Jump to content
PirateClub.hu

Leo Tankrazor

Veterán
  • Pontszám

    27
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Leo Tankrazor

  1. Leo Tankrazor

    Jó horror filmek!!!

    A Mártírok című film nagyon bejött!Végre egy olyan film ami nem csak brutális hanem van mögötte történet is.Ajánlom mindenkinek!
  2. Leo Tankrazor

    Anti Tokio Hotel

    Csatlakozva!!!Hányan vagyunk már?
  3. Leo Tankrazor

    Fábry

    Én úgy tudom minden héten Kedden össze ül a Fábry meg öt idióta haverja, és elkezdenek pörögni egymás hülyeségén.Na innen vannak a poénok a műsorban és persze a dizájn center is!Szerintem egy ilyen Keddi alkalom szülte Dölfinger Dodit is!
  4. Leo Tankrazor

    LOL tárgyak

    Telebabrációs Puncifikátor
  5. Leo Tankrazor

    Juventus

    Szerintem csoda ez a győzelem nem mák!Egy két játékos mankóval meg infúzióval játszott!
  6. Leo Tankrazor

    Perverzió,neked van ilyen?

    Látom vannak még rajtam kívül is lábfetisiszták!Ennek örülök és annak is hogy szerintetek ez nem perverzió!Szerintem sem olyan gáz ez a dolog mint a kaki meg az animal sex!Szerencsém van a barátnőmmel mert nyitott erre a mániámra és így igazán teljes a szexuális életem!Az igazi perverzióm az avataromon is látszik azt hiszem...
  7. Leo Tankrazor

    A.C. Milan

    Nem is a 4-1 biztató a jövőre nézve hanem az, hogy végre csapat kezd formálódni a San Siro-ban!!!Forza Milan!Let's go Chelsea!
  8. Leo Tankrazor

    Chelsea fan!

    Sajna nemk tudom nézni a meccset!Ha valaki megtenné hogy néha ide írja mi az állás azt megköszönném! Sajna nemk tudom nézni a meccset!Ha valaki megtenné hogy néha ide írja mi az állás azt megköszönném!
  9. Leo Tankrazor

    Bajnokok Ligája

    Amúgy szerintem idén a Chelsea és a Liverpool a legnagyobb esélyes!!!
  10. Leo Tankrazor

    Bajnokok Ligája

    Azért az mégiscsak elgondolkodtató, hogy a BL-ben román,ukrán,szerb,szlovák...fehérorosz és ciprusi csapatok is megfordulnak évről évre!Mi magyarok meg csak vegetálunk.Én azt nem értem ha vizilabdában, kézilabdában és kosárlabdában összetudunk hozni olyan klub és válogatott csapatot ami képes hozni a nemzetközi szintet akkor a fociban miért nem?
  11. Leo Tankrazor

    Filmajánló

    Szerintem a Keresztapa filmeket mindenkinek látnia kell mert az alapmüveltséghez azt hiszem hozzá tartoznak.Ajánlom még a Testvérbosszú,a Milliokért a pokolba,valamint a David Gale élete című filmeket!
  12. 1,Monty Python filmek:-Az élet értelme -Brian élete -Gyalog galopp -Erik a Viking 2,Ace Ventura 1,2 3,Nagy durranás 1,2 :D :lol: :D :lol:
  13. A "sorozatok ingyen" fórumában találtam a címet azonnal regisztráltam és rá jöttem, hogy ez az oldal a legprofibb mióta netezek!
  14. Leo Tankrazor

    Chelsea fan!

    Nem rosz a sorsolás!A D csoport viszont elég durva.Dzsudzsákéknak lesz gondjuk!
  15. Leo Tankrazor

    Chelsea fan!

    A Chelsea a Milan és a Real nálam az első és csak kapkodom a fejem hogy ki hova vándorol kedvenc csapataim között.Robinho szerintem el fog veszni az angol darálóban de azért szorítok hogy ne így legyen!
  16. Szeretem a Chelsea-t sőt...de inkább anti Manchesterinek mondanám magam!Utálom az egész bandát!
  17. Leo Tankrazor

    Shrek 4

    Szerintem nagy hiba volna folytatni.A 3. rész így is lerombolta a Shrek mítoszt!
  18. Szerintem a magyar filmek közül a legjobb a Kopaszkutya OST-ja, a külföldiek közül pedig a Death Proof-é a nyerő nálam!
  19. Leo Tankrazor

    Chelsea fan!

    Kár Lampardért!Villa-t is leakarta igazolni a Chelsea most mi van ezzel az üggyel?!?Drogba felöl sem hallottam mostanában semmi hírt megy vagy marad?Robinho meg nem illik a csapatba hiba lenne megvenni.
  20. Leo Tankrazor

    Mi a kedvenc filmed?

    Falom a filmeket és ezért nehéz a választás,de ha választani kell egyet akkor legyen a Keresztapa de az újak közül is van egy favoritom I am Legend.
×
×
  • Create New...