Jump to content
PirateClub.hu

Andro666

Veterán
  • Pontszám

    115
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Andro666

  1. Andro666

    Szoktatok mesét,rajzfilmet nézni?

    Én is nézek meséket, de nem olyan agyzsibbasztókat, amik a CN-en és a Minimaxon mennek.
  2. Andro666

    STAR TREK

    Mi van? Időrendben, azaz KRONOLÓGIAILAG a DS9 Kirkék előtt van! Az más, hogy később készült! Én mit írtam?
  3. Andro666

    Animékről

    Én magyarul nem nézek és nem veszek semmit. Kiborít a magyar fordítás a mangában, főleg mikor a neveket is átírják fonetikusan magyarra. Brrrrrrrrrr! Animében nem utálom a magyar szinkront! Inkább japán hanggal nézek mindent, mangát meg angol, vagy német nyelven olvasok, vagy Mangazinról magyarul (a fanfordítások pontosabbak, mint a hivatalos magyar fordítások és élvezhetőbbek is). Bár magyarul ritka, hogy mangát olvasok.
  4. Andro666

    STAR TREK

    De időrendben a Deep Space Nine az első, utána az Enterprise, és azután az Original (az 1966-os sorozat).
  5. Rájöttem, hogy aki ide ír, azokan 90%-a általánosít. Nem értem miért.
  6. Didóka: Ma is vannak kicsiknek való mesék. Ott a Minimax, bár azon is némely mese olyan, hogy fogom a fejem, de van ami meg pont a kicsiknek való. Én pont azért nem nézek CN-t, mert nincs rajta semmi (amúgy felnőtt vagyok). Mellesleg, az hogy valami rajzolt, nem jelenti feltétlenül azt, hogy kisgyerekeknek készült. Pl. a South Park kifejezetten a felnőtteknek, vagy az idősebb tiniknek lett kitalálva, vagy ott a Family Guy, az American Dad, ami szintén nem a piciknek való (bár ezeket megfelelő időpontokban adják). Mellesleg az, hogy a gyerekek verekednek az iskolában nem új dolog. Már apám korában is verekedtek. Ma nemcsak azért brutálisabb a helyzet, mert pár hülyegyerek (igen, hülye, aki azt hiszi, hogy amit a tévében lát az valóság) azt hiszi hogy jó vicc. De nézz körül a világban, mit látnak a mai gyerekek. Vér, brutalitás, átverés, terrorizmus, stb. Ezt látják. Mert ez a valóság. A gyerek pedig nem hülye (már amelyik nem az). Mellesleg, hogy a gyerek mit néz a tévében, nagy részben a szülőn is múlik. Egy kisgyerek a felnőttekről vesz példát, vagy ha szülők tojnak rá magasról, akkor a tévéből. Ezért a szülő a felelős azért, mit néz a gyerek és hogyan viselkedik. Nem kéne mindent a tévére fogni és mindent belemagyarázni. Én is klasszikus meséken nőttem fel, de néztem persze robotos, harcolós rajzfilmeket is kiskoromban. Semmi bajom nem lett tőle, nem lettem vad, brutális szörnyeteg. Szóval, mielőtt írsz, kérlek gondold át, mit is írsz!
  7. Az te vagy. Én eszek húst. És sok vírus emberről emberre terjed. Akár csak úgy, hogy hozzányúlsz a kapaszkodóhoz a buszon, amit ki tudja, ki fogott meg előtted. Vagy egy bevásárlókocsit fogsz meg, vagy bármit. Attól hogy vega vagy, nem jelent semmit.
  8. Azért a madárinfluenzában elég sokan meghaltak. Már ha néztél tévét akkor.
  9. Andro666

    Hova Tűnt Emese?

    Nem tudom. De kit érdekel? XD
  10. Én azért félek tőle. Nem akarok meghalni.
  11. Én úgy a stábbal együtt mindenkit a vízbe fojtanák. Ki nem állhatom ezt a sorozatot. Ezért nem is nézem. Igénytelen szemétnek tartom. Sajnos azonban igény van rá.
  12. Andro666

    Dragon Ball 2: Reborn

    Állítólag a bukás miatt nem lesz második rész. XDDD
  13. Andro666

    Animékről

    A Death Note nagyon jó, nem hiába lett nagyon hamar kultanime. Teljesen más, mint amiket eddig láttam. Ajánlom, nézz körül Animeaddicts-on, ott biztos találsz kedvedre valót. Vagy usteamen, ahol le is töltheted őket.
  14. Anyum utálja a Happy Tree Friends-et, mert hogy olyan véres és brutális. A South Parkot sem szereti, mert csúnyán beszélnek benne. De hát ez van. ÉN szeretem mindkettőt + az animéket. Bár a Narutot pont nem. ^^
  15. Andro666

    Dragon Ball 2008

    Honnan szedted le?
  16. Andro666

    Dragon Ball 2: Reborn

    tupi9: Na Trunks a másik, akire ugrom! Úgy hallottam leonardo di kabrió fogja játszani. FÚJ!
  17. Andro666

    Dragon Ball 2: Reborn

    Kiváncsi vagyok, ki lesz Vegita. Ha olyan színész fogja játszani, aki miatt érdemes megnézni a filmet, akkor megnézem. Ha nem, akkor nem. Ennyi. De ha Vegitát elbasszák nekem... *gondolom érthető*
  18. Andro666

    Harry Potter 6

    Én valahogy nem várom a filmet. Az utolsó két film nagyon szar volt, bár egyszer nézhetőnek mondanám. A könyvek 1000000X jobbak!
  19. Andro666

    STAR TREK

    Az Enterprise nekem sem tetszik. Archer szerintem túlságosan is mérész és vakmerő, semmi humor nincs benne. A részek laposak és valahogy egyáltalán nem illik a többi sorozat közé. A DS9 nekem bejön, meg még a Voyager is valamennyire. A New Generationt annyira nem csípem, ha tehetem kihagyom. Az X-csapat ilyen mutánsos sorozat. Tulajdonképpen X-men másolat, de annyira gyenge, hogy én 4-5 rész után beleuntam.
  20. Akkor hogy tudsz róla véleményt mondani, ha egy részt sem láttál? Érdekes ember vagy. De ne vitázzunk. Te nem szereted az animéket, én igen. Csak tudod, nem szép dolog olyanról így vélekedni, amit nem is ismersz. Én sem úgy mondom pl. a Ben 10-re hogy rossz, hogy nem láttam belőle egy részt sem. Érted? Ha igen, akkor okos ember vagy.
  21. Ja láttad a DB-t és akkor már minden anime szar. Értelem az aztán van... *fogja a fejét*
  22. Andro666

    Shrek 4

    Én várom a negyedik részt. Kíváncsi vagyok. Az első 3 rész fergeteges volt! XD
  23. Andro666

    Dragon Ball 2008

    Én sem. Ha nem tetszik neki ne nézze! De attól, hogy más kultúra és egyben tanít és szórakoztat is, arról mi nem tehetünk.
×
×
  • Create New...