Jump to content
PirateClub.hu

Kenny2

Veterán
  • Pontszám

    110
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Kenny2

  • Születésnap 01/17/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://stig.extra.hu
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Deszk City
  • Érdeklődés
    Autó, motor, FPS, Zene!!!!

Kenny2's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Kenny2

    Ki hogyan talált rá a PIRATECLUB-ra?

    Nekem még jó régen mondta egy haverom, hogy regeljek ide, akkor még Gigacenter volt.
  2. Kenny2

    Mekkora a súlyotok?

    183 centi körül vagyok és jelenleg 81 kiló.
  3. Nem rossz az a 260, de az ATi tényleg jobban megéri.
  4. Szerintem meg teljesen megérdemelten lett világbajnok. Tavaly is épphogy lecsúszott róla, mostmár itt volt az ideje.
  5. Kenny2

    Nokia 5310

    Nekem eddig csak SE-telóm volt, előtte meg Ericsson, és nekem sem volt tökéletes a csatlakozó, egy idő után egyszerűen megunja. És a mi osztályunkban is SE mánia van, minden második embernek az van, és mások is panaszkodnak rá.
  6. Story Of The Year - Wake Up Pont tökéletes az elejétől: előbb a halkabb rész utána meg elkezdődik a lényeg, ha nem vettem volna észre.
  7. Kenny2

    Nokia 5310

    Totál egyetértek veled sbxslade! Mostanság gondolkozok egy ilyen telón, mert bejövős, meg már hihetetlen utálom a SonyEricssonok csatlakozóját. Volt olyan haverom akinek egy hónap után már szarakodott, úgyhogy ennyit ér... Ebbe meg bedugom a yo kis AKG fülesem aztán had szóljon, nem kell ide megabass.
  8. davidka004 Én nem állítanám, hogy régi gépeket nem érdemes. Lehet azokat is szépen és meg is látszik az eredménye. Nekem egyébként egy 3,33 GHz-es Cerka van a gépemben és alapfeszen alaphútővel lazán megy 4 GHz-en, többet meg nem próbáltam még mert minek.
  9. Kenny2

    Nagy HANGKÁRTYA topic

    Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio-m van, de még ezt sem ajánlották sehol... Nekem az volt a lényeg, hogy olcsó legyen, de azért a hangja se legyen olyan fos mint az alaplapi szutykoknak. Ezeknek a Creative hangkariknak a driver-eikkel szokott probléma lenni, szerencsére nekem nem volt ilyen problémám, és szól is szépen, nekem megfelel. Az Xtreme Gamer már igazi X-Fi, lehet ajánlani bárkinek.
  10. Kenny2

    Milyen csukátok van?

    Nincs is jobb az óccó kinai csukáknál!!!!!
  11. Kenny2

    Hangfal vásárlási tanácsok!

    Az én ajánlataim: http://www.argep.hu/product_321963.html Logitech Z-3 http://www.argep.hu/product_356202.html Logitech X-230 Esetleg, ha egy kicsit kiegészíted: Genius SW-HF 4000 Ez van nekem is, és ha kisebb szobád van nagyon szépen beszólja. A többit meg ajánlani szokták. Esetleg egy-két Creative cucc is van ebben az árban, de nekem már volt ilyen olcsóbb 2.1-es Crea és a mélye elég gyengus. Persze nem tőlem függ mit veszel, ajánlatos előtte meghallgatni. Majd elfelejtettem egy 2.0-ás versenyzőt: Genius SP-HF 2.0 2000X Ez is elég jó, megéri az árát. Mondjuk lehet, hogy ezzel a listával csak mégjobban összekavartalak.
  12. Kenny2

    HD Ready illetve Ful HD tv-k!

    A HD Ready TV-knek kisebb a felbontása mint a FullHD-seknek, de ha ez nem zavar akkor mehet egy MPEG-4 tuneres HD Ready TV is. Bár én inkább a FullHD-t ajánlanám. De ezekkel úgyis csak a földi sugárzást fogod, ahol nem lesz túl sok csatorna, max. még 1-2 az eddigiek mellett. Ha ennél többre vagy kiváncsi akkor pedig vagy KábelTV, vagy digikábel, műhold, IP-TV amikhez úgyis kelleni fog egy Set Top Box, mert a szolgáltatók szépen kódolják az adást. Lehet ám, hogy nem mindent tudok pontosan, ezért kérdezz meg másokat is.
  13. Kenny2

    Milyen vizet iszol?

    A jó kis klóros csapvíznél nincs is jobb! :lol:
  14. Egy ilyen géphez szerintem bőven elég a 7600 GT, és nem is rossz VGA. X1950-et már biztos nem hajtaná ki. De ez scak az én véleményem.
  15. Hát nekem volt,GeForce 2, 4, FX5200, 6600, ATI 9600 pro, és most 7300 GT. Nvidia párti vagyok, de általában ár/érték arányban jó karikat veszek, mind1 melyik gyártó. Bár az 5200-as az baklövés volt...
×
×
  • Create New...