Jump to content
PirateClub.hu

BeVi@Ózd

Elit
  • Pontszám

    83
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: BeVi@Ózd

  1. BeVi@Ózd

    Új szabályzat

    ÖÖÖ mennyi van? Tibiole a fórum tulaja, vrnagy a csendestárs abból gondolva hogy igen kevés általa írt hsz-szel találkoztam
  2. BeVi@Ózd

    Ötletek A Fórumhoz

    A modok már más sziszifuszi munkát is elvégeztek, ez sem szabna határt a türelmüknek. És minek még új rang, nem rég vezették be az elit felhasználókat.
  3. BeVi@Ózd

    számoljunk el egyesével 20000ig

    3999 (csak eszter.ke kedvéért)
  4. BeVi@Ózd

    Ötletek A Fórumhoz

    Minden téma egy album. Kivéve az a téma amelyiknek a címe ezen formula szerint építődik fel: jelen hó - single számok Áttekinthető, és használjátok a keresőt is néha. Kicsit a szabályzatból:
  5. Cinema Store, Bithumen, Pretorians - free leech És vki tudja hogy mikor és mire változott meg a bithu elérhetősége, jelenleg olyan oldal jön be a http://bithumen.1.vg/ linken aminek semmi köze a torrentekhez.
  6. BeVi@Ózd

    Melyik bank ügyfele vagy?

    K&H és az előző (Posta) volt egy kis nézet eltérésünk.
  7. Egy volt Matuska modi ajánlotta. Ez volt az első oldal amit betöltöttem interneten keresztül .
  8. BeVi@Ózd

    Ötletek A Fórumhoz

    Egyetértek! Inkább hallgassanak, mint offoljanak.
  9. BeVi@Ózd

    Ötletek A Fórumhoz

    Szerintem ezért lehet ilyen kevés PirateShare-es feltöltéssel találkozni. Egyébként a pár megás állományokat inkább töltenék ide, mint data.hu-ra
  10. BeVi@Ózd

    Ötletek A Fórumhoz

    És az IMDB pontértékelését ki tekintené szentírásnak? Kik döntenek róla? Az az 5 nagyokos akik benne vannak a teamben?
  11. Nem csak a mennyiség a lényeg, hanem a minőség is. Elég kevés gyorsételt eszek, de ha igen, akkor lacikonyhákon, vagy Tesco pizzát.
  12. Az utolsó két esetben mi történik? Linuxot használok, és kiváncsi vagyok a poénra.
  13. BeVi@Ózd

    Ubuntu 8.04 /BETA/ tapasztalataim

    Én már a végleges kiadást használom (első linux). Látványos, stabil, egyszerű, következetes. Bár meggyűlik egy pár zárt forráskódú program telepítésével a bajom, de ez sztem a tapasztalatlanságom egyik következménye.
  14. BeVi@Ózd

    Torrent vs Fórum

    Torrent! Rajta vagyok minden jobb torrenten (BitHUmen, PREtorians, Ncore, CinemaStore, indep) kár lenne ha nem használnám ki! A letöltést pedig szerverre végzem, szal TorrentFlux! De eddig mindig Utorrent (műtorrent) klienst használtam.
  15. Miért áltál le a feltöltésekkel? Pedig baszott nagy uploader voltál. Micsak kismiskák voltunk hozzád.

  16. BeVi@Ózd

    Ötletek A Fórumhoz

    Ez sem lenne rossz, de tuti hogy senki nem gondolna a wide monitorosokra .
  17. Télen disznóvágások rendezése A disznót kiálja? Szerintem annyira nem jó, hogy reklámozni kéne. De van sokkal rosszabb is.
  18. BeVi@Ózd

    Ötletek A Fórumhoz

    Végre, azt hittem ez egy halott ötlet volt. Pedig nekem nagyon megtetszett. Csak hát több voks is kéne, hogy egyáltalán felvetődjön admin körökben.
  19. BeVi@Ózd

    Ötletek A Fórumhoz

    Szerintem megvalósítható és közösség tudatot erősítő volna a Pirateclub öltözött (én pólóra szavazok, de lehetne sapka, pulóver... zokni ). Tudom, hogy a staff törekszik az egyediségre, így nem koppint (jelenleg torrent oldalon van ilyen akció), de más fórum (tudtommal) nem készít ilyeneket. Az árfekvés lehetne mindenki számára elérhető (nem gyagyi!) minden költséggel 3 000 Ft-ra rúghatna. Ez egy reális ár, ennyit Én is kiadok érte. Kereslet lenne rá, ha nem is 100k, de legalább pár száz (sztem ez nem túl optimalizát becslés), hisz a magasabb rangú felhasználók (vip, elit, uploader, staff tagok) biztos rendelnének, és persze a nem kevés fan is. Ez az ötlet megfondolandó, vagy érvből elvetendő?
  20. hmmm.... nem lehet 5. adni neki :D Már kivagyok pedig a sok kattintástól, mindenhol csillagokat látok, és csak 4.

  21. Nincs mit adresz13 váljon hasznodra!

  22. BeVi@Ózd

    Ki a legjobb DJ?

    Vitathatatlanul (számomra) Bárány Attila, a dumájával eltudja adni a zenéket, ezenkívül is egyszerűen nagyszerű hangulatot tud varázsolni ( hamarosan megistapasztalam) Van még egy, egy kevésbé ismert, bár a diszkóba járó közönség számára méltán népszerű totpeti, csupa kisbetűvel. http://totpeti.hu/ Személyes élményem hogy nagyon színvonalas bulikat tart, Ő a helyi diszkó resident Dj-je www.rio-ozd.hu Külföldiekről nehéz nyilatkozni, mivel vannak mindig divatos zenei stílusok, ezek arcai általában a menők De bátran kijelentem, hogy Tiesto nem bohóc!, egy igen tehetséges (bár nem tom van e saját szerzeménye, de tehetsége van hozzá hogy a legjobbakkal dolgozzon).
  23. BeVi@Ózd

    A Nagy Linux Téma

    Ubuntu Christian Edition v3.3 - a keresztény Linux http://index.hu/tech/szoftver/ubce171207/ A fent említett teljes cikk. Röviden: mit töltene le Jézus? http://www.whatwouldjesusdownload.com/christianubuntu/2006/07/download.html mit töltene le Jézus?.com
  24. BeVi@Ózd

    Orbit vs. Winterfresh

    Mindegy, csak gyümölcsös legyen....ja és ne sárga dinnyés
×
×
  • Create New...