anavrin Posted Április 24, 2007 Share Posted Április 24, 2007 Már többször is elmondtam, hogy mindent jól csináltál, bedugod a kártyába a VGA-tápcsatit és kész... Minek magyarázzak, ha el se olvasod? Semmi baja nem lesz a kártyádnak, meg semminek se... De örülök hogy ennyire figyelsz arra, hogy mit mondok.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalpel Posted Április 24, 2007 Share Posted Április 24, 2007 elolvastam, de ilyet még én sem láttam hogy két molex kell egy VGA nak mi ez atomerőmű? meg jobb többször megkérdezni mint egyszer sem.... akkor bedugom mind a kettőt.... kössz a segítséget.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Április 24, 2007 Share Posted Április 24, 2007 Mondjuk egy 7600GT én se értem, hogy hogy fogyaszt ennyit, és sajnos azt nem tudom, hogy az AGP port mennyi áramot tud leadni... De ezek szerint nem eleget. Amúgy nincs mit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalpel Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 a kártya 7600GS írtad hogy olvastál róla hol ha szabad kérdeznem? én is elolvasnám.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 Mármint pontosan mit is olvastam? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalpel Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 Nem, mert mind a kettő kell, máskülönben nem kap elég áramot. Pár napja olvastam erről, hogy páran ezt "pazarlásnak" mondják, hogy két molexet is elvisz. ezt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 Jaa! Asszem a 8600GTS-ről készült cikkben olvastam, mingyá belinkelem, hátha abba volt. http://prohardver.hu/cikkek/2007-04-18/geforce_8_kozepkategoriaban/ Elvileg ezaz... Nemtom biztosan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalpel Posted Április 30, 2007 Share Posted Április 30, 2007 Köszönöm szépen a segítségeket minden ok.. eddig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Április 30, 2007 Share Posted Április 30, 2007 Hátha müxik, akkro az már úgy is marad Nincs mit, örülök ha segíthettem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxxx4 Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 A napokban vettem az új videókártyámat egy Geforce 7600gs-t. Az üzembe helyezés óta mindig ezt a szöveget írja ki: To protect your hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performance to a level that allows continued safe operations. Tudja vki erre a megoldást erre a problémára, hogyan lehet feloldani ezt a védelmet v. lezárást???? Játékoknál minden rendben megy, filmeket viszont egyáltalán nem játssza le semmi mert befagy az egész gép. A régi ATI9250-nel semmi ilyen probléma nem volt, már a windows-t is feltelepítettem. Valaki segitsen legyetek szívesek!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Jólenne, ha leírnád a pontos configodat, lehet, hogy a táp gyenge, de lehet, hogy csak driver beállítás. Az sem tiszta mikor, hol, és milyen formában jelenik meg az üzenet, kicsit részletesebben írd le a problémát! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny2 Posted Május 18, 2007 Share Posted Május 18, 2007 Hát télleg kicsit bővebben kéne, de szerintem is a táp a ludas.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Május 18, 2007 Author Share Posted Május 18, 2007 rákötötted a tápcsatlakozót a vgara? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Május 18, 2007 Share Posted Május 18, 2007 (edited) Be is ** ha a már erre is tápcsatlakozó kéne... 7600-okon nincs tápcsatlakozó. Módosította Május 20, 2007 NicK Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moebius Posted Május 18, 2007 Share Posted Május 18, 2007 Ha AGP-s akkor van rajta tápcsatlakozó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Május 18, 2007 Share Posted Május 18, 2007 Sorry, én már alapból a PCI-Expressből indulok ki.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxxx4 Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 Hello! A problémám nagy része megoldódott ugyanis a hibát nem irja és a játékok is rendesen futnak rajt, és a tápkábel volt a ludas. A gépem P4-es 2400 Mhz, 768 MB RAM, 250 GB Samsung, inno3D 7600GS. Az alaplapom és a tápom típusát pontosan nem tudom megmondani mert még konfigurációként vettem a sulinetbe és oda nem volt odaírva. Azt viszont tudom hogy 4x AGP-t képes kezelni, a kártya viszont 8x AGP-s. Lehetséges hogy emiatt nem tudok megnézni egy filmet se vagy van vmi dirver hiba (a kártyához mellékelt cd-t telepítettem, mást nem)? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 Az, hogy csak 4x agpt-t tud a géped, az nem számít, olyan 5-10% teljesítményveszteséget okoz. A driver viszont lehet ludas, ezt szedd le és rakd fel. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxxx4 Posted Május 26, 2007 Share Posted Május 26, 2007 Letöltöttem ezt a drivert, fel is telepítettem de nincs semmi változás. A filmet vagy bármilyen videót még mindig nem játszik le. nem hiszem hogy codec hiba van mert feltettem egy csomó mindent és különben sem csak a filmet nem játsza le hanem az egész belassul helyenként befagy gyakran kell ujrainditani mert "meghal". Aki találkozott már ilyennel lécci írjon! Köszi (az eddigi segítségeket is)!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Május 26, 2007 Author Share Posted Május 26, 2007 rakd ujra a windowst,aztán utána kiderül...ha úgy se jó,akkor valszeg hardver hiba van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshii Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Letöltöttem ezt a drivert, fel is telepítettem de nincs semmi változás. A filmet vagy bármilyen videót még mindig nem játszik le. nem hiszem hogy codec hiba van mert 1. feltettem egy csomó mindent és különben sem csak a filmet nem játsza le hanem 2. az egész belassul helyenként befagy gyakran kell ujrainditani mert "meghal". Aki találkozott már ilyennel lécci írjon! Köszi (az eddigi segítségeket is)!! 1. Ha egy csomó kodek-et telepítettél, az igenis probléma lehet, mert van 1-2, ami összeakadhat és akkor b*xhatod... Inkább csak 1 kodek pack-et tegyél fel, ajánlom a K-Lite-ot, nekem bevált és még a TV-tuneremmel se akad össze, az ACE viszont igen. Link: http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=3512&s=95 2. Ajánlott lenne egy vírus és spyware irtás, arra hasonlít... Spybot, Spyware Doctor vagy valami más a spyware ellen, vírusirtónak a Norton, NOD32, Panda... szerintem ennyi elég lesz... Természetesen a vírus és a spywareirtó telepítése és frissítése után csökkentett módban és biztos ami biztos, kihúzott netkábellel végezd el az irtást! Várom az eredményt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskydog17 Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 Azt szeretném kérdezni, hogy mennyit eszik ez a kártya Wattban? Igaz, hogy nekem nem INNO3D a márkája, hanem Leadtek, de szerintem ez nem lényeges különbség. Ja és még az érdekelne, hogy teljes terhelés mellett mennyit fogyaszt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxxx4 Posted Június 9, 2007 Share Posted Június 9, 2007 A gép film elindításakor fagy meg, nem csakúgy és elkezd villogni a monitor. Ezt most az új videókártyánál vettem csak észre a réginél ilyen nem volt. Vírust nem írtottam mert teljesen új windowsnál is ezt csinálta. És akkor még nem is volt semmi fent a gépen csak az általad említett codec pack. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Június 9, 2007 Share Posted Június 9, 2007 driver és directx frissítés, ha nem segít, akkor a lejátszóba tiltsd le a hardveres videó gyorsítást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schorpyon Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 van külön tápja? mert lehet az a baj. ha meg nem akkor vidd vissza a karit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Ennek nincs külön tápja. Mekkora táp van a gépben? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Június 19, 2007 Author Share Posted Június 19, 2007 ma nekem is ezt írta ki a 7300GT-m re,de nem foglalkoztam vele...ha még1x is kiírja,akkor hűtő le,és újrazsírozás... ha az se segít táp csere... volt húzva?ha igen,akkor lehet,hogy túlhúztad 1x....kicsit vedd ki a gépedből,és kb 1hét múlva rakd be újra,addig haszáld a régi karidat... ja,és én is megkérdezem ugyanazt,mint paulbig:hány W-os milyen márkájú tápod van? amugy most kicist belenéztem a vga driverébe: maglassulási küszöb 125° jelenlegi hőmérséklet:41° tehát nem értem... a hőjére azért figyelj oda az,hogy videót nem játszik le,lehet kodek probléma is... próbáltad mplayerrel? milyen kodekek vannak fenn? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jazz Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Na szal az lenne gondom hogy pettyet zajos a GF7600GT-m hűtője, és mivel Vistát használok sosem lassul be. Ezért keresek rá valami hűtőbordát, de nem tudom hogy létezik-e ilyen egyátalán, vagy ha igen, akkor milyet vegyek rá? Köszi előre is a válaszokat! Ja és MSI a kártya. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Hát én nem ajánlom mert melegedni fog a kártya azért van rajta ventillátor mert az kell a hűtéséhez.Szóval ha csöndet akarsz akkor vegyél rá egy Zalman hútőt az jobban is fogja hűteni a kártyát és csendesebb is lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 passzív hűtéssel annyit érnél el, hogy habár kussolna, viszont állandóan magas hőm-ön menne és hamarabb meghalna, ami a gari vesztés miatt nem túl kellemes..., a Zalman is megoldás, de vannak olcsóbbak is..., nézz szét... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts