Jump to content
PirateClub.hu

Steelmam

Veterán
  • Pontszám

    13
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Steelmam's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Steelmam

    Ti hol vesztek óvszert?

    Legutobb Tesco (kenyér, tej, gumi )
  2. Huhh, szerintem elég más kategória a kettő ahhoz, hogy egy lapon emlitsük. Oral jó is, meg egyszerü is, analt meg még nem próbáltam, de azért kiváncsi lennék arra is, bár nem biztos, hogy azt barátnővel próbálnám ki, inkább amikor nem vagyok kapcsolatban, csak inkább időtöltés szinten egy csajjal.
  3. Szerintem elég jó cikk, érdemes volt végigolvasni.
  4. Steelmam

    Péniszek és értékrendek!

    The Corrs, erről a 10 centis dologról olvas vissza egy kicsit, hogy szerintem ez miért hülyeség.
  5. Hát szeritem amikor egyből összebújik két ember, akkor azért tisztában vannak vele, hogy az csak egy kis mókázás, nem pedig véresen komoly dolog, persze azért még akármi is lehet belőle. Én legalábbis úgy vagyok ezzel, hogy akivel hosszú távra tervezek, azzal inkább lassabban haladok, hogy mindketten teljesen biztosak legyünk a dolgunkba, meg szerintem így valahogy romantikusabb is
  6. Steelmam

    Pár igazság a csókról

    Hát igen, olyan is lehet, de szeritem helyzet függő, meg hogy kik között történik
  7. Steelmam

    Pár igazság a csókról

    Szerintem nagyjából jó meglátások, csak nekem a ,,22. A homlokcsók gyanakvás'' nem tetszett. Nem tudom kifejezni, hogy mit jelent, de szerintem nagyon nem gyanakvás. Szerintem inkább amolyan ,,szeretlek kicsim''-et.
  8. Steelmam

    Péniszek és értékrendek!

    A gyereknemzés az már merőben más téma szerintem. Amúgy szerintem a 18 cm számít ideálisnak, az már kellően nagy, viszont még nem túl nagy. Meg mondják, hogy a nők hüvelyének csak az első kb 8 cm-ében vannak idegvégződések és ebből következően elég hozzá egy akkora műszer, csak ez ott sántit, hogy a különböző pózok elvesznek néhány centit, plussz a mozgáshoz is kell néhány extra centi a fentiekhez képest, úgyhogy szerintem az csak egy átverés, hogy a méret nem számit. Mellnél is, ha ugyan azt a nőt megkaphatnád kicsi vagy nagy mellel, akkor szerintem a többség anagyot választaná (és itt most ne jöjjön nekem senki azzal, hogy ha szereted nem számít, meg nem az a fontos, mert most nem ezekről beszélek) De ezek csak az én gondolataim.
×
×
  • Create New...