Jump to content
PirateClub.hu

huskydog17

Veterán
  • Pontszám

    554
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About huskydog17

  • Születésnap 01/08/1989

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Palotabozsok

Legutóbb itt jártak

863 profil megtekintés

huskydog17's Achievements

Bambooocha

Bambooocha (11/24)

33

Közösségi hírnév

  1. Felhőatlasz Minden idők egyik legrosszabb, legsemmitmondóbb, legértelmetlenebb filmje, majdnem 3 óra időpocsékolás volt. Az egész filmnek se füle se fark, egy majd 3 órás értelmetlen hülyeség, emellett tele bugyuta, idegesítő párbeszédekkel, röhejes és nevetséges karakterek stb. Valahogy végigszenvedtem, mert gondoltam csak lesz valami értelme a végére, csak lesz valami értelmes kapocs a sok különböző történet és korszak között, de nincs, csak időpocsékolás volt ez a film, nem gondoltam volna, hogy Tom Hanks egy ennyire nagy trágya filmben szerepet vállal majd. A két pont azért, mert volt néhány jó és látványos jelenet, melyek tetszettek, de ezek csak pár percet tesznek ki a kb. 160 percből. Mindenki kerülje ezt a sz*rt! 2/10 Die Hard 4. A Die Hard negyedik része is fantasztikus időtöltést adott, szerintem jobb, mint a 3. rész, de a 2. résznél nem. Igazából egy nagyon jó akciófilm, amit bátran ajánlok minden akciófilm rajongónak. 8/10 Viharzóna Ez a film egy valós történetet mesél el egy halászhajóról és annak legénységéről. Ezt nagyon izgalmasan és drámaian sikerült megalkotni. A két órát mindenképp érdemes rááldozni, kiemelkedő alkotás, erre rátesz egy lapáttal James Horner kiváló muzsikája. 9/10 Terminátor 4. - Megváltás Egy kicsit félve álltam neki ennek a filmnek, mert nagyon megoszlanak itt a vélemények és az első három (de inkább az első kettő) epizód igen magasra tették a lécet. Szerencsére ezt azonban a rendező is nagyon jól tudta és sikerült egy nagyon jó folytatást kreálnia, aminek semmi szégyenkezni valója nincs. A film tele van látványos jelenetekkel, a gépeket nagyon jól megalkották. A két főszereplő alakítása lehetett volna sokkal jobb, azok elég gyengék. Hatalmas meglepetés volt Arnold Schwarzenegger belépője is. Egy nagyon jó, nagyon látványos sci-fi akciófilm. 8/10
  2. huskydog17

