Jump to content
PirateClub.hu

Mit csináljak ha Tetszik egy lány, de van barátja


goldmen
 Share

Recommended Posts

Körbe néztem milyen témát nem találni még itt, hát ezt

 

Mit csináljak ha tetszik egy lány, de van barátja?

 

Ez szeritnem egy elég általános téma szinte mind1ikünkkel meg fordult már (gondolom veletek is) hogy az éppen szimpatikus, esetenként islésunk, gondolkodásunk elképzelésünk is hasonló. Úgyanakkor van 1 ahilles sarka a dolognak még pedig hogy már foglalt a lány.

Ilyen helyetekben mit lehet tenni? vagy mit tanácsos tenni? vagy mit kerüljünk el? merül fel jogosan a kérdés.

 

Ezt a témát általános célzattal nyitotam, és gondoltam egy kis tudástárként összegyűjthetnénk benne a tapasztalatokat, véleményeket és mindent ami megfogalmazodik ezzel kapcsolatban bennünk. A dolgok komplexitását talán úgy értjük meg igazán ha mind2 fél hozzá szól a témához, fiúk, lányok egyaránt.

 

UI: és persze ha valakinek egyéni esete, esetleg ilyen szituáció állna fent az is irhat ide.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hát ha van barátja akkor jobb ha békén hagyod.Több probléma is adódhat belőle:

1 Ha a csaj kapható hogy félre lépjen és összejön azzal aki elakarja venni akkor azzal is megfogja aki elhódította előző párjátóé.

2 A barátja valószinű letépi a feját annak aki elvette a barátnőjét

3 Szomszéd nőre nem lövünk :) .

Ha van még valami amit kihagytam írjátok meg :)

Szép napot.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Keress másik lányt, neked is rossz érzés lenne, ha elszednék a barátnődet. Ha nagyon odáig vagy a lányért és van barátja, azért maradj a lány közelében, légy vele jó viszonyban, nem tart egy kapcsolat sem örökké. Persze egy lányra várni és a többit nem meghódítani is butaság, élj az élet felkínálta lehetőségekkel és járj nyitott szemmel! ;)

Link to comment
Share on other sites

Huh, hát, ez a kérdés nagyon megfogott, és rakott rám is egy Achilles sarkat. Két felé kellene szakadnom. Történetesen ha józan ésszel akarnék gondolkodni, akkor Hudi véleményére adnék, de sajnos az ember cselekedeteit nem csak az ész, az ösztönök, de a személyes érzelmek is meghatározzák, amik elbutítják, és meggondolatlan, önző cselekedetekre kényszerítik. A józan véleményem az, hogy egy kapcsolatba beleszólni helytelen, szemét dolog, és nagyon egocentrikus is, főleg ha egyébként működő, de egyben megbocsátható is, elvégre tényleg tehetetlenek vagyunk vele szemben, mert ilyenkor az ember egyfajta perzselő szorongást érez, ezt a tüzet valahogy pedig ki kell oltani. Ha mást nem lehet tenni, tovább kell lépni, és keresni egy szabad lányt. Ugyanis helyesen lett megfogalmazva: ha miattam hagyja ott a lányt, mi a garancia arra, hogy ez később nem ellenem fog fordulni?

És itt jön képbe a másik oldal, amit átéltem. Mindenkiben létezik egyfajta vadász, a bennem élő számára nem volt tabu ez a téma. Az előző barátnőmet is egy másik pasi mellől hódítottam el, bár hozzá kell tennem, hogy egy haldokló kapcsolatról volt szó, magyarán jókor voltam jó helyen. És az érzés viszonzott lett, a vonzódás, így idő kérdése volt az összejövésünk. A fiú nem fogta fel a dolgot, bár hozzá kell tenni, hogy nem is bánt túl jól a lánnyal, míg én a tenyeremen hordtam, és szíveztem, addig ő csülöknek becézgette, nos el lehet képzelni, hogy a legkisebb szép szó is többet ér ilyenkor, pláne ha valakit még egy kis plusz írói vénával megáldanak. Gyakorlatilag ezüst tálcán nyújtotta át nekem a nőt, nem féltékenykedett, sőt, még falazott is neki, hogy nálam aludhasson, és csak akkor esett le neki a dolog, hogy nem csak barát vagyok a számára, mikor már túl késő volt, és nem lehetett megállítani se engem, sem a folyamatot. A lány sokat aggódott, félt, hogy ő ebből csak vesztesen kerülhet ki, és megüti magát, mindenesetre támogattam mindenben, és határozatlan időre döntési lehetőséget is adtam neki, ami után végülis mellettem döntött.

