Markeee Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 Még csak most kezdődött az átigazolási szezon Jorge Mendes fog még egy két találkát beiktatni Mijatoviccsal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 Ronika meg a gólján kívül nem sokat csinált, de ő a legjobbja a Földnek... Erről van szó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Bajnokok Ligája 2008-2009 A-CSOPORT 1. Chelsea (Anglia) 2. AS Roma (Olaszország) 3. Girondins Bordeaux (Franciaország) 4. CFR Cluj (Románia) B-CSOPORT 1. Internazionale (Olaszország) 2. Werder Bremen (Németország) 3. Panathinaikosz (Görögország) 4. Anorthoszisz Famaguszta (Ciprus) C-CSOPORT 1. FC Barcelona (Spanyolország) 2. Sporting CP (Portugália) 3. FC Basel (Svájc) 4. Sahtar Doneck (Ukrajna) D-CSOPORT 1. Liverpool (Anglia) 2. PSV Eindhoven (Hollandia) 3. Olympique Marseille (Franciaország) 4. Atlético Madrid (Spanyolország) E-CSOPORT 1. Manchester United (Anglia) 2. Villarreal (Spanyolország) 3. Celtic Glasgow (Skócia) 4. Aalborg BK (Dánia) F-CSOPORT 1. Olympique Lyon (Franciaország) 2. Bayern München (Németország) 3. Steaua Bucuresti (Románia) 4. AC Fiorentina (Olaszország) G-CSOPORT 1. Arsenal (Anglia) 2. FC Porto (Portugália) 3. Fenerbahce (Törökország) 4. Dinamo Kijev (Ukrajna) H-CSOPORT 1. Real Madrid (Spanyolország) 2. Juventus (Olaszország) 3. Zenit (Oroszország) 4. BATE Boriszov (Fehéroroszország) ----------------------------------------------- Van 1-2 kiszámíthatatlan csoport! Elég érdekes lesz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 tényleg lehet pár szoros csoport ,kíváncsi vagyok hogy a Zenit mire megy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Hmmm van 1 pár csapat akikről ritkán hallani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Mi wan veled a Bate Boriszovba wannak a legnagyobb tehetségek álázzák a Milant mee az nincs benne a BL-be XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 kiket aláz a Bate? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Rossz hírek legalábbis nekem. Szeptembertől a VIASAT3-ról a TV6-ra kerül az UEFA Bajnokok Ligája, így a focirajongók heti 4 mérkőzést (2 élő, 2 felvételről) láthatnak az immáron több mint 30%-os lefedettséggel bíró csatornán Persze 30%-os lefedetség....még ha lenne is annyi akkor a többi 70% az hol nézze a BL-t? Sajnos nekem be kell érnem az m1-el és a heti 1meccsel is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Series Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Ez nekem is rossz hír... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 mondjuk én eddig is m1-en néztem vagy netes tv-n ,esetleg valami más olasz vagy német adón Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 nekem elég az összefoglaló is, inkább több Uefa kupa meccset nyomhatnának. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Lesz BL a EuroSporton is. Mást nem, ismétlés.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 nekem nincs gond wan TV6 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Rossz hírek legalábbis nekem. Persze 30%-os lefedetség....még ha lenne is annyi akkor a többi 70% az hol nézze a BL-t? Sajnos nekem be kell érnem az m1-el és a heti 1meccsel is Hát ugye sajnos már ezt csinálják...Az elején nekünk sem volt eurosport 2-nk pedig imádom az angol bajnokságot... TV6-unk pedig nekünk sincs... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 az angol bajnokságért télleg kár de ott a net Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Szeptember 15, 2008 Share Posted Szeptember 15, 2008 Ezéven a BL -ben a Liverpool döntös lessz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Szeptember 15, 2008 Share Posted Szeptember 15, 2008 Már vicc, amit csinálnak ezekkel a közvetítésekkel, természetesen mint minden mögött, itt is a pénz áll, vegye meg a marhája a digitális tv-t, akkor lesz Eurosport2, TV6, stb... Mondjuk mi előfizettünk, de együtt érzek a többiekkel, akik valamilyen oknál fogva nem tudják nézni. Annak idején, amikor bejött a Viasat3, mi sem tudtuk itthon nézni, mert nem volt elérhető, átjártunk egy ivóba faterommal De emlékezetes volt, osztogattak zsíroskenyeret hagymával, (hogy mennyire utálom a zsíroskenyeret ) De most már szerencsére vannak ilyen csatornáink. Más kérdés, hogy órákig kellett kideríteni mikor, emlyik meccs, hol látható :S Engem kifejezetten a Bayern és a Juve érdekel, ebből a Bayern-t szerencsére el tudom kapni szerdán élőben a Sat1-en, tehát akit érdekel, az ott láthatja, persze ha van Sat1-e :S Hajrá Fc Bayern München! És Juventus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Szeptember 16, 2008 Share Posted Szeptember 16, 2008 No feladtam egy tippmixet, remélem bejön Chelsea - Bordeaux 1. félidő H Bremen - Anotrhosis H Barcelona - Sporting H PSV - Atl. Mad D MU - Villarreal H 10.840 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Szeptember 16, 2008 Share Posted Szeptember 16, 2008 Liverpool elhozza a 3 pontot Marseille-böl, az tuti. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted Szeptember 16, 2008 Share Posted Szeptember 16, 2008 sztem is. meg a többi tipp is jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 Sztem a forduló meglepetése az a Roma-CFR Cluj 1:2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 az biztos a roma pocsékul kezdte a szezont kikapni a kolzsvártól meg a bajnokságba se megy nekik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 hát a mai mérkőzések nem voltak valami jók ,legalábbis számomra...amit m1 adott azon gól sem született és az arsenal is csak 1-1et játszott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 Jó vót az a 2-0.. MU csak lesett mint hal a szatyorban a rövidpasszos, gyors Villarreal-játéknál. Az tetszett A BATE meg egy falusi csapat kb. Ha ez gólarányjavításra ment volna 7-8 alatt nem mennek haza :/ Ramos bácsi legalább jó játékot nyújtott. Diarra mellett meccs embere. Gagot sajnálom, rmeélem nincs komoly baj és egy könnyebb húzódás az egész. Juventus meg... hagyjuk már. Ilyen gólt kapni..... kapuskám helyében menten elsüllyednék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 de nem lett gól. ennyi erővel evans fejese is be mehetett volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 A Liverpool elverte a Marseille-t,és folytatódik tovább a Liverpool menetelése,egészen a döntöig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 jólvan elég már a Liverpool nagyságát hangoztatni... (és nem csak erre a topicra gondoltam...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 igaz! A BATE meg egy falusi csapat kb. Ha ez gólarányjavításra ment volna 7-8 alatt nem mennek haza :/ Ramos bácsi legalább jó játékot nyújtott. Diarra mellett meccs embere. Gagot sajnálom, rmeélem nincs komoly baj és egy könnyebb húzódás az egész. ha a Bate Boriszov falusi csapat miért lett csak 2-0? MU csak lesett mint hal a szatyorban a rövidpasszos, gyors Villarreal-játéknál. Az tetszett sokra is ment vele a Villarreal...főleg a 2.félidőben a VR szétszedte a MU-t... :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 a real ha akart volna nyerhetett volna többel is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Series Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 A BATE falusi csapat?? Akkor a mi nb1-es csapataink mik?? Kéremszépen a mi MTK-nk kapott volna 1 5-öst a Realtól... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts