Jump to content
PirateClub.hu

system

Veterán
  • Pontszám

    110
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • MSN
    gulyi15@citromail.hu

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    itt-ott

system's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Telepítés után írtam, és csak azért gondolom h újabb driver kellene hozzá, mert szaggat a COD2, aminek simán mennie kellene. Köszi Szergej77 a tippet, majd nemsokára kipróbálom és adom az infókat
  2. Hello! Geforce FX 5200 driver kellene nekem windows 7-re. ha valaki tudj, hogy honnan tudnám letölteni, az pls segítsen. Előre is köszönöm szépen!
  3. system

    Magyar Jégkorong(válogatott)

    Valaki nemtudna nekem adni egy Stream linket, mert nincs sport1-em, és nagyon szeretném megnézni élőben a ma esti Kanada elleni meccset
  4. system

    Bajnokok Ligája

    Sztem ez valami kacsahír, biztos hogy ott lesz, és játszani is fog, ezért nem játszott a Blackburn ellen, nehogy rásérüljön.
  5. system

    Manchester United

    Szerintem sokan szeretnének ilyen gyenge keretet, a Manchesternek 1 elmaradott meccse is van, úgyhogy itt már csak ők kúrhatják el a bajnokságot, mert a Liverpool már nem fog pontokat veszteni.
  6. system

    Ha valaki köhög,te mit mondasz?

    Általában azt mondom, hogy: Ne ugass, mert megkötlek!
  7. system

    Király Viktor vs. Fekete Dávid

    Azért én azon a kapcsolat koncertre inkább Viktort küldeném el, mint Dávidot és énekelne musicalokat olyan hamisan mint a döntőben. Jobb így, h Viktor nyert, nem volt magas színvonal, de ez nem musical, Dávidnak ez jó volt arra, h valamelyik színházban tudjon elhelyezkedni.
  8. system

    Tottenham Hotspur

    Carragher öngól, kihagyott ziccerek, ismét hozzátenném
  9. system

    Tottenham Hotspur

    Liverpool B/C csapat, ezt hozzá tenném
  10. system

    Angol labdarúgás

    Hát nagy a valószínűsége, ha már ilyeneket írsz.
  11. system

    Angol labdarúgás

    Akkor te tényleg vmi más meccset néztél
  12. system

    Angol labdarúgás

    Akkor most te nem csak velem vitatkozol, ha jól látom, hanem Hajdú B. Istvánnal is Mert ugyebár ő is mondta h a mai nap lefocizta a Liverpool a Chelsea-t idegenben!!!
  13. system

    Angol labdarúgás

    Nem az a csapat focizza le a másikat, amelyiknél többet van a labda ezért ezt tisztázzuk, mert úgy látom, hogy nálad ezt is kell. A Chelsea meg nem tudott mit kezdeni a labdával, mert hátul még ment is a passzolgatás, de mikor már előre kellett játszani... Na, hát megérdemelten győzött a Liverpool
  14. system

    Angol labdarúgás

    Te mien mákról beszélsz?Nemtom meik meccset nézted, de sztem inkább megköszönheti a Chelsea, hogy csak 1et kapott... (pl.:Xabi Alonso kapufa) Ma lefocizta a Liverpool a Chelsea-t idegenben!!!!
  15. system

    Angol labdarúgás

    Teljesen igazad van, ezt tényleg benéztem, igazad van, tényleg játszottak , de ha jól emléxem a 3 pontot nem gyűjtötték be U.I.: Személyneveket nagybetűvel írjuk. Pl.: sevcsenko, scolari
×
×
  • Create New...