Jump to content
PirateClub.hu

Király Viktor vs. Fekete Dávid


spyke007
 Share

Király Viktor vs. Fekete Dávid  

109 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Megasztár

    • Király Viktor
      46
    • Fekete Dávid
      62


Recommended Posts

hát, ezt több oldalról szoktam vizsgálni, és még az eddig tapasztaltakat is hozzáteszem. nem egyszer tapasztalhattuk, hogy olyanok lettek a megasztrárok akikről nem is értettük mit is keres ott. de ha meg is nyerte, utána is egy lecsúszott senki maradt, mert nem tudott élni a lehetőséggel.

nézzük meg caramelt, sose hallok róla, amik megjelentek lemezek iszonyatosan rosszak, pedig kedvencem volt. ott van tóth vera. egy lecsúszott, szánalmas vki lett belőle, aki egy egy fellépéséen iszik mint a gödény, eléggé közönséges megnyilvánulásai vannak, és elszállt vele a ló eléggé rendesen.

itt a viktor gyerek. nem értem miért tetszhet a csajoknak, de engem totál hidegen hagy. egy iszákos, lecsúszott, verekedős botrányhős, akinek ez az utolsó esélye arra, hogy kilépjen a lány és fiútesója árnyékából. mindketten sikeresek. linda az énekben, és ben pedig az üzleti életben alkot nagyokat. egyedül viktorka a lecsúszott sikertelen senki aki nem tud mit kezdeni az életével. de ha netán most meg is nyeri, nem sokra jutna vele. nem véletlen, hogy 6 éve próbál fellépni a tesójával, és sehol nem fogadja be a közönség a hangjukat, számaikat, oda se figyelnek a koncerteken rájuk, mert nem olyan számokat, stílust játszanak amik megmaradnának az emberek füleiben. én voltam koncertjeiken teljesen véletlenül, mert hip-hop versenyt néztem és ott léptek fel. iszonyat sz*r volt a hangjuk, és mindenki alig várta, hogy vége legyen a szánalmas nyikorgásuknak. üresek, semmitmondóak, és unatkozni lehet az előadásukon.

dávidot pedig megrémiszti az, hogy a zsűri nem szimpatizál vele. túl nagy a nyomás rajta. hányok attól, hogy a viktorka egyértelműnek tekinti azt, hogy ő lesz a megasztár, és már a haverok nyomják a nevével ellátott pólókat. szóval a favoritom a dávid, de legszívesebben én krisztiánt raktam volna megasztárnak meg. szipi

Link to comment
Share on other sites

Egyetlen egy műsort láttam, mert sosem szerettem ezt a Megasztárt, mégis levontam a következtetést! Pont azt a részt láttam amikor a kis kreol bőrű "cigány" srácot kiejtettéK! Holott hallottam...jó hangja volt tényleg!

 

Már csak azért is Dávidra teszem a voksomat mert

 

1) Sokkal szimpatikusabb abból a részből, hogy nem vág fel előre (ahogy szipi is írta h Viktorka azt hiszi MÁR nyert)

2) Nem szeretem Viktort, mert attól h ő a "híres" Király Linda testvére, attól még nem nagy szám, max égő (Magyar himnusz nemtudása) ... örök bélyeg, és ebcsont nem forr be :D

 

Tehát Dávid!

 

UI: nem fogom nézni a döntőt, mert ugyan mind1 kinyer, csak úgy mint az, hogy ki mennyi smst küldd... bunda az egész :lol:

Link to comment
Share on other sites

a reggeli mokka adásában is szerepeltek, és a viktorka előadta magát, hogy ők megállapodtak a dáviddal, hogy nem olvasnak internetet, újságot stb... dávid be is tartotta, de viktorka nem! honnan tudta a kinti híreket? hogy készülnek neki a pólók? gazdag család biztosan elmondta neki telón keresztül, és győzelemre sarkallják a viktort, szinte elkönyvelték a győzelmet vagy egyszerűen megvették.

és ezzel nem lehet senkit kizárni, hogy musical énekes. és a viktor micsoda? egy jellegtelen senki, akinek egy kialakult stílusa sincs amiben otthon lenne. dávid ellen próbáltak negatív hangulatot kelteni, de remélem, azért az emberek megtámogatják őt, mert méltó lenne a címre. nem is értem, hogy miért egy amerikás, magyarul normálisan nem tudó embert raknak győztesnek, aki végig akcentussal énekli a magyar számokat.

a biztosítékot az vágta ki nálam, amikor a mokka műsorvezetőnője(demcsák zsuzsa) egyértelműen, hidegen és gorombán kijelentette, hogy egyértelmű már, hogy viktorka nyeri. kérdem én, ha így is lenne, miért kell stresszelni a dávidot, miért kell belevágni az ideget? miért nem lehet legalább egy halvány esélyt adni a dávidnak arra, hogy nyerjen? én nem lennék a helyébe, mert nem bírnám ezt a nagy nyomást. és dávid nagyon jó testű, okos, intelligens, szexi pasi, és jó a hangja. :rolleyes: szipi

Link to comment
Share on other sites

Egyik sem. Nekem a vietnami csaj hangja tetszett a legjobban (már amit abból az 5 percből ki tudtam szűrni, amit láttam az egész Megasztár 4-ből), de hát ő kiesett.

Link to comment
Share on other sites

itt a viktor gyerek. egy iszákos, lecsúszott, verekedős botrányhős, akinek ez az utolsó esélye arra, hogy kilépjen a lány és fiútesója árnyékából. i

 

Nah ezt Te se gondoltad komolyan!

Én ismerem személyesen a Viktort! egy egyszerű srác, aki egy angol nyelviskolában tanít, méghozzá abban, ahova én is járok! tanított engem, 6 hét alatt nem jött le semmi abból, amit Te említettél, mert nem igazak! Jó most lehet h nagyobb lett az arca, mert ismert lett, de hát ezzel jár a műsör!

 

Amúgy mindkettő szimpi nekem, mind1, hogy kigyőz, de sztem Viktor fog.

 

Link to comment
Share on other sites

hm...hát attól függ...Ha a média isteni szemszögéből nézzük, akkor Viktor a nyerő...lehet őt sztárolni, de ha ez egy tehetségkutató verseny, akkor Lakatos Krisztián...ez egyértelmű: kimagaslóan jobb hangja volt...csak hát hogy adjanak el egy Blues vagy Big Band stílusú zenészt...nekik SZTÁR-ra van szükségük, Krisztián ezzel szemben amolyan "művészpalánta".....Lakatos Krisztián.

Link to comment
Share on other sites

Anyám ismerte Krisztiánt,mert abba az iskolába járt ahol ő tanít.Mesélte,hogy egyszer egy karácsonyi előadáson is ő énekelt és már akkor is jó hangja volt.Most meg szinte neki volt a legjobb.Kettejük közül Dávid fog nyerni,mert már az előző műsorban is rá jött a szavazatok fele.Amúgy szerintem Dávidnak teljesen átlagos hangja van,ilyenből elég sok van az országban,egy pop számban el fog veszni.Az a baj,hogy most nincs egy Rúzsa Magdi.

Link to comment
Share on other sites

ez a 4.széria elég gyenge, de a viktor gyereknek még ebben a döntőben sincs helye, nemhogy a legjobb 2 között, a hangja olyan mint a palcsóé, vagyis olyan mint az egércincogás. sztem ott a papa meg a nővérke pénze bejátszott, hogy benn maradt, mester tamás tutira le van kenve, hogy az ő s*ggét nyalja. szal inkább dávid nyerjen

Link to comment
Share on other sites

"Az a baj,hogy most nincs egy Rúzsa Magdi." <- nah ezt hogyan is mondjam :) , szoval szegeny Magdi nem igazan sztar arc, eleg lankaszto elmeny es ez nagyban befolyasolja (nalam) a megiteleset ! Lehet akarmilyen

jo hangja ha egyszer mar lattam a fejet ! Bocs , de pl. a nyomi KL_nak olyan szoposmalac feje van,hogy ha

csak a Himnusz elso sorat tudja nalam akkor is nagyobb az elmenyindex mint Magdinal, az osszes eddigi felvetelevel egyutt! Szerintem inkabb az a baj, hogy nem lehet KKK egyenruhaban fellepni,mert Magdi ugy sokkal izgibb lenne ...