Úgy vélem, aki szemfüles, vigyáz a párjára, azzal nem fordulhat ilyesmi elő, de aki hanyag, nem törődik vele, és csak "van" neki, az valamilyen szinten meg is érdemli, nem csak akkor kell szeretni valakit, mikor benne vagyunk a hódítás mechanizmusában, de utána is meg kell becsülni az illetőt.

A történethez csak annyit kell még hozzá tennem, hogy a megemlített jóslat viszont valóra vált, átkerültem a ló másik oldalára, és én is lapátra kerültem...

Link to comment
Share on other sites

Nos ebben van igazság hogy megkell figyelni és gondolni hogy melyik kapcsolatba szólnak bele!

Függ a csajtól is,hogy kapható e ilyesmire(ez egyben hátrány is)illetve azt is figyelembe kell venni hogy a pasi hogy bánik a csajjal érzi e hogy szereti jól bánik e vele hasonlók!

Tehát ezzel a csaj elvétellel nagyon óvatosan!

És amit írtam hogy a csaj pasija...

Link to comment
Share on other sites

Az előző barátnőmet is egy másik pasi mellől hódítottam el, bár hozzá kell tennem, hogy egy haldokló kapcsolatról volt szó, magyarán jókor voltam jó helyen. Gyakorlatilag ezüst tálcán nyújtotta át nekem a nőt...

Úgy vélem, aki szemfüles, vigyáz a párjára, azzal nem fordulhat ilyesmi elő, de aki hanyag, nem törődik vele, és csak "van" neki, az valamilyen szinten meg is érdemli, nem csak akkor kell szeretni valakit, mikor benne vagyunk a hódítás mechanizmusában, de utána is meg kell becsülni az illetőt.

A történethez csak annyit kell még hozzá tennem, hogy a megemlített jóslat viszont valóra vált, átkerültem a ló másik oldalára, és én is lapátra kerültem...

 

Tehát egy idő után már te sem voltál eléggé szemfüles, hogy a más által elkövetett hibát te is elkövetted, nem vigyáztál, nem figyeltél a párodra? (Bocs, ha nem emiatt mentetek szét) :huh:

 

Én továbbra is azt mondom, attól még lehet a csajjal jóban lenni, hogy van barátja. Vagy ha ez nem fekszik, akkor nézz más lány után, annyi van még! :)

Link to comment
Share on other sites

Nem grave man, én talán túlontúl is odafigyeltem rá. Sokszor vádolt azzal, főleg a szakításunk előtt, hogy vádaskodom, és hogy folyton féltékenykedem. De én úgy vélem, hogy bár egy egészséges féltékenység volt bennem, de nem tapadtam úgy rá. Távkapcsolat volt, és eljárt a barátaihoz, és ezeket önként "jelentette" nekem, meg sokat beszélgettünk telefonon, ismert, és tudta, hogy nem tud hazudni nekem, mert úgyis megtudom, és kiderítem a dolgot, ha gyanúsnak találom. Volt bennem egyfajta, úgymond "női" kurázsi, hogy átlássak a dolgain, észre vegyek dolgokat, és ha féltékeny voltam tényleg, úgy vélem jogosan tettem. Egyébként nem ez miatt mentünk szét, ennek rengeteg oka volt, de a legfőbb az, röviden, hogy nem voltunk egymáshoz valók.

Az ő nárcizmusa mérkőzött meg az én erkölcsiségemmel.

Link to comment
Share on other sites

ez egy nagyon összetett dolog, amit el is lehet ítélni, de meg is lehet érteni. azt mondanám rá, hogy életkor, és helyzetfüggő az egész. leírok nektek jópár példát, hogy megértsétek, hogy mire is gondolok.

amikor kislány vtam, azaz tizenéves, akkor jártam egy fiúval, egy idő elteltével már megfogta a kezemet és úgy sétálgattunk. már hosszú idő is eltelt, és alig vártam, hogy megcsókoljon, vagy átöleljen, megsimogasson, magához szorítson engem. ez sajnos nem történt meg. akkor a barátaimhoz fordultam, mert totál el vtam keseredve emiatt, nem tudtam az okát, hogy miért nem csókolózik velem a fiú. ők arra bíztattak, hogy kérdezzem meg miért nem teszi. összeszedtem minden bátorságomat, és eléálltam.

azt mondta azért nem tette meg, mert kiskorában volt vmi a nyelvével és nem megy neki. én be is vettem ezt a dumát. persze nem volt igaz, de én nem kételkedtem benne hanem belenyugodtam az elfogadhatatlanba.

mikor tovább telt az idő, tovább vágyakoztam, és azt éreztem egyhelyben topog a kapcsolatunk. eljártam szórakozni a bandánkkal, és lassúztam is egy fiúval. olyan fura érzés volt vkihez hozzásimulni, olyan jó volt érezni azt, hogy kívánnak, akarnak engem, és egyszerre dobbant a szívünk. a tánc közben megcsókoltuk egymást. mindketten éreztük, hogy elindult vmi. itt meg lehetne vetni engem, de szerintem ez természetes igény egy nőnél, hogy NŐnek nézzék és foglalkozzanak vele.

előszőr lelkiismeretfurdalásom volt, majdnem belehaltam, de ép ésszel is végiggondoltam. ha a régi fiúnál maradok, és nem engedem az újnak az udvarlást, akkor csak szenvedek, és nem csókolózhatok fiúval, nem érezhetem azt, hogy testileg is szeretnek engem. az újnál pedig mindent megkaphatok amitől boldog lehetek. felhívtam az új fiút, és rákérdeztem nála, hogy ő is ugyanazt érzi-e mint én. igen volt a válasz, és anno megbeszéltük, hogy járnunk kell. elhagytam a régi fiút, de ő is érezte, hogy kicsúsztam a kezei közül, mert nem tudott megtartani. nem vtak nagy igényeim, csak csókolózni akartam, mert vágytam rá. még nem is kértem tőle testi kapcsolatot, de csók nélkül elképzelhetetlen számomra. az vesse rám az első követ aki ebben az esetben nem ugyanígy cselekedett volna. én, nem akartam megcsalni azt a fiút, nem is jártam az újjal addig míg a régivel le nem zártam. szóval ebben az esetben szinte egyértelmű volt a dolog amit lépni kellett.

muszáj lenne megemlítenem a korokat is. vannak lányok, akik csak hobbyból járnak a fiúkkal, csakhogy elmondhassák, hogy ki a pasijuk, olyan felvágós libáknak tartom őket. ezek olyan hebrencsek, hogy mindegy ki van mellettük, és ha tényleg jön jobb vagy másik, akkor lecserélik a partnerüket. és itt azokról beszélek, akik nem szerelemből járnak vkivel hanem sportot űznek a skalpvadászattal. ezeket elítélem, mert magukba bolondítanak egy másik fiút, és élvezik, ahogyan versenyeznek a fiúk az ő kegyeikért. itt kéne a fiúknak észnél lenniük, hogyha ilyen csajjal találkoznak, akkor megéri-e egy ilyen csajért küzdeni, aki kiteszi a fiúkat ilyen kényelmetlen helyzetnek, ahelyett, hogy választana a csaj egyértelműen. de! sajnos a fiúk beleesnek abba a csapdába, hogy imádnak vadászni, odavannak egy olyan csajért akinek tetszik a teste, a kinézete, és élvezik elhódítani egy másik sráctól a csajt, mert azt hiszik ezáltal nő a nimbuszuk. mérlegelni kell ezeket a dolgokat, hogy kiért is tesszük az elhódítást, megéri-e, és tényleg szeretjük a partnert vagy csajt vágyakozunk utána, mert ezt a két érzést sokan összetévesztik.

