átment az úton. Még hány csirkét kell látnod ahhoz, hogy elhidd ??? RICHARD M. NIXON: A csirke NEM ment át az úton. MACHIAVELLI: Igaz, a csirke átment az úton. ki törődik vele, hogy miért? A tény, hogy végül átjutott, igazolja minden cselekvését. FREUD: A puszta tény, hogy ennyire érdekel, miért ment át a csirke a túloldalra, elfojtott szexuális bizonytalalnságodat tárja fel. BILL GATES: Most fejeztük be az új Csirke Office 2000-t, ami nemcsak átmegy a túloldalra, de tojást tojik, nyilvántartja fontos iratait, és kezeli a könyvelését. BILL CLINTON: Fontos bejelentésem van. És megismétlem, hogy biztosan megértsék. Nem volt szexuális kapcsolatom azzal a csirkével. Nem volt... DARWIN: A csirkék, évmilliók alatt természetes kiválasztódás útján oly módon fejlődtek, amely felruházza őket a túloldalra való átkelés képességével. EINSTEIN: Hogy most a csirke kelt át a túloldalra, vagy az út mozdult el a csirke alatt, ez viszonyítási pont kérdése. BUDDHA: A puszta kérdés tagadja csirke mivoltodat. ERNEST HEMINGWAY: Meghalni. Esőben. RAMBO: Rosszul céloztam volna ...? FÓTHI ÁKOS: Ez a csirke invariáns tulajdonsága...
  3. 01Petya

    Gyúrjunk wazze!

    Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy melyik a legjobb fehérjepor? Eddig BioTech-es cuccokat néztem, de 20 ezer Ft szerintem sok 3kg-ért.... Creatine-ből is kérnék egy ajánlatot, jó a bioteches vagy mást vegyek? Köszi a Választ!
  4. Ez nagyon érdekes! Köszi a hírt.
  5. 01Petya

    Mi a véleményetek a mai filmekről?

    Mi a véleményem a mai filmekről? Olvasgattam itt kisebb regényeket is, szerintem a mai filmek ugyan olyanok mint régen vagy a jövőben lesznek. Milyen filmek vannak? Jók és rosszak. Nincs ebben semmi különös, a mai filmekben is vannak jók és egyaránt rosszak is. Régen is ugyan így volt, szerintem így is lesz!
  6. 01Petya

    Ünnepek

    Ezzel én is így vagyok!
  7. Soha nem kapcsolom ki, csak némítom.
  8. 01Petya

    Mennyi a havi adatforgalmad?

    Régebben jóval 100 Giga felett voltam... most már csak 30-70 Gb között.
  9. Ez evidens dolog... 99% az embereknek lóbálja a kezét minimálisan ( van aki a kelleténél sokkal jobban), figyeljétek meg!
  10. 01Petya

    Milyen OP Rendszer-t használsz?

    2 rendszer van a gépen: - Windows Xp - Windows 7
  11. 01Petya

    plazma vs lcd

    Így van! Pont erről kellett iskolában egy prezentációt készítenem. Plazma - LCD - LED kijelző összehasonlítása volt a címe. Egyértelműen a LED kijelző adja a legszebb képet és ez is a legenergiatakarékosabb hiszen fogyasztása 70-100Watt! A LED kijelző olyan éles képet ad mint a Plazma és még kevesebbet is fogyaszt az LCD-nél. Egyetlen negatívum az ára. Elég drágán szerezhető még be, de az idő megoldja!
  12. 01Petya

    Milyen mobiltelefonod van?

    Nokia N95 8Gb Mindent tud amit egy telefon tudhat.
  13. 01Petya

    Ati Radeon vs. Nvidia

    Ez olyan dolog mint a BMW és Mercedes.... kinek melyik tetszik jobban. Volt már ATI-m is, Nvidia is, egyikkel sem volt semmi probléma!
  14. Ezek közül a Nero. Az Alchol 120% is jó szerintem.
  15. 01Petya

    Mi a kedvenc autód?

    Az én kedvenceim: 67-es Mustang Audi Q7 white Mitsubishi Lancer Evolution 8,9,10 Ezek közül egyel is megelégednék! :rolleyes:
  16. 01Petya

    Mit iszol egy bulin?

    Ezzel én is így vagyok! Szerintem én a legtöbbet sörből ittam eddig, úgyhogy arra szavaztam.
  17. 01Petya

    Mit kérsz karácsonyra?

    Mindenem meg van. Szóval nem igazán tudnak mit venni... igaz egy laptop jól jönne, de azt azért nem várom el.
  18. 01Petya

    1 Kívánság, Mi lenne az?

    Ha lenne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy legyen még egy millió.
  19. 01Petya

    Másnaposok 2.

    Erre kíváncsi leszek!!
×
×
  • Create New...