 

szerk : bocsanatot kerek Magdustol es rajongoitol, most egeszen kulti feje volt es kezd nore hasonlitani !

Link to comment
Share on other sites

Dávidkára szerintem iszonyatosan sok tini kiscsaj szavaz... egy átlagos énekes, de iszonyat jó kisugárzással lendülettel... inkább nyerje meg ő... Viszont én is azt a nézetet vallom, hogy a klasszikusabb éra jobban megfog a jazz, a swing világa, s meg kell hagyni a világhírű Lakatos család fiatal reménysége tényleg őstehetség. Inkább szerettem volna én is, ha ő nyer...! Bár valaki már írta előttem, h. ő nem az a kirakat sztárocska, akire a tv2-nek szüksége lenne... Viszont, ha azt nézzük, h. annak a stílusnak mekkora háttere van magyarországon, amit ő képvisel, s hogy nem tipikus 'sztáralkattal' meddig jutott: akkor meg kell mondani, hogy ő már abszolút győztes.

Link to comment
Share on other sites

Viktorra szavaztam mer jobban énekel.

Dávidnak jobb a hangja, viszont amit láttam az előadásokból mindig ott van a musical-los előadásmód...

Nekem igazából egyiksem jön be

De a média őket sztárolja, pedig voltak tőlük szebb hangú énekesek is.

Lehetsz tehetségesebb ha nincs meg a háttér.

Link to comment
Share on other sites

Egyértelműen Fekete Dávid. Nekem emberileg sokkal szimpatikusabb, és nekem egyszerűen a hangja is jobban tetszik!!! Amúgy Dávid mellett szerintem is a Lakatos Krisztián és a Szecsődi Karcsi volt a legjobb!!! Csak sajnos Viktor nyert. :( Majd kíváncsi leszek mi lesz akkor, ha kijönnek az albumok, mert ezek a Megasztáros művek nem igazán szoktak acélosra sikeredni. ( Momentán egyet sem tudnék említeni, ami nagyon tetszett.)

Link to comment
Share on other sites

Hali !

 

Dávid szerintem sokkalta jobb volt ! Viktorka csak egy ripacs aki be akarta bizonyítani , hogy ér valamit dehát ez csak apuci lemezcégével és a nagy hátszéllel sikerült ! Szánalmas ! Megint csak bebizonyosodott hogy már a tehetséget is pénzbe mérik ! Abba pedig a Király család Lindája elviszi a prímet apucival egyetembe !

Link to comment
Share on other sites

Azért én azon a kapcsolat koncertre inkább Viktort küldeném el, mint Dávidot és énekelne musicalokat olyan hamisan mint a döntőben.

Jobb így, h Viktor nyert, nem volt magas színvonal, de ez nem musical, Dávidnak ez jó volt arra, h valamelyik színházban tudjon elhelyezkedni.

Link to comment
Share on other sites

elvileg király viktor apja 30 millio forint értéku sms-t küldött

 

Na ezért drukkoltam dávidnak.... Viktor szülei milliomosak... meg amúgy is kimegy külföldre.. Miért pont a magyaroktól kell elvennie a lehetőséget? Dávid jobb is volt és egy egyszerű gyerek... Ő neki sokkal jobban jött volna az a díjj és a vele járó dicsőség!

----

Szerintem rem nem bántottam meg senkit!

ps2fan

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...