aztán ha idősebbek vtok, akkor már teljesen más minden. komoly kapcsiban él az ember, amiben élhet boldogan, de boldogtalanul is, ráadásul kiszolgáltatott helyzetben is. a boldogtalan kapcsolatba természetesen beléphet egy idegen, mert ugye vannak olyan csajok, akiket félelembe, rettegésben, terrorban tart a párjuk, és nem mernek lépni. vagy vannak olyanok, akik nem tudnak hova menni és emiatt nem szállnak ki egy kapcsiból. de vannak olyanok akik anyagilag függenek a másiktól, vagy egyéb más befolyásoló tényező van jelen ami nagyon is komoly dolog. és ami a legfontosabb, az ilyen csajok ki vannak éhezve a szeretetre, szerelemre, megértésre, és vágynak egy jobb életre, de nem tudnak akadályozó tényezők miatt kilépni a kapcsolatból. itt kellene lépnie az új párnak, hogy megteremt egy környezetet, egy biztonságot ahova szívesen várja a szíve hölgyét, mert akkor majd lépni fog. és ez sem elítélendő dolog ám, mert mindenki vágyik a jóra, a szépre, a szeretetre, szerelemre, testi örömökre, a biztonságra, megértésre, nyugalomra, békességre stb.... és ez egy természetes igény az élettől.

de! ha csak sima járogatásról van szó, akkor nem illik elvenni a barátodnak a csaját. vagy ez csak úgy működjön, hogy a csajszi lépjen ki a régiből, és kezdjen újat. ha el lehet hódítani egy csajt, akkor annak nagyon komoly oka van. vmit nem kap meg abban a kapcsolatban. erre figyelni kell, mert ugye sok pasitól hallom, hogy én mindent megadtam a csajomnak mégis elhagyott. DE! mikor megkérdezem tőle, hogy mi az a minden, akkor nem tudja felsorolni, és kiderül, hogy azt a mindent csak ő érezte mindennek, de nem figyelt a csajára, és nem azokat nyújtotta neki amit a lány igényelt volna.

és ott vannak az olyan emberek akik sportot űznek abból, hogy bekerülnek egy baráti társaságba, és abban élvezkednek, hogy éppen kinek a csaját tudja elhódítani és megdönteni. ezeket megvetem. vagy vannak olyanok, akik konkrétan annyira gonoszak, hogy tudatosan megfúrják a másiknak a kapcsolatát. volt egy fiú akivel jártam, és megismertem az ő barátait. egy közeli barátja volt, aki nagyon rámcuppant. előszőr tette nekem a jelzéseket, én ezt elmeséltem az akkori páromnak, de az azt hitte, hogy kitaláltam. :( a végén mikor már annyi bizonyítékot szolgáltattam neki, mint égen a csillag, akkor hitt nekem. aztán ki is derült a turpisság. az a fiú aki kikezdett velem, az bosszúból azt csinálta, hogy megfúrta a kapcsolatunkat, és amikor már külön vtunk, akkor még el is mondta nekem, hogy mennyire örül annak, hogy külön lát bennünket, és mindkettőnkkel külön találkozhat. undorító. a terve nem sikerült, mert megint összejöttünk azzal a fiúval és őt léptettük ki az életünkből. szipi

Link to comment
Share on other sites

Szipi: mint most is, hajlongok a bölcsességed és élettapasztalatod előtt:) Mint mindig, most is helyesen írod le a dolgokat.

Helyén való véleményed, miszerint a nők, vagy éppenséggel egy férfi vágyik bizonyos dolgokra. Túl bonyolult a lélek, hogy képesek legyünk mindenre érvényes, örök képletekkel leírni a működését, túl egyéniek vagyunk.

Mindazonáltal mégis általános érvényű, tanulsága és igazsága a témának az, hogy egy szilárd kapcsolatot megfúrni nem lehet. Ha a párt valóban egymásnak teremtette a sors, akkor semmi sem tudja őket szétszedni, és minden akadályt vesznek, mindazonáltal mindennek a világon meg van a maga értelme, vonzata, következménye, egyik dolog megy a másik után. Ha egy kapcsolatnak vége, és képes beleszólni egy harmadik, akkor az nem az igazi, nem a Nagy Ős "szimbiózis".

 

Link to comment
Share on other sites

Hát még az előző barátom előtt én is voltam így... A következő volt én jártam egy fiúval és az aki most volt az probált megszerezni... És hát hajlottam rá én is így belementem.. De mint tudjátok már aki elcsábitot az hagyott ott... Nem mindig az elcsábbitott lánnyal van a baj... szerintem..

Link to comment
Share on other sites

na igen, vannak olyan fiúk akiket tényleg csak addig izgat és érdekel egy lány míg meg nem szerzi vagy el nem veszi mástól, mert a vadászösztön hajtja, meg a férfiúi vonzerő bizonygatása. de azért noccika neked hosszú kapcsolat van a hátad mögött.

 

fehér-farkas: köszi az elismerést. szipi

Link to comment
Share on other sites

Én nem hajlok meg senki előtt, nem vagyok az behódolós fajta. Inkább fejjel megyek a falnak...

Szerintem nem egyértelmű erre a kérdésre a válasz. Ha nagy a szerelem akkor nem lehet elvenni a csajt, sőt nem is enged közel magához. Ha magához enged, akkor már lehet esélyed. Persze idővel...Van úgy, hogy a srác szándékosan akarja megszerezni a lányt..tehát tudatosan...van amikor meg véletlenül egymás mellé sodródik a két ember és ott a szerelem. Szerintem az a felfogás is téves, hogy ha már elszedted valakitől a lányt akkor tőled is elfogják. Miért vennék el?

Link to comment
Share on other sites

Nos...összetett ez a téma..

 

Engem mindenesetre elöntene a düh , ha a kedvesemnél bepróbálkozna valaki , úgy hogy tudja , hogy én vagyok neki...volt már rá példa..az "úri"(?)embernek az a szerencséje , hogy nem nagyon futottam vele össze azóta vele...

Egy haldokló kapcsolatra "lecsapni" ...nos..azzal nincs bajom..de egy rendes..kapcsolatra belebarmolni...undorító. Szerintem.

 

 

Armin Fan

Link to comment
Share on other sites

egyvmit ne felejtsünk el.

nem az a baj ha vannak próbálkozók, hanem az ha van egy rendesnek látszó kapcsi és a partnered engedi az ebbe való belerondítást, mert meg akar kapni vmit a másik illetőtől úgy hogy te is vagy az életében, vagy egyszerűen csak a hiúságát legyezgeti az a tény, hogy odavannak érte és elepednek a kegyeiért.

nem arra kell haragudni aki teszi a szépet a lánynak, hanem a lányra aki teret enged neki, mert ha a lány annyira szeret téged mint amennyire te gondolod, akkor tuti kizárja a betolakodót, és figyelmen kívül fogja hagyni, és nem kell attól tartanod, hogy lecsapják a kezedről. szipi

Link to comment
Share on other sites

Hadd legyen már egy kérdésem a nagyérdeműhöz! Elolvastam a hsz-eket, érdekes és érdemes volt.

 

Segítség kéne, mert egyszerűen képtelen vagyok valamin kiigazodni.

Van egy lány, az osztályba jár hozzánk. Van még egy lány, akivel jóba vagyunk mindketten. Na most az első lányba, nevezzük mondjuk "T"-nek, borzasztóan szerelmes vagyok. A közös barátunk, aki legyen mondjuk "K" tud mindenről, megbízható, nagyon jó barát. T és K szintén jó barátnők, egy városba laknak, bejárósak, stb. Mi hárman nagyon jól elvagyunk. Na térjünk vissza T-re. T kapcsolatba van, de! A pasija szerintem a szexen kívül semmire se tartja, lenézi, ha már az utcán ránéz egy másik fiúra akkor kikel magából, és képes ilyenért szakítani (volt is már ilyen). De T nem hajlandó otthagyni, mindenki mondta, hogy ebből ki kéne lépnie, de ő "szereti". Na most gyakran volt már tettlegesséig elfajuló vita is köztük. Illetve ha mondjuk fázik, vagy valami, akkor nem segít rajta (nem ad pulcsit, vagy kabátot, vagy akármi), hanem lesz@rja, hogy őneki problémája van. Szóval értitek. De ennek ellenére sem képes otthagyni.

