Jump to content
PirateClub.hu

GMAiL vs ViPMAiL


ViiCTORiiUS
 Share

A kérdés  

153 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Gmail versus Vipmail

    • Gmail
      135
    • Vipmail
      18


Recommended Posts

Szevasztok!

 

 

haver szerint a Vipmail mindent ver, én "ellenségként" felhoztam a Gmailt ami szerintem elég egyértelmű, de ő tartja magát..

 

Ebbe segítsetek dönteni :)

 

 

 

Azok akik esetleg valamelyiket nem ismerik:

 

GMail

10 érv a Gmail használata mellett

A Gmail egyszerűvé és hatékonnyá teszi a levelezést, sőt talán még szórakoztatóvá is.

1. Ön nem szereti a spamet – mi sem

Ne pazaroljon időt a levélszemétre és a kéretlen üzenetekre. A Gmail még azelőtt blokkolja a spamet, mielőtt az a "Beérkező levelek" mappába kerülne. Ha egy kéretlen levél esetleg mégis átjutna a szűrőn, jelentse nekünk, hogy továbbfejleszthessük spamszűrőnket. További információ

Nézzen meg egy videofilmet arról, hogyan küzdünk a spam ellen.

2. A Google a keresésről szól, és ez alól a Gmail sem kivétel

A Gmailben a Google keresőprogramjával megkeresheti a kívánt üzenetet függetlenül attól, hogy mikor küldték vagy mikor érkezett. Ha nincs ideje az e-mailek rendezésére, egyszerűen keressen rá az üzenetre, és mi megtaláljuk Önnek.

3. Az összetartozó üzenetek átlátható beszélgetésekbe rendeződnek

A Gmail az elküldött üzeneteket a rájuk érkező válaszokkal együtt csoportba rendezi. Ez a beszélgetési nézet az új válaszokkal folyamatosan bővül, így mindig a megfelelő szövegkörnyezetben tekintheti meg üzeneteit.

4. Azonnal kommunikálhat

A Gmailben cseveghet azokkal a személyekkel, akikkel már váltott levelet. Ehhez elég egyetlen kattintás. Csevegés közben e-mailekre is válaszolhat. A programban minden csevegést archiválhat, ezekben keresést futtathat, így nem veszít el egyetlen fontos információt sem.

5. Címkék, szűrők, csillagok... ejha!

A Gmail címkékkel segíti az áttekinthetőbb rendezést. Egy beszélgetéshez több címkét is hozzárendelhet, nem kell az üzenetekhez egyetlen darab mappát kijelölnie. Szűrőket is létrehozhat a beérkező üzenetek automatikus kezeléséhez. Csillagozással szintén rendszerezheti a leveleket. Ami ráadásul jól is néz ki.

6. Leveleit útközben is megtekintheti

Régen elmúltak azok az idők, amikor a beérkező üzeneteket csak a számítógépen lehetett megnézni. Mostantól a Gmailt mobileszközén is használhatja, így leveleit bárhonnan elolvashatja.

7. Óriási tárterület (és egyre növekszik)

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy növeljük a Gmailben rendelkezésre álló ingyenes tárterület méretét, de ha még ennél is többet szeretne, bármikor előfizethet további tárterületre. Ha elegendő tárterülettel rendelkezik, az üzeneteket törlés helyett archiválhatja, így azok nem zsúfolják tele a Beérkező levelek mappát, de bármikor kereshet bennük, ha szükséges.

8. Hirdetések vannak, de csak témába vágóak

A Gmailben soha nem fog előugró vagy szalaghirdetéseken megjelenő célzatlan reklámot látni. Ehelyett olyan szöveges hirdetéseket és kapcsolódó linkeket jelenítünk meg, amelyek hasznosak és érdekesek lehetnek az Ön számára. Rendszerünk a spamszűrőhöz hasonlóan automatikusan végigszkenneli üzenetei tartalmát, majd a talált kulcsszavaknak leginkább megfelelő információkat jeleníti meg. Ide kattintva további információkat olvashat arról, hogy mennyire komolyan vesszük adatai védelmét.

