Jump to content
PirateClub.hu

Series

Veterán
  • Pontszám

    260
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Series

  • Születésnap 04/16/1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Borsod

Series's Achievements

Citromdí­jas

Citromdí­jas (8/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Series

    Bajnokok Ligája

    Ma este teljes szívemből fogok szurkolni a Lokinak, nagyon remélem, hogy sikerülni fog a bejutás a csoportkörbe! Nagyon megérdemelnénk már ezt!
  2. Series

    Legjobb edző

    Sir Alex Ferguson, bár José Mourinho ... hát, hogy is mondjam?! Maga furcsaságaival tekinthető a világ egyik legjobb edzőjének.
  3. Series

    TOP 5

    1., Italian Rockaz - Bella Italia 2., Enrique Iglesias feat Ciara - Takin Back My Love (Jody Den Broeder Club Mix) 3., Alexis - Never Miss A Moment (Dance Mix) 4., Infernal - Electric Light (Rees 2009 Hands Up Remix) 5., Citrus Hill - Lemon Tree (Ti - Mo Remix)
  4. Series

    Milyen csaj jön be?

    Barna, de engem sem a hajszín fog meg elsősorban. Karcsú testalkat, szép kerek mellek, formás hátsó, a barna haj már csak ráadás, pláne ha még kicsit fürtös is.
  5. Series

    Inter

    A Pekingben megtartott olasz szuperkupát a Lazio nyerte az Inter ellen! Az Inter összességében sokkal több helyzetet dolgozott ki, mint a kupagyőztes Lazio, de a bajnok helyzetei kimaradtak, míg a Lazio a második félidőben Matuzalem szerencsés góljával megszerezték a vezetést. Majd jött Rocchi emelése, ami elnyerte a mérkőzés találata címet is. Az Inter Eto'o révén egyenlített, majd még Milito is betalált, de les miatt végül nem adták meg az "egyenlítő" találatot. A szuperkupát a Lazio nyerte!
  6. Series

    Te melyik megyét képviseled?

    Jól mondod Szintén Borsod!
  7. Series

    Vadon Jani vagy Sebestyén Balázs

    Tv-t csak akkor kapcsolok be ha bl vagy barátok közt megy, zsla nekem egyik sem ...
  8. Series

    Kávézol?

    Soha nem kávézom
  9. Series

    Inter

    A Palermo elleni 21 fős keret: Huszonegy főt jelölt José Mourinho a holnapi bajnoki mérkőzésre percekkel ezelőtt. A sérülteken (J.Cesar, Maicon, Rivas, Jimenez és Mancini) kívül továbbra is hiányzik Adriano, aki egyszerűen úgy döntött, hogy számára befejeződött a 2008/2009-es szezon. Sőt talán az egész pályafutása. Ernesto Paolillo a klub nevében igyekezett a sajtót arról meggyőzni, hogy azt az ügyet az Inter és Adriano a média kizárásával fogja megoldani, ám úgy nehéz lesz mindez, ha közben Brazíliában Adriano sajtótájékoztatókat tart és mosolyogva közli (mintha arról számolna be, hogy újra végig tudja dolgozni az edzéseket) hogy ő bizony már sosem megy vissza Milánóba. Meglátjuk mi lesz az ügy vége, azonban sok jóra szerintem itt már egyik fél sem számíthat. Ettől eltekintve jöjjön a holnapi keret, hiszen azt hiszem ez most sokkal fontosabb dolog, mint egy lejtőn megindult ember hóbortos szeszélyei. Kapusok: Toldo, Orlandoni, Belec Védők: Cordoba, Maxwell, Burdisso, Materazzi, Samuel, Chivu, Santon Középpályások: Zanetti, Stankovic, Figo, Vieira, Cambiasso, Muntari Támadók: Ibrahimovic, Cruz, Crespo, Obinna, Balotelli (Megkérnék minden Inter szurkert, hogy ezentúl írjatok ebbe a topicba mert nagyon eltünt ) Kicsit szeretném fellendíteni
  10. Series

    A.C. Milan

    De , Inter szurkoló vagyok ... És ? Attól még lehet véleményem , vagy nem ?
  11. Series

    A.C. Milan

    Ez tényleg nagyon nagy megterhelés lenne a számára ! Egyik csapatnak sem tudna különösebben a hasznára válni , bár kitudja , majd elválik mi lesz belőle !
  12. Series

    World of Warcraft

    Horda ! Tört szerón tolom és majdnem minden kis ált. iskolás hordával akar lenni , de az értelmesebb réteg mint pl. én már egész jó kis társaság vagyunk és szinte mindig együtt megyünk instázni , BG-zni stb...
  13. Series

    A.C. Milan

    Tudom , hogy most sokan utálni fogtok meg minden , de úgy csináltok mintha ezen a meccsen ment volna el a bajnoki cím esélye ! Most ugye mindenki mérges , én is beismerem Inter szurker létemre a kezezést , de akkor is -.- Most lehet szidni
  14. Series

    Megnézheted mikor halsz meg!

    nem is tudom egy kicsit morbid ! Én 52 évesen halok meg a death clock szerint , remélem nem így lesz
×
×
  • Create New...