Jump to content
PirateClub.hu

bboss62

Veterán
  • Pontszám

    318
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About bboss62

  • Születésnap 01/24/1990

Contact Methods

  • MSN
    bboss61@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Onnan

bboss62's Achievements

Haladó

Haladó (9/24)

0

Közösségi hírnév

  1. bboss62

    Tenga tojás

    Hát beszarock... a csajt helyettesíti a kezed.. a kezed helyettesíti ez a tojás? Undorító! Szerencsém hogy nekem jutott egy dögös nő... csak sajnálom aki erre a cuccra van szorulva
  2. bboss62

    Ti hol vesztek óvszert?

    Tesco, néha Match. Különben érezni lehet a dobozon, a nejlonon, és a gumi csomagolásán ha meg van bökve. Figyelni kell nem csak lekapni a polcról.
  3. bboss62

    Iphone vs. "mezei" telók

    Ha valaki megdobna egy Iphone-val akkor szépen eladnám, árából sokkal okosabb és szebb telefont vehetek. Nekem 2009-ben egy telefonon tudjon: Telefonálni, SMS-t küldeni, Netezni, MMS-ezni és legyen rajta Symbian, Kamera, mp3 lejátszó, memkártya... ennyi a kényem. Iphone szinten már 4-5éve túl léptem. Különben tényleg ember függő, kinek mi a fontos egy teledfonban, milyen az ízlése. Enyémtől az Iphone messze áll. Akinek tetszik és megteheti, vegye meg és használja egésségel!
  4. bboss62

    Sony Ericsson VS Nokia

    Nokia. Normális áron, könnyen kezelhető, módosítható, okos, megbízható.
  5. Szerintem meg van, próbálj meg egy bunkó tudatlan embernek egy normálisabb viccet elmondani. nem fogja fel, el kell magyarázni a poént! Egy komoly helyzetből lehet igazán komikumot kreálni, sok összefüggést kell keresni és kihasználni. Én az őszinteséget nem igen tudom a humorhoz fűzni. Max a spontán vicces beszólások terén, mert azok szívből jönnek. Hogy a lányok hogy reagálnak a humorra.. az is attól függ az adott lány milyen intelligens.
  6. bboss62

    Tom vs. Jerry

    Alap hogy Tom.
  7. bboss62

    Dragon Ball 2: Reborn

    Hát az első rész után csal 1 dolgot tehetünk. Össze gyüjtöm a 7 sárkány gömböt, és azt kívánom hogy ne legyen folytatás!!!
  8. bboss62

    Fábry Show Vs. Heti Hetes

    Mind 2-t imádom. De a heti hetes 1órán át jó, a Fábry-ból csak a humor bonbonokat és a dizájncentert szeretem, a beszélgetős részei unalmasak. Mondjuk Fábryval nekem is az a bajom hogy leragadt egy oldalion egy politikai témánál.
  9. Szerencsétlen kis hülyegyerek

  10. Ezek inkább női, városi kocsik külsőre. A blikk-ben majd biztos lehet ilyet nyerni!
  11. bboss62

    Kicsit Merész Kocsi

    Csak én vagyok ilyen korlátolt vagy más sem érti ez hogy kanyarodik? Ha az első kereke kanyarodik akkor a leghátsót húzza? Vagy mind2 kanyarodik? A lényeg hogy gusztustalanul néz ki... tényleg mint egy kenu. Csak a szélben fel ne boruljon.
  12. bboss62

    Telefon márka

    Csakis Nokia.
  13. bboss62

    GTA 5

    Az a GTA China town és PSP exkluzív... köze nincs ehez. Ez csak egy jármű és fegyver pakk lesz.
  14. bboss62

    GTA 5

    Neh ezt inkább nem is kommentálom ... <.<
×
×
  • Create New...