Jump to content
PirateClub.hu

Shrek 4


larive
 Share

Recommended Posts

Minden idők legzöldebb ogréjének története 2010-ben folytatódik, jelezték a DreamWorks munkatársai. A rendező személye még nem ismert, ám a szereplők hangjára már megvan a színészgárda. Ugyanazok kölcsönzik a figuráknak a hangjukat, mint a korábbi Shrek epizódokban, tehát Cameron Diaz, Antonio Banderas, Eddie Murphy és Mike Myers. Jeffrey Katzenberg producer az egyik interjúban elmondta, hogy már javában folynak a negyedik rész munkálatai, és az ötödik lesz az utolsó része. A befejező rész történetéről a következőket árulta el: [...]

 

"Ez a vége a történetnek, mely a kezdetekről fog szólni, és azt hiszem, részben a tisztességről, részben pedig a kitartásról, mely fogalmak nélkül elképzelhetetlen, hogy tegyük a dolgunkat. Alapvetően viszakanyarodunk a történetben, hogy megértsük, hogyan került a mocsár magányába Shrek. Megmutatjuk a történetét."

 

post-1145695-1215589575_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Viszont a kis leírás szerint "megmutatja" a történetet...tehát fény derül arra mi miért történt kb az első 3 részben :D Szerintem nem sok még ez a rész, és hogy tényleg befejezze a storyt a 3. rész kevés! Mivel a vége is kissé elharapott... ez legalább pontot tesz majd az I-re ;) Én várom :P

Link to comment
Share on other sites

Hát én nem tartom olyan jó ötletnek, hogy még több részt csinálnak a shrekből...........nekem már a három is sok volt

 

Ameddig 1Ft hasznuk is van rajta addíg folytatni fogják és ha kell még Shrek 113 is lesz :) (persze ez a Ft jelképesen hangzott mivel ők gondolom nem Ftba számlálják a zsíros bevételt :D )

 

Én azt mondom hogy amíg jó és nem erőltetet addig csinálják :) Legalább valami aranyos mesét is látnak a gyerekek nem csak a sok sz*r japán értelmetlen hülyeséget...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...

A Shrek 4 sztorija :)

Alternatív univerzum a Shrek 4-ben?

 

A neten megjelent a Shrek 4 állítólagos története. Eszerint kedvenc ogrénk egy alternatív Túl az Óperencián-ba csöppen, ahol semmi sincs úgy, ahogy azt eddig megszokta.

 

A hivatalosan Shrek Goes Forth címet kapott negyedik film körül eddig elég nagy volt a csend, de talán ez most végre megtörik és érdemi információk látnak napvilágot a nagyon várt animációs mese következő epizódjáról. Felkerült a netre egy szinopszis, mely elvileg a 2010-ben megjelenő rész története.

 

Shrek életébe beköszöntött a nyugalom. Miután az emberek már nem próbálják megölni, megküzdött egy sárkánnyal, megmentett egy gyönyörű hercegnőt és kivívta apósa tiszteletét, kissé unalmassá vált az élete. És ekkor lép be Rumplestiltskin, aki átrepíti egy másik unvierzumba, egy jóval sötétebb Túl az Óperencián-ba. Itt Rumplestiltskin a király, Shrek és Fiona soha nem találkoztak, az emberek pedig gyilkolják az ogrékat. Shrek ismét kénytelen megküzdeni barátaiért és szerelméért.

 

(SG)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...