Jump to content
PirateClub.hu

Webadam

Veterán
  • Pontszám

    164
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Webadam

  • Születésnap 02/27/1994

Contact Methods

  • MSN
    terek4@msn.com

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Szeged

Webadam's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Webadam

    Showder Klub vs. Emberek a Holdon

    Az Emberek a Holdon-on nem tudok nevetni,alig van benne számomra jó poén.A Showder Klubban viszont szinte mindenki jó.
  2. Webadam

    Király Viktor vs. Fekete Dávid

    Anyám ismerte Krisztiánt,mert abba az iskolába járt ahol ő tanít.Mesélte,hogy egyszer egy karácsonyi előadáson is ő énekelt és már akkor is jó hangja volt.Most meg szinte neki volt a legjobb.Kettejük közül Dávid fog nyerni,mert már az előző műsorban is rá jött a szavazatok fele.Amúgy szerintem Dávidnak teljesen átlagos hangja van,ilyenből elég sok van az országban,egy pop számban el fog veszni.Az a baj,hogy most nincs egy Rúzsa Magdi.
  3. Webadam

    Kedvenc sorozatod??

    1.Prison Break 2.Lost 3.Dr.House 4.One tree hill 5.Heroes Ez a top öt de nagyon sok sorozatot nézek mostanában pl. How I met your mother-t a comedy central-on,AXN-en is sok mindent(pl.My name is Earl,Amazing Race) és az RTL-en a Showder Clubbot és a CSI-okat.
  4. Egyértelműen megérdemelte.Massa soha nem volt és nem is lesz olyan jó pilóta mint Hamilton.Egyszerűen ebben az évben jobb autó lett a Ferrari.Hamilton meg egy őstehetség és ezt senki nem tudja megcáfolni.Hiába,nagyon fiatal még,Vettel ezért is tudta megelőzni.Gondoljatok bele ti mit éreznétek akkor,amikor 3 körre vagytok egy vb címtől?Nem véletlenül kapott rögtön szerződést egy McLarennél.Massa a Ferrari előtt szinte egy senki volt,nem volt említésre méltó eredménye.(Alonso szurkoló vagyok)
  5. Webadam

    Melyik a kedvenc rádiótok?

    Ha rádiót hallgatok akkor az csak a Radio 88 lehet(szegedi).Nekem pl. a Sláger azért nem jön be mert folyton ugyanazokat a régi számokat játsszák ami első pár hallásra jó de egy idő után unalmas lesz.
  6. Amikor elolvastam az Angyalok és Démonokat akkor azt hittem hogy ez az antianyag dolog csak kitaláció.A könyvben az van hogy 1 cseppje fedezné egész New York egynapi(?)áramát.Úgylátszik mégis igaz.Azért kíváncsi lennék hogy tényleg ilyen veszélyes-e.
  7. Webadam

    South Park szereplők

    Nekem Cartman és Timmy,már amikor Timmy szerepel.
  8. Webadam

    Heroes vagy Prison Break?

    Prison Break Ez volt és a Lost amit folyamatosan néztem azóta sok sorozatot láttam de a kedvencem maradt a PB!A Heroes is nagyon jó de nekem a Szökés jobban tetszik.
  9. Webadam

    Prison Break

    http://www.szokesfan.hu/evadnyitok_egy_hettel_kesobb Ezen az oldalon általában fent vannak a legújabb PB-vel kapcsolatos hírek.
  10. Webadam

    Heroes vagy Prison Break?

    A kedvenc sorozatom a Prison Break Szal:PB!
  11. Webadam

    Prison Break

    Hááát nem kapkodta el a csatorna, de az a lényeg hogy most már végre valahára hivatalos a dolog. Persze nekünk, meg az íróknak eddig is egyértelmű volt, csak csatorna várt a bejelentéssel. Nick Santora MySpace blogjában írta meg a hírt, amit lefordítottam és megtaláljátok a tovább után. Prison Break-es szép jó reggelt mindenkinek! A 4. évadot hivatalosan is berendelték Szerdán kaptuk a hírt, hogy végre hivatalosan is berendelte a csatorna A szökés 4. évadát. Ez nagyszerű hír és mind nagyon izgatottak vagyunk. Jövő héten költözködünk a Fox stúdióiba és sajnos búcsút kell intenünk annak a helynek, ami az elmúlt 3 évben az otthonunk volt... azért olyan szomorú dolog ez, hiszen ezek csak nyomorult épületek. Viszont az új irodám kb. fele akkora, mint a régi egy nagyon pici ablakkal, ami alapvetően szívás lenne... kivéve, ha... olyan emberekkel dolgozhatok nap mint nap, akiket szeretek, tisztelek és akikkel kiélhetem a kreativitásomat. Szóval, igazából rohadtul nem érdekel hogyan néz ki az új irodánk! Azoknak, akik ünneplik a Húsvétot kellemes ünnepet kívánok! Én otthon leszek és ünnepi ebédet tartunk a családdal /unokatestvéreim jönnek vendégségbe/ és barátokkal /többek között A szökés egyik írójával, Kalinda Vazquez-zel/ – biztosan jó hétvége lesz, ami egy annál is jobb héthez vezet, amikor végre fejest ugorhatunk a PB 4. évadába! Minden jót! Nick Ui.: Tudom, hogy iszonyatosan el vagyok csúszva a hozzászólások megválaszolásával, de mivel heti több tucatot kapok és mostanában eléggé lefoglalt a PB és akkor a rengeteg e-mail-ről még nem is beszéltem, így szinte lehetetlen, hogy mindegyikre válaszoljak. Szóval sajnálom, hogy nem mindenki kapott választ senki ne tekintse személyesnek. forrás: szokesfan.hu
  12. Webadam

    Sorozatok

    Amit rendszeresen nézek az a Szökés,Lost,Barátok közt,Odaátot néha,Heroes meg az ilyen amerikai sorozatokat.
  13. Webadam

    Prison Break

    Nem hinném hogy Júliusban folytatódik.Amúgy is ilyen cím hogy "Fall of the Company"?Eddig még a harmadik évadban nem volt olyan cím ami utalt volna a rész tartalmára.Nyáron nem is szoktak sorozatok kezdődni.
  14. Webadam

    Kedvenc sorozatod??

    Én komolyan minden amerikai sorozatot megnézek de a keddeket nagyon várom a PRISON BREAK miatt.Sztem az a legjobb sorozat.
  15. Webadam

    Ati Radeon vs. Nvidia

    Most egy Ati Radeon X1650Pro van benn elég jó Crysis mediumon megy szaggatás nélkül.Most egy 8800 GT amire gyűjtök nemsokára meglesz ár/teljesítmény aránya most ennek a karinak a legjobb sztem.De eddig csak ATI-m volt.
×
×
  • Create New...