Jump to content
PirateClub.hu

neroking21

Veterán
  • Pontszám

    37
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About neroking21

  • Születésnap 07/19/1983

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Győr

neroking21's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Köszönöm, ezt az odalt nem ismertem, tényleg jó kis összefoglaló, valahogy így rangsoroltam én is magamban bár a Beload/Moobs meglepett egy kicsit.
  2. lol ! Gondolom nem terepen ment a Koenigsegg de általában minden út mellet "terep" van!!!!
  3. neroking21

    Mi a kedvenc autód?

    Ha dubai állampolgár lennék lenne mind1ik Koenigsegg CCX: Pagani Zonda roadster: Saleen S7: De azért megtenné egy Corvette Z06-is!
  4. neroking21

    Kinek milyen autoja van?

    Nekem van egy 2004-es 1.6i Fiat Stilo-m, 103 pacival! Jó kis kocsi szerintem, meg vagyok vele elégedve!
  5. neroking21

    Drag | Streetdrag

    Nagyon megtetszett ez a Supra főleg az a fekete TT a bov-val! Azért van egy-két autó amivel nem állhat le versenyezni, de tényleg jó!
  6. neroking21

    Drag | Streetdrag

    Itt lenyomja a Skyline a Supra-t!!! HEHE 800 HP Skyline GTR vs 1000 HP Supra TT http://youtube.com/watch?v=qGSj7ZLzZn4
  7. neroking21

    12-t fordult a hörcsög! :D

    Ezek baromi jók Lehet ilyet Magyarországon kapni?
  8. neroking21

    Ki a legjobb DJ?

    Igazad van, nagyon sok a nevetséges hozzászólás, lehet hogy viccnek is szánják? Én már csak a Sterby-t várom meg a hasonlókat! Krush a maga kategóriájában tényleg a legjobbak egyike, igaz én annyira a stílus miatt nem szeretem, de azért olykor-olykor elhalgatom!
  9. neroking21

    Ki a legjobb DJ?

    Ha te kifejtenéd bővebben, hogy én mit fejtsek ki bővebben, akkor megteszem! Paul Oakenfold tényleg nagyon jó, "ready steady go (remix)" a Collateralból zseniális szerintem, a Kardhal OST-je sem rossz! Van Dyk nekem nagyon semmitmondó zenét játszik !
  10. Nálam egyértelmű: 1. Starcraft 2. Warcraft 1-3 3. Command & Conquer 1-3 4. Unreal és részei
  11. Én úgy tudom, hogy a Vertex, Geometry és Pixel Shadereket elősször a nvidia egyesítette un. skalár stream processzorban, de lehet hogy tévedek. Egyébként ne ezek a nyers mutatók alapján válassz VGA-t, hanem inkább nézz játék teszteket, ott dől el igazán az értéke a kártyának! Hiába van az Atinak magasabb Gpu órajele, majdnem 2x annyi stream processzora, hiába gyártják 55 nm-en, mégsem jobb (nagyon kevés kivételtől eltekintve) az nvidia kártyáinál! Szóval inkább figyeld és számláld szorgosan az FPS-eket! prohardver, guru3d stb..........
  12. neroking21

    Ki a legjobb DJ?

    Jó téma! Ilyen Hortykkal nem kell foglalkozni, nem kell neki visszaírni azt kész! Ha nagyon akar vitatkozni, menjen el beszélgetni Kömlődi Ferihez vagy Pánczél Gáborhoz, aztán majd ők kiokítják! Kár rá a betüt pazarolni! Nálam a legjobb dj-k: minimal/tech.: Plastikaman (richie hawtin), The Timewriter, Terry Lee Brown Jr., Ricardo Villalobos, Luciano Esse, Tania Vulcano prog. house: Danny Tenaglia, Herman Cattaneo, Danny Howles, James Lavelle Hun.: Kühl, Chriss És nem mind1, hogy dj-ről vagy producerről beszélünk! Szerintem Tiesto egy bohóc!
  13. Én pont haverom gépét raktam össze, és az alaplappal voltam meglőve! Kérdezgettem itt-ott és mindenki égen-földön dícsérte a Gigabyte Ds3-at. Hát mondom akkor lesz ez, nem kell + 4k-t költeni az Asus P4k-ra. Erre összeszereltetésnél kiderül hogy nem bír a memóriákkal, fél napot szívott vele a srác, mire a 3. bios frissítés megoldotta a problémát! Utánanéztem bővebben (főleg külföldi oldalakon) ennek a lapnak és kiderült hogy nagyon sokan küzdöttek memória és egyéb problémákkal is! Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy mindenki aki új gépet vesz járjon utána rendesen és ne csak azokra halgasson, akik csak így csípőből tapasztalat nélkül ajánlgatnak mindenfélét, hanem nézzen utána az adott terméket használóknak és az ő tapasztalataikra hagyatkozzon inkább!
  14. Nálam is a tűzróka! Könnyű, egyszerű kezelhetőség mégis mindent tud, SŐT! A témák és a kiterjesztések teszik királlyá! Magyarán nagyon jól személyre szabható: minek nézzem évekik a csúnya IE-t, ha a firefoxnak akár naponta is változtathatom a kinézetét! És legalább 12 kiterjesztést használok, a kedvenceim: -BBcodeXtra -Customize Google -Gspace -Linkification -IE Tab -Tabmix Plus - Flashgot -No Script Biztos az Opera is jó, tetszik a kinézete, de igazából nem tudom mire képes!? Ha nem tudja az általm használt kiterjesztéseknek az Operás megfelelőjét (már ha van), akkor felejtős!
×
×
  • Create New...