9. Időt takaríthat meg


Újdonságok a Gmailben

    *

      Színes címkék
      Az új színes címkékkel hatékonyabban rendszerezheti e-mailjeit. Szín hozzárendeléséhez egyszerűen kattintson a címke melletti színkörre.
    *

      Csoportos csevegés
      Egyszerre több személlyel cseveghet, és ehhez nem kell több ablakot használnia. A csoportos csevegésre meghívhatja ismerőseit. Csoportos csevegés kezdeményezéséhez csevegés közben kattintson a "Beállítások" menü "Csoportos csevegés" parancsára.
    *

      Új hangulatjelek
      A :) jeltől a jelig a legkülönfélébb arckifejezések közül válogathat, és küldhet hangulatának megfelelőt ismerőseinek.
    *

      Ingyenes IMAP-fiók
      Beérkezett leveleit több eszközzel szinkronizálhatja azonnal és automatikusan. Akár telefonon, akár számítógépen írja vagy olvassa leveleit, a Gmailben végzett változtatások láthatók lesznek a postaládájában, mindegy, hogy milyen eszközzel éri el azt.

      Ha ellátogat az m.gmail.com weboldalra, a Gmail teljes szolgáltatási körét használhatja, beleértve a beszélgetési nézetet, a keresést, stb. További információ
    *

      Megtekintés diavetítésként
      Mostantól a PowerPoint-mellékleteket megtekintheti diavetítésként, és ehhez semmit sem kell letöltenie. Egyszerűen kattintson a megtekinteni kívánt .ppt formátumú melléklet mellett látható Megtekintés diavetítésként elemre. Mivel a Google Dokumentumok alkalmazással .doc és .xls kiterjesztésű mellékletek is megnyithatók, a Gmail-mellékletek megtekintéséhez már nem kell elhagynia a böngészőt.
    *

      Új üzenetértesítések
      Történt már Önnel olyan, hogy egy üzenetre adott válasz elküldése után látta, hogy valaki egy jobb válasszal megelőzte? Mostantól ha valaki aközben válaszol, hogy Ön egy beszélgetést olvas vagy választ fogalmaz, értesítést kap az új üzenet érkezéséről. A Beszélgetés frissítése elemre kattintva megtekintheti, hogy miről maradt le.
    *

      Az összes továbbítása
      Ha egy beszélgetés olvasásakor nemcsak egy üzenetet, hanem a teljes beszélgetést továbbítani szeretné másoknak, kattintson "Az összes továbbítása" linkre, amely a jobb oldalon található.
    *

      E-mail letöltése más fiókokból
      Mostantól a Gmail a más fiókokba érkező e-maileket is képes letölteni. Régi és új üzeneteit akár öt e-mail fiókból is lekérheti, és a Gmail-fiókban tárolhatja. Ezután létrehozhat egy személyre szabott feladói címet, amelyről úgy küldhet üzeneteket a Gmailből, hogy feladóként egy másik fiókja szerepel. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy csak olyan fiókokból kérheti le üzeneteit, amelyekben engedélyezett a POP3-alapú hozzáférés.
    *

      A Gmailbe már mindenki meg van hívva!
      Ismerőseit továbbra is meghívhatja a Gmailbe, amely kiváló spamvédelmet, hatalmas ingyenes tárterületet és más nagyszerű szolgáltatásokat nyújt. Azonban ismerősei most akár meghívás nélkül is feliratkozhatnak a Gmail szolgáltatásra a www.gmail.com weboldalon.
    *

      Gmail mobileszközökre
      Telefonja webböngészőjével felkeresheti a http://gmail.com weboldalt, ahol mobiltelefonnal vagy más mobileszközzel is hozzáférhet a Gmail programhoz. Használata egyszerű és ingyenes (de a mobilszolgáltatójának tarifacsomagja díjköteles lehet).