    Dalriada

    A mai napon nagy lelkesédessel vásárooltam meg a Napisten Hava című albumot. Nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen remek dalokat hoztak most össze, aztán jött a hatalmas meglepetés, ami nagyon nagy negatíg csalódásba torkollott. A 10 valódi dal közül legfeljebb 3 dalban voltak oylan részek, melyek tetszettek, a többi dal viszont baromi unalmas. A legtöbb dalból sokkal többet ki lehetett voklan hozni, főleg a refréneket lehetett volan szebbre csináléni, sok helyen túl sok volt az énekben a hajlítás szerintem. AMúgy egyewt kell értenem az előttem szólókkal annyiban, hogy a Fajkusz banda már túl angy szerepet kap, átestek a ló túloldalára velük. Nekem az album valamiért nagyon összecsapottnak tűnik, fülbemászó dallam szinte egyáltalán nem volt benne. Na persze számomra az Ígéret album az egyik kedvencem, abban több oylan dal van, ami eszméletlenül tetszik, ott gyönyörű refrének és fülbemászó dallamok is vannak bőségesen. Úgy is mondhatnám, hogy az eddigi lemezekhez képest a Napisten Hava egy - finoman fogalmazva - felejthető album, és ezt egy Dalriada rajongóként mondom. Nem szívesen mondom ezt, de én ezt az albumot nem merném Dalriada rajongóknak ajánlani és bánom, hogy kiadtam érte 2.000 Ft-ot. Remélem a jövőbeni albumok gyökeres változást hoznak majd. Én még egy remake lemeznek is jobban örülnék, mint ennek az új albumnak. Baromi jó lenne ha a régi dalokat, főleg amelyek a Jégbontó és Kikelet című albumon szerepelnek, vagy újravennék vagy alaposan feljavítanák. Még egyszer mondom, nagy reményeket fűztem ehhez az új albumhoz és nagyon szeretem a bandát, de most hatalmasat csalódtam bennük sajnos.
  3. Egyszerű. Ha a felbontást és a részletességet egyre feljebb tolod, a VGA-nak egyre többet kell számolnia és it már nem CPU, hanem úgynevezett GPU limit fog fennállni. Na persze létezik olyan játék is (pl. FC2), ahol még FullHD felbontásban is, plusz aktív képjavító funkciókkal is jelentős előnyre tesznek szert a négymagos CPU-k, de az ilyen játékok kisebbségben vannak. Írhatok egy ajánlást, de nem biztos, hogy ez neked megfelelő lesz, hiszen nem tudom mik az igényeid. MB: http://pcx.hu/termek/msi-h61m-g35-g3-alaplap-110432 CPU: http://pcx.hu/termek/intel-core-i5-3450-processzor-102602 Még egyszer mondom, hogy ez csak egy variáció, itt egy belépőszintű alaplapot raktam össze egy erős CPU-val, de lehetne fordítva is (gazdagon felszerelt alaplap + Core i3 Ivy Bridge).
  4. Annyival pontosítanám, hogy Core i5-2400 felett már pénzkidobás erősebbet venni, legalábbis játék szempontból! Sandy vagy Ivy között igazából az IGP téren történt lényeges változás, így ha ezt nem fogod használni, akkor Sandy is megteszi, a két család sebességben és fogyasztásban szinte azonos szinten van, nagyon minimális előnye van az Ivy-nek, ahogy mondtam, az Ivy IGP téren lépett nagyot előre. Alaplapot már 10-12.000 Ft környékén is lehet kapni, melyek támogatják az Ivy szériát, na persze itt csak H61-es chipsetet kapsz, ezen felül csak mATX formátum jöhet szóba. 20.000 Ft-tól már ATX-es lapot is lehet kapni, komolyabb chipsettel. Igazából el kell dönteni, hogy mire van szükséged alaplap téren, majd ennek megfelelően választani. Igazából CPU téren egy Core i5-3450 szerintem bőven elegendő mindenhez. Ha viszont legalább Full HD felbontásban játszol, bekapcsolt képjavító funkciókkal (AA, AF stb.), akkor egy Core i3 is elegendő lesz az esetek többségében.
  5. A Radeon HD 7770 lényegesen erősebb a 4890nél, emellett ugye ott van a GCN architektúra is, aminek számos előnye is van. Teljesítményben ez a VGA néhány százalékkal van elmaradva egy Radeon HD 6850/5850-től. A tápegység elegendő lesz, igen.
  6. Én a helyedben inkább egy Sandy vagy Ivy Bridge platformban gondolkodnék, de ha ragaszkodsz a Bulldozerhez, akkor ez jó lesz, habár játékokban semmivel sem gyorsabbak, mint a Phenom II X4 széria. A Radeon HD 4890 pedig attól függően lesz elegendő, hogy milyen játékok fontosak neked. Azt is érdemes figyelembe venned, hogy a Radeon HD 2000/3000/4000 szériás kártyákhoz már csak legacy driverek fognak készülni.
  7. Mindenképp Radeon 7850-et, bár az 50 és 60k között van, esetleg 40 környékén lehet kapni Radeon 6850-et ami szintén nagyon jó vétel.
  8. Akkor még meg lehet próbálni egy töredezettség-mentesítést, természetesen ne a Windows-ba integrált hulladékkal, hanem egy normális 3rd party szoftverrel. Ha nem ez a gond, akkor visszább kell venni a grafikai beállításokat, elsősorban az AA minőségét, hogy az segít-e a dolgon.
  9. A VGA-n semmilyen mértékű tuning ne legyen! A RAM-ok tökéletesen kompatibilisek az alaplappal, megnézted az alaplap memória támogatási listáját? A driverek frissítve vannak? A játék is naprakész állapotban van?
  10. huskydog17

    Konfigurációk, alkatrészek

    Nos, a 2 GB fedélzeti memóriának csak a felső-közép kategóriától felfelé van értelme, de azok kb. 55 ezer Ft-tól kezdődnek, szóval a 2 GB VRAM-ot nyugodtan felejtsd el! 20.000 Ft-ig egy Radeon HD 6670-est tudsz legfeljebb venni, amely 512 MB vagy 1 GB GDDR5 VRAM-mal van felszerelve. Nagyon kell ügyelni a vásárlásnál, ugyanis sok olyan változat van, amelyen nem GDDR5, hanem csak GDDR3 lapka van, ezeket kerülni kell!
  11. A nagy nyári Steam akcióban megvettem a Need For Speed: Hot Pursuit játékot 5 euróért és a Driver: San Francisco-t szintén 5 euróért.
  12. Csak megerősíteni tudom, hogy ez a módszer tényleg nem átverés és nagyon jól működik! Én is kipróbáltam, regeltem és valóban működik! Ne mtudom elégszer megköszönni ZZPORN.HU kollégának ezt a módszert! Bár azt azért még hozzátenném, hogy több fájlnál is tetű lassan ment az áthúzás a lokál szerverre. Ezeknél nem tudom, hogy miért volt félelmetesen lassú, gondolom az adott tárhely szervere nem bírta a terhelést. A lassúsággal a FileFactory-nál találkoztam, de azért ott is volt több fájl, amit piszok gyorsan lehúzott. Röviden, tömören tehát ez a módszer valóban nem átverés, működik, ahogy az szépen le van írva a korábbi hozzászólásokban! 1000 köszönet érte ZZPORN.HU!!!
  13. Miért gondolod ezeket? Annak a bizonyos élményindexnek annyi értelme van, mint a benchmark programoknak: semmi! Még ha 100 pontot kapna a géped, akkor is van és lesz olyan program, ami két vállra fektetné, szóval e pontszám alapján sosem szabad messze menő következtetéseket levonni a gép teljesítményét illetően!
  14. Egy súlyos hibát szeretnék bejelenteni, illetve kérni a probléma megoldását: Vasárnap készítettem egy topicot a Filmek letöltő szekcióban, aminek ez a linkje: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=7242163 Máig a topic gond nélkül üzemelt, de ma észrevettem, hogy egy "Fatal Error" hibaüzenetet dob ki a szerver, ha megpróbálok felmenni erre a linkre, a topicot ráadásul a kereső sem dobja már ki.
×
×
  • Create New...