Szipi Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Pár igazság a csókról.... 1. Ha a fiú nem mer megcsókolni, gyáva. 2. Ha a fiú csók után mosolyog, boldog. 3. Ha a fiú csók után szomorú, másra gondol. 4. Csak azzal csókolózz, akit szeretsz. 5. Hamis csók nagy sebet hagy. 6. Az első csók ígéret a többire. 7. Nyakra, vállra adott csók vallomás. 8. Ha a fiú a lábadra lép, szeret. 9. A csókot ne szégyelld. 10. Ha a fiú megcsókol, hunyd le a szemed. 11. Ha a fiú csókja hosszú és tüzes, imád. 12. A csók szerződés. 13. A csók kettesben a legédesebb. 14. Az első csókot jól gondold meg. 15. A csókot el kell fogadni. 16. Öleléssel adott csók mély szenvedély. 17. Erőszakos csóknál nincs édesebb. 18. Sötétben 5 csóknál kevesebbet ne adj. 19. Az ismerkedés napján ne csókolózz. 20. A csókkal soha ne tréfálj. 21. Csók nélkül nem szabad szeretni. 22. A homlokcsók gyanakvás. 23. Az ujj csók kötődés. 24. A szájra adott csók szerelem. 25. A vállcsók vágyakozás. 26. A kézcsók tisztelet. 27. Az orra adott csók együttérzés. 28. A hajra adott csók megalázás. 29. Az arcra adott csók búcsúzás. 30. A hátra adott csók forró vágy. 31. A fekve adott csók boldogság. 32. A fülre adott csók izgató. 33. Ha a fiú nyalja a száját, csókra vágyik. 34. 1 percig tartó csók rövid. 35. 2 percig tartó csók közepes. 36. 3 percig tartó csók szenvedélyes. 37. 5 percig tartó csók szerelmes. 38. 10 percig tartó csók fájdalmas. 39. A hosszú csók érzelmes. 40. A fiú nyitott könyv, csók után olvasni lehet a szeméből. 41. Ha a fiú mélyen a szemedbe néz, szeret és meg akar csókolni. 42. Ha a fiú elfúj egy gyufát, választ kér. 43. A csókot a szerető fiútól ne utasítsd vissza. 44. A kívánt csókot el kell fogadni, szükség esetén le kell tagadni. 45. Csók nélkül élni nem lehet. 46. Szeretni jó, de csókolni még jobb. 47. Aki a csókot szereti, rossz ember nem lehet. 48. Szőke sráccal csókolózni tüzes. 49. A csókot hiba elkezdeni, vétek abbahagyni. 50. A mozi alatti csók vakmerőség. 51. A szemre adott csók vágyakozás. 52. Szórakozásból adott csók alamizsna. 53. Asszonynak adott csókot tett követ. 54. Ha a lány a csóktól fél, a fiút szereti. 55. Aki a szerelmét titkolja, féltékeny. 56. Az ígért csókot 24 órán belül teljesíteni kell. 57. A lány a kapott csókot duplán adja vissza. 58. Virágot és csókot adni nem bűn. 59. A csók nem szerénység, hanem szeretet. 60. Ha a lány nem méltó a szerelemhez, ne csókolja meg. 61. Ha a lány nem remeg a csók alatt, nem érdemli meg. 62. Nyálas csók szemtelenség. 63. Ha a lány elfúj egy gyufát, csókot kér. Mi a véleményetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steelmam Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Szerintem nagyjából jó meglátások, csak nekem a ,,22. A homlokcsók gyanakvás'' nem tetszett. Nem tudom kifejezni, hogy mit jelent, de szerintem nagyon nem gyanakvás. Szerintem inkább amolyan ,,szeretlek kicsim''-et. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Ugyanezt mondom, mint steelmam. Az nem gyanakvás, inkább bebiztosítás, h szereti az illetőt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 13, 2008 Author Share Posted Március 13, 2008 nekem a homlókcsókról inkább egy szülői puszi jut az eszembe, olyan anyai nem? szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steelmam Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Hát igen, olyan is lehet, de szeritem helyzet függő, meg hogy kik között történik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 63. Ha a lány elfúj egy gyufát, csókot kér.----na szerintem meg ez egy nagy baromság, amúgy most mondok egy durvát, volt egy buli és blablabla, szóval a végén volt egy olyan rész, hogy kimentem 3lánnyal és mivel nyertem egy fogadást, ezért kaphattam mindegyiktől csókot...de az egyik csak szájra puszit adott, mivel már egy ideje ismert és elég jó barátok vagyunk(voltunk), azzal magyarázta másnap, hogy az ember a barátját nem csókolgatja, ezt nem értettem igazán! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Hát nem tudom nekem haverom pár barátnőjvel feküdt le /olyan bnő akibe nem szerelmes csak barátok/ és még jobb bnarátságba vannak.... De ezt nem tom hogy hogy van.... :S 1. pont jó igaz ami le van írva de ha vkinek az első csókja az biztos hogy nem ugy fogja merni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Én ezeket a gyufás dolgokat nem vágom Mivan ha a csajnál nincs gyufa? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Egyszerű, adni kell neki egyet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynosaur Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 lol Flóri bá hát ez eszméletlen... adni kell neki egyet.... wááá :lol: ezentúl el nem indulok itthonról gyufa nélkül... 28. A hajra adott csók megalázás. -> én ezzel nem értek egyet... legalábbis én soha nem akartam megalázni senkit.... de volt, hogy így jött.... amikor mondjuk moziban ücsörögtök, és kicst jobban bele van süppedve a székbe, vagy a válladra hajtotta a fejét, akkor miért ne adhatnák a hajára csókot? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 13, 2008 Author Share Posted Március 13, 2008 számomra is furák ezek a dolgok. és sokat nem is értek belőle, vhogy nem tudom összehozni a jelentéseket. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FantasyHero Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Érdekes Tetszik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Szerintem a csók jó dolog nagyon jó :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakisperec Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 szerintem frankó szöveg mostantól gyufa a zsebbe csak egy kicsit érdekes hogy beállsz a lány elé meggyújtasz egy gyufát és azt mondod neki hogy fújja el amúgy nekem teccik jók ezek a tanácsok meg ijen pontok amiket adsz Szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Totál a homlokcsók szúrt nekem is szemet,sőt a listát is azért böngésztem át elolvasás előtt! Egyáltalán nem nevezném gyanakvásnak ha valakinek oda szánok és adok egy csókot.Szép összeállítás egyébként kedves Szipi. De látom hogy nem csak nekem ez a véleményem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 13, 2008 Author Share Posted Március 13, 2008 örülök neki ha ennyire elnyeri a tetszéseteket. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
re4L Posted Március 14, 2008 Share Posted Március 14, 2008 namost, az 1) nem feltétlen igaz... na most szeretek egy csajt, de a legjobb spanom a pasija... nah most mindenki látja rajtam h szeretem eléggé... nahmost nem fogom lekapni, nincs szivem hozzá... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 Szerintem nagyjából jó meglátások, csak nekem a ,,22. A homlokcsók gyanakvás'' nem tetszett. Nem tudom kifejezni, hogy mit jelent, de szerintem nagyon nem gyanakvás. Szerintem inkább amolyan ,,szeretlek kicsim''-et. Számomra sem gyanakvás...és a hajra adott csók..:/ sztem az is bahomság.. de vannak itt igazságok is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 Tegnap majdnem volt részem benne, de azért még nem ittam annyit, amúgy meg a 20. A csókkal soha ne tréfálj. dolgot én betartom és tisztelem is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 „Kezet csókol a tisztelet, a barátság homlokot. Arcot az öröm, szájat a boldog szerelem. Csukott szemet az epedés, tenyeret a remegő vágy. Nyakat a megkívánás, minden mást az őrület.” Én így ismertem, de kösz a kiegészítést! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 28. A hajra adott csók megalázás. Ezzel én sem értek egyet. Eleve alacsonyabb a kedvesem, szóval nem megalázom, ha a hajára adok csókot. Sőt a homlokra adott csókkal sem értek egyet, mert az törődést, kötődést is jelenthet. A többivel hellyel-közzel egyetértek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
flynn Posted Március 19, 2008 Share Posted Március 19, 2008 Ez nekem nangyon tetszett:) köcce:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 köszi Szipi...teteszenek asszem még egy párszor figyelmesen átolvasom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydram Posted Március 27, 2008 Share Posted Március 27, 2008 hát ja én is.....hátha még hasznát veszem..... am ez nagyon jó... szipi ezekben nagyon otthon van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 33. Ha a fiú nyalja a száját, csókra vágyik. Szerintem meg, ha a fiú nyalja a száját, akkor már felkészíti azt a csókra De le merném fogadni, hogy a lányok is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 19. Az ismerkedés napján ne csókolózz. Hát akkor ezt sosem tartottam be ,mert általában első ismi után max fél óra múlva már ízlelgetjük egymás nyelvét,úgymint az ajkat a finom puha belsőn, szájpadlás megnyalintása pedig istentelenül jóóó ... a fogíny lazás végigsimítása a nyelv hegyével,vagy sorolhatnám... Sztem naon ott van a smaccantás..,soha nem vártam többet senkinél fél óránál ha 10cm-nél közelebb került hozzám,sőt igaziból az ilyen alkalmakkor még visszautasításra sem találtam.Hát igen,ha valaki az aurámba jut ilyen szándékkal,az nagyon-nem könnyen jut ki belőlem Nemegyszer a lányka 'kapott le' ,sőt szterintem többször van ez így velem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gatget Posted Április 4, 2008 Share Posted Április 4, 2008 Köszönjük az ujabb tartalmas megnyilvánulást megint tanultam valamit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Április 4, 2008 Share Posted Április 4, 2008 Miért te hogy csinálod ettől sokkal eltérőbben gatget? Taníts ,óÓ Mester engem is!!! Egyébként sokkal elkülönbözni smárolás közben az általam leírtaktól nem nagyon lehet véleményem szerint,mert attól függetlenül hogy lehet elég változatosan csinálni,ez a cselekvés elég szűk helyre korlátozódik,a lehetőségek tárháza itt azért kimeríthető Amúgy már találkoztam olyan lánnyal,aki úgy csinálta mintha egy száraz betonkeverőbe juttottam volna... Hát az elég ratyi volt , és nem engem minősített le.. :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Április 4, 2008 Share Posted Április 4, 2008 spdeluxe a csókkirály! Biztos megvan hozzá a megfelelő külsőd is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzsörmen Posted Április 4, 2008 Share Posted Április 4, 2008 A homlokos, és a hajas szerintem sem így van és a gyufásakat sem vágom 23. Az ujj csók kötődés. ez most mivan? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts