StEeL10 Posted Január 8, 2008 Share Posted Január 8, 2008 Headhunterz lemaradt, istenkém, olyan dallamokat ír hogy eszméletlen, minden egyes zenéje egytöl egyik kiválló munka, és még csak most van 20körül a srác, nagy jövő áll még előtte. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave moon Posted Január 8, 2008 Share Posted Január 8, 2008 Én mivel Deep House És Funky House rajongó vagyok, ezért: Deep House - Diego Sanchez aka Deep Ego Funky House - Louis Benedetti, Kerry Chandler Viszont a nagy kedvencem: DENNIS FERRER. Ő viszi a prímet. Szép Napot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djcarlos Posted Február 1, 2008 Share Posted Február 1, 2008 Magyarok dance közül egyértelműen Peat Jr vs Fernando viszi a pálmát nagyon jók. House téren talán a Flamemakers formáció a legjobb . Amúgy külföldiek közül talán DJ Tiesto de szerintem pl Eddie Thoneick is nagyon húz:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 Csak is egy van!Ő DJ. AM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky_06 Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 ...egyértelműen Peat Jr vs Fernando viszi a pálmát nagyon jók... Sablon Dj-k... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Hamvai, Bárány! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neroking21 Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Jó téma! Ilyen Hortykkal nem kell foglalkozni, nem kell neki visszaírni azt kész! Ha nagyon akar vitatkozni, menjen el beszélgetni Kömlődi Ferihez vagy Pánczél Gáborhoz, aztán majd ők kiokítják! Kár rá a betüt pazarolni! Nálam a legjobb dj-k: minimal/tech.: Plastikaman (richie hawtin), The Timewriter, Terry Lee Brown Jr., Ricardo Villalobos, Luciano Esse, Tania Vulcano prog. house: Danny Tenaglia, Herman Cattaneo, Danny Howles, James Lavelle Hun.: Kühl, Chriss És nem mind1, hogy dj-ről vagy producerről beszélünk! Szerintem Tiesto egy bohóc! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtomi001 Posted Február 8, 2008 Share Posted Február 8, 2008 Hamvai,Tiesto,Bárány^^.... nemsorolom fel mind Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky_06 Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 Jó téma! Ilyen Hortykkal nem kell foglalkozni, nem kell neki visszaírni azt kész! Ha nagyon akar vitatkozni, menjen el beszélgetni Kömlődi Ferihez vagy Pánczél Gáborhoz, aztán majd ők kiokítják! Kár rá a betüt pazarolni! Nálam a legjobb dj-k: minimal/tech.: Plastikaman (richie hawtin), The Timewriter, Terry Lee Brown Jr., Ricardo Villalobos, Luciano Esse, Tania Vulcano prog. house: Danny Tenaglia, Herman Cattaneo, Danny Howles, James Lavelle Hun.: Kühl, Chriss És nem mind1, hogy dj-ről vagy producerről beszélünk! Szerintem Tiesto egy bohóc! Ezt ki tudod fejteni bővebben is vagy csak divatból mondod? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molti Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 Azé ne feledkezzünk meg Paul Oakenfoldról illetve paul van Dykról sem Nem egy filmhez adták zenéjüket, változatosak, föleg Oakenfold, aki a komolyzenétöl kezdve a rockig belead mindent a, bár ez már szentem kicsit kiesik a techno/egyéb stílusirányzatokból! Szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qrvaa Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 (edited) Külföldi lemezlovasok közül szerintem Jody Wisternoff a legnagyobb de a Moonbootica páros, és Rene Amesz is nagyon jó! Itthon Andro! Egy kis Jody: http://www.youtube.com/watch?v=3UYu9SFWKGg Módosította Február 26, 2008 spdeluxe Használd a code tag-et,direkt-link kihelyezése TILOS!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neroking21 Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 Ezt ki tudod fejteni bővebben is vagy csak divatból mondod? Ha te kifejtenéd bővebben, hogy én mit fejtsek ki bővebben, akkor megteszem! Azé ne feledkezzünk meg Paul Oakenfoldról illetve paul van Dykról sem smile.gif Nem egy filmhez adták zenéjüket, változatosak, föleg Oakenfold, aki a komolyzenétöl kezdve a rockig belead mindent a, bár ez már szentem kicsit kiesik a techno/egyéb stílusirányzatokból! smile.gif Szerintem smile.gif Paul Oakenfold tényleg nagyon jó, "ready steady go (remix)" a Collateralból zseniális szerintem, a Kardhal OST-je sem rossz! Van Dyk nekem nagyon semmitmondó zenét játszik ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeVi@Ózd Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 Vitathatatlanul (számomra) Bárány Attila, a dumájával eltudja adni a zenéket, ezenkívül is egyszerűen nagyszerű hangulatot tud varázsolni ( hamarosan megistapasztalam) Van még egy, egy kevésbé ismert, bár a diszkóba járó közönség számára méltán népszerű totpeti, csupa kisbetűvel. http://totpeti.hu/ Személyes élményem hogy nagyon színvonalas bulikat tart, Ő a helyi diszkó resident Dj-je www.rio-ozd.hu Külföldiekről nehéz nyilatkozni, mivel vannak mindig divatos zenei stílusok, ezek arcai általában a menők De bátran kijelentem, hogy Tiesto nem bohóc!, egy igen tehetséges (bár nem tom van e saját szerzeménye, de tehetsége van hozzá hogy a legjobbakkal dolgozzon). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretty Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 Tapasztalataim alapján Mario Ranieri-t tartom a legjobbnak. (Stílusa: Hard Techno) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 Andro The Best! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szőke12 Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 Dj.Luna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 szőke12 hmm tudsz valamit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
grissom24 Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 ATB,Tiesto,Benassy,Dj Shog Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-->Thief<-- Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Magyar Dj: Shane 54 Laptop Dj (Kedvencem)!Külföldi Dj: DJ Tiësto, Dj Tatana, Armin van Buuren,... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neroxa Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 most így hogy idekeveredtem és végigolvastam ezt a topicot nagyon meglepődtem.. egyrészt vannak akik látszik hogy tényleg benne vannak (főleg az elektrónikus) zenében... viszont sok olyan nevetséges hozzászólás van hogy csak röhögni tudok, mást tényleg nem.. egyébként stílus szerint kéne szétkapni a dolgot mert egy elektronikus zenei dj-t egy hiphop dj-vel összehasonlítani nem lehet.. más a stílus, más a keverés, minden más.. de mindegy.. szerintem Dj Krush a legjobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardslow Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Gigi D'Agostino, Luca Noise , Express Viviana, Mondello, Pavo, Zatox, Davide Sonar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Armin van Brunner... De kérlek..ha kedvenced,(neked is ) legalább tiszteld meg azzal,hogy helyesen írod le a nevét! [ARMIN VAN BUUREN] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Paul van Dyk, Armin van Buuren, Markus Schulz Nem tudnám eldönteni közülük ki a legjobb. Mindegyikük ott van a toppon! És még mennyi agyon hype-olt dj van, akik nagyon profin csinálják a munkájukat.. na azóta már változott picit a véleményem (fejlődtem ) szóval akkor: James Zabiela abszolút #1, amit ez a srác művel az egy csoda.. ott van még James Holden, Fairmont, Gui Boratto, természetesen Sasha & Digweed is kicsit másik oldalról megközelítve az elektronikus zenét: Marcus Schössow, Sied van Riel, Thomas Saagstad.. megint másik oldal: Ronski Speed, Andy Moor, Markus Schulz, Armin, Kyau & Albert.. hirtelen ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Erősen orientálódsz a progress-eve felé? (nem baj ) Nálam még mindig Armin az első Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neroking21 Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 most így hogy idekeveredtem és végigolvastam ezt a topicot nagyon meglepődtem.. egyrészt vannak akik látszik hogy tényleg benne vannak (főleg az elektrónikus) zenében... viszont sok olyan nevetséges hozzászólás van hogy csak röhögni tudok, mást tényleg nem.. egyébként stílus szerint kéne szétkapni a dolgot mert egy elektronikus zenei dj-t egy hiphop dj-vel összehasonlítani nem lehet.. más a stílus, más a keverés, minden más.. de mindegy.. szerintem Dj Krush a legjobb! Igazad van, nagyon sok a nevetséges hozzászólás, lehet hogy viccnek is szánják? Én már csak a Sterby-t várom meg a hasonlókat! Krush a maga kategóriájában tényleg a legjobbak egyike, igaz én annyira a stílus miatt nem szeretem, de azért olykor-olykor elhalgatom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Erősen orientálódsz a progress-eve felé? (nem baj ) Nálam még mindig Armin az első jaja hangulatfüggően megyek keményebb/lágyabb zenék felé olyan is előfordul, hogy Chris Liebing féle szeletelős techno forog épp, de esetleg egy kis lazítós minimal Chriss-től (aki nem mellesleg magyar és nagyon jó, ha valaki nem tudná ) de persze egy Sean Tyas szettől is jól tudom érezni magam, kis repülés sosem árt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbertoons Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 A legjobb DJ-k: ATB Tiesto Armin Van Buuren és mindenki más, aki trancet játszik Weboldalam: www.tranceforever.extra.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 jaja hangulatfüggően megyek keményebb/lágyabb zenék felé olyan is előfordul, hogy Chris Liebing féle szeletelős techno forog épp, de esetleg egy kis lazítós minimal Chriss-től (aki nem mellesleg magyar és nagyon jó, ha valaki nem tudná ) de persze egy Sean Tyas szettől is jól tudom érezni magam, kis repülés sosem árt Fő a változatosság A hangulatfüggöség-zenehallgatás kettősség nálam is jelen van.. Üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Március 29, 2008 Share Posted Március 29, 2008 1. DJ Niki Belucci 2. DJ Rolex 3. helyezett nincs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted Április 4, 2008 Share Posted Április 4, 2008 Chriss a legjobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts