Jump to content
PirateClub.hu

mertezaker

Veterán
  • Pontszám

    394
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    Http://www.arsenalfcfan.atw.hu

Profile Information

  • Neme
    Férfi

mertezaker's Achievements

Haladó

Haladó (9/24)

0

Közösségi hírnév

  1. mertezaker

    Magyar Labdarúgás

    esélytelenek vagyunk hogy kijusunk a vb-re
  2. mertezaker

    Olasz Foci

    Nem normális ez a Totti.
  3. mertezaker

    Real Madrid

    Szerintem meg nem
  4. mertezaker

    Arsenal

    Hivatalos mezszámok Eduardo da Silva a 9es, Nicklas Bendtner a 26os, valamint Lukasz Fabianski a 21es mezszámot kapták. A további mezszámok változatlanok maradtak: 1. Jens LEHMANN 2. Abou DIABY 4. Francesc FABREGAS 5. Kolo TOURE 6. Philippe SENDEROS 7. Tomas ROSICKY 8. Fredrik LJUNGBERG 9. EDUARDO 10. William GALLAS 11. Robin VAN PERSIE 13. Alexander HLEB 15. DENILSON 16. Mathieu FLAMINI 17. Alexandre SONG 19. GILBERTO 20. Johan DJOUROU 21. Lukasz FABIANSKI 22. Gael CLICHY 24. Manuel ALMUNIA 25. Emmanuel ADEBAYOR 26. Nicklas BENDTNER 27. Emmanuel EBOUE 31. Justin HOYTE 32. Theo WALCOTT Forrás: Arsenal.com
  5. mertezaker

    Arsenal

    Julio Baptista már rég vissza ment a realhoz.
  6. mertezaker

    Foci

    Arsenal
  7. mertezaker

    Arsenal

    Szerintem Henry nélkül is erős lesz az arsenal RVP Anelka Fabregas Gilberto Silva.
  8. mertezaker

    Arsenal

    Miért pont Henry kell a Barszarnak?Miért?
  9. mertezaker

    Arsenal

    Az arsenal sorsa Wengeren múlik.
  10. mertezaker

    Arsenal

    Wenger lesz a következő edző Barcelonában? Wenger elbúcsúzott a szurkolóktól? A Barcelona második helyével most már biztosnak tűnik, hogy nagy átalakulás várható a csapatnál. Erről Laporta is beszélt, hogy mennek és jönnek új játékosok. De Rijkaard helye sem biztos... sőt. Nagy változások előtt áll a Barca. A hírek csak arról szólnak, hogy Eto'o és Ronaldinho távozik, de pont ők azok, akiket Laporta minden áron meg akar tartani, míg Saviola, Gudjohnsen, Edmilson, Sylvinho, Giuly és Deco akár távozhat is. De Frank Rijkard is mehet, hiszen idén már nem tudta úgy motiválni a csapatot, mint tette eddig, sőt sokan azt gondolják, hogy Henk Ten Cate távozásával bomlott meg közte és a csapat között az összhang.... Rijkaardról így akár könnyebben is lemondanak. Az MTK-nál is dolgozó szakember sokkal közelebb állt a játékosokhoz, sőt a taktikát is inkább ő dolgozta ki... Az angol Sun szerint múlt héten a Barcelona nem csak Henryról tárgyalt Wengerrel, hanem magával a mesterről is, aki még nem döntötte el, hogy jövőre is az Arsenalban folytatná. Az ok, hogy David Dein távozott a klubtól, és a francia mester pont miatta maradt ennyit a klubnál. Még nem tudja, hogy az Arsenal vezetősége mit kínál, milyen lesz a hangulat, hogyan változik meg a klub politikája. Ha Wenger érkezik a Barcelonához, akkor szinte biztos, hogy érkezik a francia Henry is, és akár Fabregas is, aki Wengerhez köti a maradását, sőt kedvenc spanyol klubja a Barcelona... Most, hogy vége lett a bajnokságnak, nagyon érdemes figyelni a spanyol focival kapcsolatos híreket, mert most már tényleg belehúznak a vezetők és át akarják alakítani a csapatokat.)
  11. mertezaker

    Arsenal

    Waze. Wenger lehet hogy wenger megy a barszarba.
  12. mertezaker

    Manchester United

    Minek ott van Rooney és Ronaldo szerintem ezek elég ereményesek. Csak csere csatár kéne.
  13. mertezaker

    Arsenal

    Akkor a realban focizott?
  14. mertezaker

    Arsenal

    Szerintem inkább Owen. Etooo szerintem nincs igazad.Owen súlyos sérülést szerzett a VBn. Nem csoda hogy a bajnokságban nem játszot.
  15. mertezaker

    Arsenal

    Csatár az lesz. Owen,Trezegie,Anelka,Eto'o ezek lehetnek. De a legnagyobb esély Owenra van.
×
×
  • Create New...