Jump to content
PirateClub.hu

enzoo89

Veterán
  • Pontszám

    10
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

enzoo89's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Meg hát....kidobom a tányérból, a gyufát, meg annak környékét...kanállal..: aztán ehető...ez olyan amikor légy esik a levesedbe...kidobod, megeszed.
  2. enzoo89

    Melyik volt a legjobb KGST autó?

    A Ladák jók, a Wartburgban az 1,3 az tuti...VW gti motorXD, kispolák se rossz.....de hol marad ZaporJóska? vagy a Volga?
  3. Azért nem hagyja ott, mert kell neki valaki, hogy ne legyen egyedül. Bár ha csak a szex miatt van még vele, akkor azon se csodálkoznék. Ha te úgy érzed, hogy bejössz neki, elvagytok, és többet érzel, mint barátság akkor beszélj vele...egyszer élsz nem?....hát, de.....két lehetőség van...vagy kölcsönös az érzés és járni fogtok, vagy megmondja, hogy nem vagy az esete..és legyetek barátok. Amit én speciel nagyon értelmetlen dolognak tartok, mivel, hogy lennél a barátja, ha te többet érzel. Legutolsó esetben, összevesztek és akkor elküld, de ha ezt tenné akkor sose volt igazán a barátod.
  4. Én nem hajlok meg senki előtt, nem vagyok az behódolós fajta. Inkább fejjel megyek a falnak... Szerintem nem egyértelmű erre a kérdésre a válasz. Ha nagy a szerelem akkor nem lehet elvenni a csajt, sőt nem is enged közel magához. Ha magához enged, akkor már lehet esélyed. Persze idővel...Van úgy, hogy a srác szándékosan akarja megszerezni a lányt..tehát tudatosan...van amikor meg véletlenül egymás mellé sodródik a két ember és ott a szerelem. Szerintem az a felfogás is téves, hogy ha már elszedted valakitől a lányt akkor tőled is elfogják. Miért vennék el?
  5. enzoo89

    Melyik a legjobb kocsi?

    Úgy látom van ilyen szavazás kiírására igény. A következő már részletesebb lesz..
  6. enzoo89

    Melyik a legjobb kocsi?

    A Brabus Rocket-re nem szavazott senki.. Pedig jó gép. A Brabus Rocket (Brabus CLS V12 S) egy Mercedes CLS alapú tuningautó, melyet a Németországban található bottropi illetőségű Brabus tuningműhely épített. Az autót a 2005-ös Frankfurti Autószalonon mutatták be. A 348 ezer eurós vételárú sportlimuzin tartotta a világ leggyorsabb limuzinjának világrekordját. A Rocket biturbó V12-es motorjával a Brabus E V12 Biturbo korábbi 350,2 km/órás csúcsát döntötte meg
  7. enzoo89

    Melyik a legjobb kocsi?

    Szerintem...pedig a Nissan GT-R a legjobb...
  8. enzoo89

    Konfigurációk, alkatrészek

    Szerintem megéri az árát a fülest amit kinéztél.
  9. enzoo89

    "Vámpír" a tömegsírban

    Létezik olyan szó, hogy szuszakolni....
  10. enzoo89

    Folytasd a történetet

    és el sörözgettek:D
×
×
  • Create New...