Marky18 Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 Az, hogy csakis MI segíthetünk ezen, ha támogatjuk az oldalt, ezáltal fejlesztik a szervert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 Mi a véleményed arról, hogy Robinho11 elfelejtette feltenni azt a kérdést, hogy mi a véleményed...? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 Az h feledékeny! Mi a véleményed a 4.Dimenzióról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Augusztus 11, 2009 Author Share Posted Augusztus 11, 2009 Az, hogy csakis MI segíthetünk ezen, ha támogatjuk az oldalt, ezáltal fejlesztik a szervert Légyszíves konkrétabban írd le, MI hogyan és mivel, segíthetnénk az oldal fejlesztését? Sajnos nálam is az utóbbi időben többször előfordult,hogy nem tudtam az oldalt használni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 támogatás(pénz) asszem vhol a hírekbe van egy tibiole által nyitott téma és ott van!(szerverbővítés talán) nah de no off topic! térjünk vissza a kérdésemhez: Mi a véleményed a 4.Dimenzióról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 Az, hogy kicsit szokatlan lenne a szemnek a 3. dimenzió után. Mi a véleményed a sasokról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 Gyönyörű, fenséges élőlény. Mondhatni ő az égen az oroszlánkirály Mi a véleményed arról, hogy 2012-ben újra eljön a világvége? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 ú-ú-ú-ú-újra? aztán nehogy ien Fallout legyen h lekell menni barlangokba a túlélőknek! 3 évem van már csak? nah de sztem nem fog bekövetkezni! Mi a véleményed az időutazásról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 Az, hogy Einstein bebizonyította. Ha jól tudom Nagyon nagy v. nagyon lassú sebességgel lehet előidézni. Mi a véleményed az IPB3-ról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Rambo.. Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 Nem ismerem az IPB3-at, de biztos jó Mi a véleményed a Microsoftról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 Jókis cég, sok pénzt hoz Mi a véleményed a blogolásról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 Szeretek blogolni,de nem sokára fogok I. és II. Világháborús blogot készíteni. Mi a véleményed a koránkelésről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Augusztus 12, 2009 Author Share Posted Augusztus 12, 2009 Piszok rossz dolog a koránkelés,pláne,ha későn fekszünk le! Én már megengedhetem magamnak a lustálkodást ,minden nap 7 kor kelek. Mi a véleményed a teleholdról szóló hiedelmekről ( vagy valóság)? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 Szerintem nem igazak, nem nagyon tudok hinni benne. Mi a véleményed erről: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6287918 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini94 Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 Utálom az ilyeneket. Egyszer majd rá fog jönni, hogy vannak dolgok, amiért meg kell dolgozni. Mi a véleményed FankaDeliről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 Nem nagyon hallottam róla eddig, úgyhogy nemtudok rá véleményt mondani. Mi a véleményed az Alvin és a Mókuok magyar együttesről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini94 Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 Annyira nem ismerem őket, de a hallottak alapján egész jó együttes. Mi a véleményed arról, hogy a magyar-román meccsen vezetnek a románok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 Ha jobban fociznak, akkor vezessenek csak...a magyarok már nem tudnak focizni, ezt el kell fogadni és kevesebb pénzt költeni rá. helyette van rengeteg más sportág amiben alázhatunk! Mi a véleményed a Sprite italról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 A Sprite az egyik legjobb üdítőital. Sokkal jobban kedvelem, mint a Fantát és hasonló társait. Mi a véleményed a kereskedelmi tévék (tv2,rtlk) műsorairól? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 hát amennyi műsoruk van, hiradó, fókusz, aktív etc. nem rosszak bár amennyit én tv-zek. Mi a véleményed a HBO-król(HBO, HBO2, HBO Comedy)? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 Kevés jó csatorna van, de ez a csomag közéjük tartozik. Egyszerre öt csatornán megy más-más film, nincs olyan hogy az egyik ne tetszen az embernek Hasonló a kérdésem: Mi a véleményed a Discovery-ről? (Discovery channel, Discovery Travel, Discovery Science, stb...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 Szeretem őket, jó csatornák... Mi a véleményed a 2009-es Sziget reklámról? >>> Szerintem nagyon LooL...xD :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man0waR Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 Eszelős csávó, vehetne pár angol órát, mondjuk Kiszel Tündétől. Mi a véleményed a(z) MS13-ról ? (mara salvatrucha) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 őszintén fogalamam sincs ki/mi az... mi a véleményed a nagy áruházak 1 et fizet 2őt kap 2 fizet 3mat kap akciójáról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 Az, hogy ha ilyen akciókat adnak, akkor az a áru nem is olyan jó. Mi a véleményed a pohárról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 Hasznos dolog, nem folyik ki belőle a víz, a pia és a kávé. Nehéz lenne nélküle az élet Mi a véleményed az időutazásról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini94 Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 Örülnék, ha lenne. Megváltoztatnék pár dolgot. Ha rossz kezekbe kerülne, elképzelni sem lehet, hogy mi lenne a következmény. Mi a véleményed arról, hogy feloszlott az Egészséges Fejbőr? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 Nem igazán hallgatom/hallgattam őket...nem az én stílusom... Mi a véleményed a fehér csokiról? Szereted? Nem szereted? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Augusztus 13, 2009 Author Share Posted Augusztus 13, 2009 Igen szeretem a fehér csokit is! Mi a véleményed az állatok lakásba való tartásáról?(pl:nagytestű kutya) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 A kisebb testű kutya szeret a lakásban lenni, viszont a nagytestű szenved... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts