Jump to content
PirateClub.hu

bboss62

Veterán
 • Content Count

  318
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About bboss62

 • Rank
  Haladó
 • Birthday 01/24/1990

Contact Methods

 • MSN
  bboss61@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Onnan
 1. bboss62

  Tenga tojás

  Hát beszarock... a csajt helyettesíti a kezed.. a kezed helyettesíti ez a tojás? Undorító! Szerencsém hogy nekem jutott egy dögös nő... csak sajnálom aki erre a cuccra van szorulva
 2. bboss62

  Ti hol vesztek óvszert?

  Tesco, néha Match. Különben érezni lehet a dobozon, a nejlonon, és a gumi csomagolásán ha meg van bökve. Figyelni kell nem csak lekapni a polcról.
 3. bboss62

  Iphone vs. "mezei" telók

  Ha valaki megdobna egy Iphone-val akkor szépen eladnám, árából sokkal okosabb és szebb telefont vehetek. Nekem 2009-ben egy telefonon tudjon: Telefonálni, SMS-t küldeni, Netezni, MMS-ezni és legyen rajta Symbian, Kamera, mp3 lejátszó, memkártya... ennyi a kényem. Iphone szinten már 4-5éve túl léptem. Különben tényleg ember függő, kinek mi a fontos egy teledfonban, milyen az ízlése. Enyémtől az Iphone messze áll. Akinek tetszik és megteheti, vegye meg és használja egésségel!
 4. bboss62

  Sony Ericsson VS Nokia

  Nokia. Normális áron, könnyen kezelhető, módosítható, okos, megbízható.
 5. Szerintem meg van, próbálj meg egy bunkó tudatlan embernek egy normálisabb viccet elmondani. nem fogja fel, el kell magyarázni a poént! Egy komoly helyzetből lehet igazán komikumot kreálni, sok összefüggést kell keresni és kihasználni. Én az őszinteséget nem igen tudom a humorhoz fűzni. Max a spontán vicces beszólások terén, mert azok szívből jönnek. Hogy a lányok hogy reagálnak a humorra.. az is attól függ az adott lány milyen intelligens.
 6. bboss62

  Tom vs. Jerry

  Alap hogy Tom.
 7. bboss62

  Dragon Ball 2: Reborn

  Hát az első rész után csal 1 dolgot tehetünk. Össze gyüjtöm a 7 sárkány gömböt, és azt kívánom hogy ne legyen folytatás!!!
 8. bboss62

  Fábry Show Vs. Heti Hetes

  Mind 2-t imádom. De a heti hetes 1órán át jó, a Fábry-ból csak a humor bonbonokat és a dizájncentert szeretem, a beszélgetős részei unalmasak. Mondjuk Fábryval nekem is az a bajom hogy leragadt egy oldalion egy politikai témánál.
 9. bboss62

  Daciák F-1-es köntösben

  Ezek inkább női, városi kocsik külsőre. A blikk-ben majd biztos lehet ilyet nyerni!
 10. bboss62

  Kicsit Merész Kocsi

  Csak én vagyok ilyen korlátolt vagy más sem érti ez hogy kanyarodik? Ha az első kereke kanyarodik akkor a leghátsót húzza? Vagy mind2 kanyarodik? A lényeg hogy gusztustalanul néz ki... tényleg mint egy kenu. Csak a szélben fel ne boruljon.
 11. bboss62

  Telefon márka

  Csakis Nokia.
 12. bboss62

  GTA 5

  Az a GTA China town és PSP exkluzív... köze nincs ehez. Ez csak egy jármű és fegyver pakk lesz.
 13. bboss62

  GTA 5

  Neh ezt inkább nem is kommentálom ... <.<
 14. bboss62

  Naruto

  Nah megnéztem ezt az új szinkronos vágatlan Narutot az Animaxen.... hát nem kéne erőltetni ezt a magyar szinkront szerintem. Persze fényévekkel jobb mint a jetixes, de fényévekkel gyengébb mint az eredeti japán. Bár csak az első 2részt láttam, de narutó hangja ami nagyon nem illik bele. Túl öreg.
×