Jump to content
PirateClub.hu

globalsidius

Veterán
  • Pontszám

    80
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • MSN
    globalsidius007@example.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

globalsidius's Achievements

Lézengő

Lézengő (6/24)

0

Közösségi hírnév

  1. globalsidius

    Ki a legjobb DJ?

    Chriss a legjobb!
  2. globalsidius

    Ki a legjobb DJ?

    Andro The Best!
  3. globalsidius

    Juventus

    Hát a Catania gólja les volt , és mikor Del Piero elkaszálták a 16son belül az nem volt les.Sazl inkább a Catania kapott 1 pontot ajándékba
  4. globalsidius

    Juventus

    Jó ezt egy Milan szurkolótól hallani! Hát ha a Milan így halad akkor nem lesz sok beleszólása...Tegnap 2:1 a Palermonak...Juventus - Reggina 4:0 Ennyi....!
  5. globalsidius

    Ki a legjobb DJ?

    Tiestot sztem sok dj üti zeneileg , csak a a fellépései ahogy mondtad látványosabbak...
  6. globalsidius

    Bajnokok Ligája

    Milannak sem kell megszakadni...
  7. globalsidius

    Juventus

    marron ez egyértelmű...
  8. globalsidius

    A saját álom 11-ed

    Buffon Zambrotta-----Materazzi---Nesta-----Carlos Davids C.Ronaldo-----------------------------Nedved Zidane Del Piero-----T.Henry Kis jellemzés : Buffon a kapuban (remélem ezt nem kell mondanom , hogy miért) , a védelmet főleg olasz játékosok alkotják (olasz védők a legjobbak) , és Carlos aki valóban a valahavolt egyik legjobb balhátvéd , védekező kp lenne Davids, aki darálna ott , széleken C.Ronaldo , és Nedved futkorászna fel , és le , segítenék a támadásokat , és persze a védekezést, előttük Zidane , aki kiszolgálná a két csatárt Del Pierot , és Henryt , akik meg tennéka dolgukat , és ontanák a gólt!
  9. globalsidius

    Juventus

    Hmm jó nagy zsugát adott , meg ahogy észrevettem nem lassú a gyerek!
  10. globalsidius

    Juventus

    A jó öreg Ale ismét betalált 2x is , és Trezeguet is pottyantott 1x. Palladino , Marchisio , és Giovinco voltak a fiatalok közül , akik kiemelkedőt mutattak , ők a jövő nagy Juventus részei ! Lippi is megmondta h ezekből a fiatalokból , később aranybánya lesz! Giovinco a 160 centijével , úgy nézett ki Trez mellet mintha a fia lett volna , aki mellesleg gólpasszt adott Treznek
  11. globalsidius

    Arsenal

    Mamámnál Blikk hátulján olyasmit olvastam , hogy Abramovics volt asszonya , megveszi az Arsenalt! Nos ebből igz valami , vagy csak olyan "blikkes" hír?
  12. globalsidius

    Juventus

    Tegnapi meccs : Juventus - Triestana 5:1 Camo , Palla3x , Bözse
  13. globalsidius

    Juventus

    Nyugi van emberek! Feljutunk , és szétcsapunk mindenki közt! A rossz forma meg szerintem azért van mert nincs motiváció a játékosokban! Most mondhatják h fél év azért elég ahoz h megszokják a b ligát , de én meg azt mondom h előtte 10 évig a legjobbak között voltak , és legalább 1 év kéne h megszokják a b ligát , de hát erre semmi szükség nem lesz , mert megyünk vissza az A-ba , és oda vissza verjük az Intert!!!
  14. globalsidius

    Juventus

    Milyen jó azoknak akik elmentek , hogy legalább Blben indultak! 5 meccset kibírtak volna Bl nélkül...Sok csicska..(Ibra, Viera , Canna, Emo, Zambi , Thuram)
×
×
  • Create New...