Jump to content
PirateClub.hu

dave moon

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About dave moon

  • Születésnap 07/05/1989

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Böhönye

dave moon's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Ez nagyon jó. A telefon is egész szép felvételeket csinált. Csak tényleg kár, hogy felgyorsították ezt az egészet. Igaz, hogy ha normál sebességgel játszották volna le, akkor sokáig tartott volna, de legalább élvezetesebb lenne. De azért így is láttunk valamit Gratulálok a srácoknak.
  2. dave moon

    Ki a legjobb DJ?

    Hát szerintem a DUBFIRE az odab@sz. Elég rendesen. Nah persze nem csak a Minimal Meg a Techno létezik. Hazaiak közül inkább nem említek senkit. Én nem vagyok oda értük. Sajnos még magyar DJ nem lett világsztár. Ez van. Szeretem még John Dahlbäck-ot, Bart B More-t, Fedde Le Grand, Funkerman..... stb De Sajnos kevés olyan DJ van, aki maradandót alkot. Amit még évek múlva is emlegetnek mert jó volt. Hát nekem ez a véleményem. Kössz mindenki.
  3. Ezzel a kis hozzászólásommal nem akarok,akartam lenézni/megbántani senkit. Ez egy magán vélemény. Igaz, hogy 50-60 ezer Ft-ból is lehet venni felszerelést, de ha komolyabban akarod csinálni, komoly felszereléssel, akkor bele kell nyúlni a zsebbe!!!! Amúgy tényleg utállom azt, ha PL: Daft Punk - Harder Faster (Deadmau5 Remix) után - Dj Szatmári - Balaton nyár Kicsit Komolytalan. Mindegy. Élvezze mindenki az életet. Üdv.
  4. Ez igaz. Majd ha adsz 3-400 ezer forintot egy cuccra, aakor én se gépről nyomnám. Könnyen beszél az akinek van mivel. Lehet hogy van cucca, de annyira hülye hozzá, hogy az elképesztő. Nem minden a felszerelés. Érzék is kell hozzá. Sok hivatásos Dj-t hallottam már. És volt, aki annyira rosszul kevert, hogy majdnem elsírtam magam. Meg pl: Hogy lehet axwell után pít dzsuniórt berakni????????????????? Magyarázza már meg valaki?????? Na ennyit erről.
  5. Élő keverésre (Bulin számítógéppel) a Traktor 2.5 vagy újabb, Otthon pl: egy mixalbumot összedobni MixMeister Studio 7 vagy újabb. Ennél nem te keversz. Te csak berakod a zenéket, beálítod, hogy hol mennyi legyen a BPM (ahányszor akarod), ütemre helyezed és mented. Olyan mintha Reason-el vagy hasonló zeneszerkesztőkkel csinálnál mixet. Nem bonyolult és ha hiba van a mixben, akkor kijavítod. Nem kell 387634 nekiállni egy mixnek, hogy tökéletes legyen (ne csúúúúúússzon stb...) Ennyi...... Szép napot.
  6. dave moon

    Ki a legjobb DJ?

    Én mivel Deep House És Funky House rajongó vagyok, ezért: Deep House - Diego Sanchez aka Deep Ego Funky House - Louis Benedetti, Kerry Chandler Viszont a nagy kedvencem: DENNIS FERRER. Ő viszi a prímet. Szép Napot.
  7. Én csak annyit mondanék: WWW.ELECTROSHOCK.EXTRA.HU Amatőrök vagyunk, de igyekszünk minél jobb lenni. Csak ötlet kéne hozzá. Amúgy Sony Acid Pro 6 És Reason 3 a szerkesztéshez és Traktor 2.5 vagy újabb a mixeléshez. Az atomix nem nagy szám. De kinek mi
  8. dave moon

    Előadók

    Ralph Rosario Ralph Rosario
  9. dave moon

    Előadók

    Sebastien Leger
×
×
  • Create New...