Velem viszont, mint aki mindig be lenne tépve... Folyton aszalunk mindenen, segítjük egymást, együtt vagyunk, már olyan is előfordult, hogy itt voltunk nálunk ketten, és láttam rajta, egyszerűen sütött róla hogy szeret velem lenni, hogy neki jó velem (elnézést ha egoistának tűnik, lehet én túlzom el, dehát tényleg ezt láttam rajta..), meg élvezi a társaságom... Nem szoktam nyalni neki, nem szoktam hajtani se rá, egy kicsit se nyomulok, mert nem akarom elidegeníteni magamtól (sajnos évekkel ezelőtt már sikerült így tönkretennem egy csodálatos baráti kapcsolatot, amiből a másik részéről utálat lett irányomba, ebből rengeteget tanultam..). Nagyon szeretnék vele már beszélni erről, mert az ő kapcsolata szerintem nem is döglődik már, hanem inkább egy zombikapcsolat, évekkel ezelőtt meghalt már, csak életbe tartja -szerintem- a szex... És a fent zárójelbe leírt dolog miatt nem merek vele beszélni erről... Nem akarok még egy ilyen szép kapcsolatot tönkretenni, és bár érzem azt, hogy ő nem így reagálna, de akkor is félek.. Nem akarom tehát kockára tenni a barátságunkat, de szeretném ha ott hagyná ezt a vadállatot, mert én tudom, hogy én tényleg szeretem, nem nézném semmibe őt semmi pénzért... Pont az ideálom, még ha külsőre nem is 100%-ban (csak 95%-be.. :P), de a belső tulajdonságai azok pont azok, amiket én már évek óta keresek valakiben....

 

Nah bocs, ha érzelgős voltam, de szeretnék egy teljes képet adni az egész helyzetről. Ti mit tennétek, vagy miért nem hagyja ott szerintetek, vagy mi lehet a háttérbe..? Előre is köszi a bármilyen jellegű segítséget....

Link to comment
Share on other sites

Ti mit tennétek, vagy miért nem hagyja ott szerintetek, vagy mi lehet a háttérbe..? Előre is köszi a bármilyen jellegű segítséget....

 

Azért nem hagyja ott, mert kell neki valaki, hogy ne legyen egyedül. Bár ha csak a szex miatt van még vele, akkor azon se csodálkoznék. Ha te úgy érzed, hogy bejössz neki, elvagytok, és többet érzel, mint barátság akkor beszélj vele...egyszer élsz nem?....hát, de.....két lehetőség van...vagy kölcsönös az érzés és járni fogtok, vagy megmondja, hogy nem vagy az esete..és legyetek barátok. Amit én speciel nagyon értelmetlen dolognak tartok, mivel, hogy lennél a barátja, ha te többet érzel. Legutolsó esetben, összevesztek és akkor elküld, de ha ezt tenné akkor sose volt igazán a barátod.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Köszönöm! Ezt érzem én is, hogy nem küldene el, mert volt már hasonló precedense egy másik sráccal, akivel jóba maradtak... És mondta, hogy nagyon örült neki, hogy másnak is tetszik, illetve hogy szereti őt valaki... Meg foglalkozik vele valaki, mert ugye a pasija sose törődik vele... :S

Link to comment
Share on other sites

Nos, kedves Panki51, szerintem nem bűn megadni egy nőnek azt, amire vágyik: egy biztos, szerető pontot. A lélek ugyebár egy összetett jelenség, és felmerülhet a kérdés, hogy mégis miért van még ezzel az állítólagos vadállattal, aki csak a szex miatt tartja. Ha tényleg vadállat, akkor jogosnak tűnhet a dolog, hogy valószínűleg fél tőle, és nem mer lépni. Másrészről az emberben van egy másik félelem is, ez pedig az ismeretlentől való ősi félelem. Bár nagy a kíváncsiság az emberben, mégis ott lappang benne a tartózkodás is, mert ez a fiú mégiscsak ad egy biztos pontot, ha mást nem, a megszokást, a totális ismertséget, és tartózkodhat a lány egy ismeretlen kapcsolattól. Ezért véleményem szerint ne siettesd, fokozatosan simulj hozzá, hogy érezze az új talajt maga alatt, és ismerje fel, mennyivel selymesebb nálad a fű, és nem csak az unott kopárság vár rá. A leírtak alapján ez a lány nem hiszem, hogy a szexet keresi, ellenkezőleg, egy normális, lelki kapcsolatot, ugyanis egy ponton túl a testiség már kevés, és egyáltalán nem kielégítő. Kell a beszélgetés, megértés, nyitottság. Ha ezt meg tudod neki adni, akkor minden ütős lap a kezedben van. Én személy szerint nem az abszolút szerelmet részesítem előnyben, mert az egyszer el fog múlni, de ha a lánghoz tisztelet, emberség és lélek is társul, egy másik emberi lény, akiben társra lelhet testileg és szellemileg is, akkor megéri a kockázat. Elvégre egy kapcsolat két lélek szövetsége.

Link to comment
Share on other sites

Ez szép volt, köszi. Hát figyelj, én úgy vagyok vele, hogy aki a párom, az egyben a legjobb barátom is. Tehát ami kell egy barátsághoz és ami kell egy szerelmhez, azokat megkapná/megkapja tőlem... Érzésem szerint. De gondolom szerinte is, hiszen nap mint nap együtt lógunk hosszú órákat.

Link to comment
Share on other sites

Veled szimpatizálok Panki 51, látom, te megértettél, és helyesen is gondolkodsz. Ezen a ponton tovább mentünk, a te eseted nem csupán arról szól, hogy egy olyan lányt akarsz elhódítani, akinek van valakije, de meg tudnád valósítani a tökéletes ideállt a kapcsolatok mély elgondolásáról: a kapcsolat nem csupán szerelem, csók, szex, testiség, de egy mély lelki barátság is. Szép és jó, ha az ember öleli a párját, de örökké nem tudja ezt tenni, ellenben ha jól kijössz vele és van közös témátok, érintőtök, ez a hosszútávúság titka.

Link to comment
Share on other sites

Abban van valami hogy nem szabad rögtön rázúditani mindent és érzeli kérdésekkel bombázni,

Hagyni kell hogy ő döntsön mit akar.Illetve magától jöjjön rá hogy sokkal jobbat érdemel és ha van más aki törődne vele miért ne menne ahoz.

 

Link to comment
Share on other sites

Visszatérve a témához, azt hiszem, hogy holnap beszélek vele, mert akkor lesz rá lehetőségem. Majd elvisz előtte a szívroham, de igyekszek nyugodt és higgadt maradni... :P Vettem neki csokit (baj lenne? szerintem nem, a kedvencét vettem), átadom majd neki, aztán lesz ami lesz alapon megbeszélem vele a dolgokat. Még annyit, hogy látom rajta, hogy nem szívesen megy el nap mint nap a barátjához, de mégis elmegy... Szóval egy újabb dolog, amit nem értek. Bár mint kiderült, "Gemini", vagyis ikrek, és meg is jegyezte az angoltanár, hogy a legtöbb ikreknek "két oldala" van, vagyishogy nehéz őket kiismerni... Hát igen.

Link to comment
Share on other sites

Nos, Panki, véleményem szerint az, hogy a barátjához megy, mégis kedvetlenül, lehet egyfajta kényszeredett megszokás is. Elhiszem, hogy izgatott vagy, és kissé ideges, mert azért sokat remélsz, és van is mire. Azt hiszem méltó lennél a párkapcsolathoz, mert helyesen gondolkozol. Csak arra kérlek téged, ha mégsem sikerülne a dolog, akkor ne veszítsd el a fejedet, ne ess kétségbe, és próbálj majd reálisan gondolkodni, nehogy meggondolatlanul cselekedj, mint hős szerelmes, aki egy méternél nem lát távolabb:) Higgadtan, nyugodtan, ha most nem fog összejönni mégse, ne add fel. Sosincs vége, mindig van egy másik út. Úgyhogy akármi lesz, pozitív, vagy negatív dolog, várni fogom holnap a hozzászólásodat:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...