Jump to content
PirateClub.hu

Jazz

Veterán
  • Pontszám

    14
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Jazz

  1. Jazz

    GeForce 7600!

    Semmi baj, csak aza baj hogy én nem tudok így furkálni procihűtőket, hogy VGA hűtő legyen belőle.... :S Ezért keresek valami bordát... Meg tlaáltam ezt hogy Titán réz univerzális VGA borda, erről ki mit tud?
  2. Jazz

    Operációsrendszer váltás

    Ez jó, van ilyen képernyőkímélőm!
  3. Jazz

    Ti hogyan borotváljátok?

    Jaja, ez valóban nagyon jó megoldás, egyszer én is kipróbáltam, és tök jól leszedett mindent, a maradékot meg borotvával ledúrtam
  4. Jazz

    GeForce 7600!

    http://logout.hu/c.php?mod=80&id=1630 Tessékcsak elolvasni uram!
  5. Jazz

    GeForce 7600!

    Már rég nincs rajta gari, mert használt, sajnos nem maradt pénzem egy újra-jobbra :S Amúgy én úgy gondoltam, hogy a bordára még szerelni vmi ventit, amit szabályzóval lehetne állítani, konkrétan Zalman ZM-MFC1-re gondoltam, de az is pettyet drága... :S Így meglehetne valósítani? És ha ez nem jönne össze, akkor milyen Zalman hűtőt ajánlotok rá (bár a Zalmanba nem nagyon bízok..)
  6. Jazz

    GeForce 7600!

    Na szal az lenne gondom hogy pettyet zajos a GF7600GT-m hűtője, és mivel Vistát használok sosem lassul be. Ezért keresek rá valami hűtőbordát, de nem tudom hogy létezik-e ilyen egyátalán, vagy ha igen, akkor milyet vegyek rá? Köszi előre is a válaszokat! Ja és MSI a kártya.
  7. Én www.idc.hu oldalon, és lehet rendelni is tőlük, bár akkor a postaköltség árával drágább lesz a végső ár..
  8. Érdekes, én pont azt olvastam, hogy az ilyen "tuningramok" maradnak alul, és a Kingmax viszi a pálmát... Nekem is Kingmaxom van, és 960 Mhz-en fut a 800-as... Tovább csak azért nem viszem, mert nem tuning-lap van a segge alatt, hanem egy egyszerű irodai, és nem lehet álligatni semmit sem... Processzort meg megemeltem 2500 Mhz-re de akkor meg meghalt az op.rendszer... Szóval nekem itt megakad a tudomány. Úgyhogy vegyen nyugodtan Kingmaxot, semmivel sem jobb a Geil vagy a Corsair...
  9. Szegeden olcsóbb a 7600GS, nálunk csak 19 800 Ft. Amúgy anavrin vagyok, csak hogy tudjátok Ja amúgy a 7300GT is egy ezressel olcsóbb.
  10. Szerintem viszont ne válassza egyiket sem, hanem várjon a HD 2600-asra, az mintha egy pöttyet jobb lenne a 8600-nál, legalábbis adatok szempontjából, azt hiszem.....
  11. Szerintem is érdemes azt a háromezret beleölni még pluszba
  12. Corsair, Geil ratyi és drága, Kingmax ugyanazt tudja (sőt még többet is, csak sajnos sokan vannak akik rámondjak hogy szar, mert olcsó...) úgyhogy vegyél Kingmaxot, harmadannyiba kerül mint egy "tuningramnak" nevezett Corsair, vagy Geil.
×
×
  • Create New...