      A program az alábbi hasznos funkciókkal is rendelkezik:
          o A telefon kezelőfelületének automatikus optimalizálása
          o Az üzenetmellékletek (például fényképek, Microsoft Word-dokumentumok vagy .pdf fájlok) megnyitása
          o Válaszhívási lehetőség a Gmail címtárában lévő telefonszámokra

      További információ
    *

      Csevegésről van szó
      Ismerőseivel azonnal kapcsolatba léphet közvetlenül a Gmailből! A Gmail megjelenése óta ez a legjobb dolog, ami a Gmaillel történt. További információ
    *

      Megérkezett a víruskereső!
      A program automatikusan ellenőrzi a megnyitni vagy elküldeni kívánt, melléklettel rendelkező üzeneteket. Mindent megteszünk a vírusok eltávolítása érdekében, hogy ezzel is védjük Önt. Az egyszerű náthán sajnos nem tudunk segíteni (próbálkozzon erőlevessel).
    *

      Automatikus szabadságértesítő
      Beállíthatja, hogy a program automatikusan válaszoljon a beérkező üzenetekre, így miközben Ön a Balaton partján heverészik, ismerősei tudni fogják, hogy nem olvassa leveleit.
    *

      Csoportcímzés
      Az egyik legjobban várt funkció végre megvalósult! Mostantól egész csoportoknak küldhet leveleket, nem kell minden alkalommal egyenként kijelölgetni a megfelelő címeket.
    *

      HTML-nézet
      A "HTML-nézet" linkre kattintva a Microsoft Office, az OpenOffice vagy a .pdf típusú mellékleteket weboldalként is megtekintheti – anélkül, hogy le kellene töltenie őket. Ez a funkció akkor hasznos, ha gyorsabban meg szeretné nézni az adott fájlt, ha mobileszközt használ, vagy ha egy dokumentum megtekintéséért nem szeretne szoftvertelepítéssel foglalkozni.
    *

      Automatikus mentés
      Ezt a bejegyzést már 20 perce írtuk, amikor lefagyott a böngésző.
      Jó dolog az automatikus mentés. Menti a munkánkat. Automatikusan.
    *

      Legyen önmaga
      @gmail.com vagy @iskola.hu vagy @sajatdomain.hu címen. A feladó címének személyre szabásával akár másik fiókját is feltüntetheti feladóként a kimenő levelekben. Saját aliasai vagy e-mail címei közül bármelyiket használhatja, de üzeneteit a Gmailből küldheti el.
    *

      Vigye magával ismerőseit
      A Gmail címtára mostantól exportálható. A címtárt fájlba mentheti, és más fiókokban vagy szolgáltatásokban is felhasználhatja. Ez kifejezetten hasznos lehet a Gmail ingyenes POP-alapú hozzáférési funkciójához. A címekről biztonsági másolatokat is készíthet, így soha többé nem vész el egyetlen ismerős címe sem.


A Gmailben a csevegési lista és a billentyűkódok előnyeinek kihasználásával gyorsabban átnézheti e-mailjeit. Ne felejtse el azt sem, hogy a beépített Gmail keresővel, amely a Google keresési technológiáján alapszik, gyorsan megtalálhatja a kívánt üzeneteket.

10. Mindez ingyen?

Így van. Tudjuk, hogy hihetetlen, de a felhasználóink ennyire fontosak számunkra.

 

 

 

Vipmail

 

Ne aggódj a méret miatt...

2 GB tárhely, 1 gigás csatolmányok

Ha fontos a megjelenés...

Színsémákkal testreszabhatod a leveleződ megjelenését

Hogy mindent megtalálj...

Egyszerűen használható mapparendszer, drag'n'drop

Mi az Indamail?

Az Indamail az Inda szolgáltatáscsomag levelezőrendszere, a 2001-ben indult Vipmail utóda. Az Indamailben regisztrált emailcímeddel az Inda bármely más szolgáltatását is igénybe veheted.

Használd az Indamailt, a legkorszerűbb, legegyszerűbben használható free mailrendszert.

 

 

Jelenlegi tárhelyméretek:

 

Gmail: 6745 MB

Vipmail: 2048MB

Link to comment
Share on other sites

Gmail. gyors és megbízható, meg a FireFox is tudja kezelni és van egy alkalmazás, azzal ha új mailt kapok, egyből a jobb alsó sarokban kijelzi...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...