Jump to content
PirateClub.hu

tkrisz007

Veterán
 • Content Count

  1,236
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tkrisz007 last won the day on November 11 2012

tkrisz007 had the most liked content!

Community Reputation

11 Semleges

About tkrisz007

 • Rank
  Anya megengedte
 • Birthday 07/12/1992

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Salgótarján
 1. tkrisz007

  Formula 1

  2 élű a dolog, a technika jelentősen szánalmassá tette a futamokat, mindenféle bisz-basz megtalálható már az autókban, tény, hogy a régi 1000 lóerőkhöz képest valóban egy nudli a mai F1. Másik dolog viszont, hogy az utóbbi 20 évben nem is volt haláleset emiatt.
 2. tkrisz007

  Formula 1

  Csak a szokásos unalmas futam...
 3. tkrisz007

  Lelkitréning

  Én eleve tartózkodom párkapcsolati szinten a nálam akár több évvel is idősebb lányoktól, mert már csak a korkülönbség miatt is dominánsabbnak érezheti magát, és akkor futhatsz utána... Nem feltétlenül van ez mindig így, de van rá esély. A lényeg, hogy görcsösen soha ne akarj semmit, ne tervezgess, ne akarj tudatosan a szívébe férkőzni a szavaiddal. Éppen ezért maradj titokzatos, ne mesélj magadról 600 meg 1 dolgot, hagy érdeklődjön csak ő. Látni fogja, hogy nem vagy egy papucs, aki egyből kiönti a szívét, te pedig azt, hogy komolyan érdekled-e őt. Tény, hogy egy alakuló kapcsolat alaposan elpuhíthat, ekkor kell bevetni az egódat Nem baj az, ha túlteng az önbizalmad, humort kell belecsempészni és semmi para nem lesz. Ahogy Bandee írta, vedd lazán az egészet, élvezd az életet, ha egy lánnyal nem jön össze, jön a másik
 4. tkrisz007

  Mindennapjaink, reggel, délben, este...

  BUÉK! Hát meg nem mondom, hogy hogy érzem magam
 5. tkrisz007

  Laptop vásárlási tanácsok!

  Ki az Isten beszél itt HP-ról? A PB-t nem sorolnám a legjobbak közé, ha a laptopoknál tartunk, akkor Dell, ASUS, Toshiba.
 6. tkrisz007

  Fejhallgató/headset

  Ha PC-hez kötöd, akkor a jack dugósat választanám. Alapvetően megbízhatóbb a jack, ráadásul kevesebb procit használ. A hangminőség is a jack mellett szól - már amennyiben számít ez valamit ilyen kategóriánál... Az egyedüli érv az USB mellett, hogy ha van egy hangrendszered, akkor ki-be húzogatni a dugókat minden alkalommal macerás tud lenni.
 7. tkrisz007

  nvidia képernyő illesztő

  Telepítsd fel az úgynevezett Microsoft Visual Redistributable dolgokat egymás után. Elvileg a 2005-ös felel érte, de legyen fent mind (2008, 2010 stb.). A bitekre figyelj, 32 vagy 64, az oprendszeredtől függően.
 8. tkrisz007

  Fejhallgató/headset

  El kellene döntened, hogy inkább játékra akarod, pontosabb irányokkal, vagy filmre/zenére jobb hangminőséggel. Ezek a "gamer" fejhallgatók szinte semmire nem jók, csak meghallani a 8 irányt (ami versenyszerű játéknál nem hátrány). Ha mindenképpen 5.1-et akarsz, akkor ajánlom ThermalTake eSPORTS Shock One-t, vagy a Speedlink Medusa-t. Viszont ha tudnál szerezni használtan egy Roccat Kave-et, az lenne a legjobb.
 9. Semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz.
 10. tkrisz007

  Need for Speed: the movie (előzetes)

  Egyetértek. A lehető legjobbkor akarnak kiadni egy ilyen filmet, amikor elvesztették rajongóik nagy részét. Ehhez logika kell
 11. tkrisz007

  Konfigurációk, alkatrészek

  Pénzösszeg hiányában csak annyit tudok mondani, hogy felejtsd el a régi 775-öt, ezzel együtt persze új alaplap is kell. Egy GTA esetén nem adnám i5 alá, ezzel együtt 4-8GB RAM, illetve egy GTX 560 Ti lenne megfelelő a mai játékokhoz. Ha K szériájú a proci, akkor Z77 alaplap kell, hogy lehessen szorzót állítani. Persze ezek csak akkor vannak érvényben, ha a pénztárca engedi.
 12. PCIe mindkettő, tehát igen.
×