Jump to content
PirateClub.hu

Molti

Veterán
  • Pontszám

    74
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Molti

  • Születésnap 01/16/1979

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Szlovákia

Molti's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Egymagos AMD Athlon X64 3000+, 4 éve "nyúzom" és még nem ment 40°C felé NYÁRON! Átlagos hömérséklet 30-35°C, tök csendes, csak a hülye "vekker" jelzése tud felcseszni, nem vettem a fáradtságot kikapcsolni!
  2. Éjszakai bagoly voltam és érdekesnek tartottam egy ilyesmit! TXT szerkesztöi is elnézhetnek egy-egy müsort! Éjfél után már ennyire felturbózna mindenkit Norbi? 0:30-nál!
  3. Ha szerinted ezeknek, akkor még nem láttad a Kill Billt, Death Proof, Charlie Angyalait, ahol aztán tényleg jó zenéket dobtak be! Szerintem a Tarantino filmeknek van a legjobb OST-jük! Sokat dob a filmen, föleg ha nem egy nyári dalok teszik híressé!
  4. Molti

    Ki a legjobb DJ?

    Azé ne feledkezzünk meg Paul Oakenfoldról illetve paul van Dykról sem Nem egy filmhez adták zenéjüket, változatosak, föleg Oakenfold, aki a komolyzenétöl kezdve a rockig belead mindent a, bár ez már szentem kicsit kiesik a techno/egyéb stílusirányzatokból! Szerintem
  5. Molti

    Melyik a legjobb letöltő tárhely?!

    Szívem szerint data, de mivel tegnap csúnyán ráfáztam (törölte valaki onnan egy filmem), ezért már nem fogok oda nyomni semmit, szal ezért rapid! De amúgy 4shared a nyerő!
  6. Molti

    Darwin majmot csinált belőlünk?

    Skacok a lényeg: drága Földünk kb. 6 milliárd éves! Az ember átlagéletkora 75 év körül mozog . . . csak hasonlítsuk össze! Mire kialakult egy kis domb, eltelt több százezer év! Az ember sem egy csettintéssel lett (pedig hívő vagyok, de kicsit túlságosan is fantasy-s az egész), hanem alakult évről évre . . . pld a dínók IQ az emberi agy 2 akár 3-szorosa volt . . . Még szentem túl fiatalok vagyunk ehhez!
  7. Molti

    Magyar Labdarúgás

    Nah most remélem ezután Boszniának lönek vagy 3 gólt és újra felállunk a sárból . . . Szép volt, öröm volt nézni az egész meccset! Számomra az elsö gól is hihetelen volt, és az utánna következök szintén! Csak így így tovább fiatalok!
  8. Molti

    Mennyire vagy meleg?

    23%, bár tényleg voltak kérdések, melyeknek nem volt értelmük: Ha verekedés van az utcán, akkor bekapcsolódsz? vagy cowboy vagy indián lennél? Nincs értelme egyiknek sem . . .
  9. WARCRAFT-ból szeretnék filmet, méghozzá sürgösen! Természetesen Blizzard grafikával, nehogy már emberkék játszák el Illidant és Arthast!
  10. Molti

    Juventus

    Mind1 ki jön csak jól játszon a csapat Eddigi eredmények eléggé biztatóak
  11. Molti

    FPS-ek

    Léccike, miért hagytad ki a Quaket? Nálam az az alap
  12. Molti

    Honnan hallottál az oldalról??

    én anno megtaláltam beregisztráltam és naon megtetszett asszem startlapon akadtam rá
  13. Molti

    Jégkorong (nhl)

    Mint felvidéki természetesen a szlovák csapatot várom a dötőbe, de esélyesek még a csehek, svédek, oroszok és persze kanada is! Amcsik szerintem megint kiesnek
  14. Molti

    Fábry Show Vs. Heti Hetes

    Ehh szerintem mind2 naon jó műsor Fábry utánozhatatlan amit ott leművel A Heti Hetes is nagyon jó, azok a beszólások meg a poénok! Én néha sírok a nevetéstől
  15. Molti

    Darren Shan film?

    hmm érdekes hát meglátjuk mi lesz belőle 2008 már mindjárt itt van
×
×
  • Create New...